Beoordelingen Auto Accent Best

8,8
80 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 80 beoordelingen

Ingrid uit Mierlo

09-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Erg betrouwbaar! Je bent bij Auto Accent Best in goede handen! Ben nog steeds super blij met mijn Nissan Micra!!!


Ja, ik beveel dit aan

pieter uit s hertogenbosch

21-01-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Had een auto gekocht bij dit bedrijf goede aflevering na garantie tijd werd mijn probleem dat ik kreeg zonder morrelen gerepareerd geen gezeik en altijd tijd


Ja, ik beveel dit aan

Maarten uit Breda

13-01-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Pieter heeft mij op het moment van de aanschaf de auto altijd goed voorzien van informatie, waarbij hij ook goed en ruim de tijd voor mij nam.
Na de aanschaf van de auto stond hij ook altijd klaar voor advies. Ook toen er toch iets aan mijn auto bleek te zijn heeft hij altijd voor mij klaar gestaan tot het op de juiste manier was verholpen!
Dus niets dan lof voor Auto Accent Best.


Ja, ik beveel dit aan

Helmi uit Eindhoven

13-01-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Kevin uit Hoogerheide

13-01-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mitac Corporation


Ja, ik beveel dit aan

Geert uit Sint-Oedenrode

09-01-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Grace

08-01-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goeie service, super blij met mijn auto.


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Druten

08-01-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer klantvriendelijk. Bij dit bedrijf is het: afspraak = afspraak.


Ja, ik beveel dit aan

Pieter uit Helmond

03-01-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Geweldige ervaring. Pieter weet waar hij over praat. Geweldige service


Ja, ik beveel dit aan

John uit Waalwijk

30-12-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vanuit de gesprekken hebben wij de eigenaar ervaren als iemand die hart voor zijn bedrijf heeft en zijn uiterste best doet om elke auto super netjes af te leveren. De gebruikte auto die wij hebben gekocht zag er top uit. We hebben de afgelopen weken met veel plezier in de auto gereden.


Ja, ik beveel dit aan