Beoordelingen Auto Accent Best

8,8
85 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 85 beoordelingen

Hans

30-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uitstekende service, betere klantvriendelijkheid ga je nergens vinden! Deskundig geholpen in een zoektocht naar een betaalbare occasion die 100% in orde is.


Ja, ik beveel dit aan

Louis uit Berkel en Rodenrijs

27-03-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij eerste bezoek vriendelijk ontvangen door mevrouw, meneer was nog niet aanwezig. Auto bekeken en proefgereden. Een enigzins redelijke prijs als inruil voor mijn auto gekregen.
Bij het afhalen van de voor mij nieuwe auto was het minder leuk als de eerste keer. We moesten vrij lang wachten omdat mijnheer nog aan de telefoon zat met naar zijn zeggen een onbelangrijk gesprek. Ook een bloemetje en een hoesje van de firma voor de autopapieren zouden deze toch feestelijke gebeurtenis leuker maken. Dit is niet negatief bedoeld maar als aandachtspuntje. Heb de auto bij mijn vaste garage laten nakijken en er eeerd mij gezegd dat het een prima wagen was.
Dus mogelijk de volgende weer bij deze garage. (Met bloemetje😀😀😀


Ja, ik beveel dit aan

Joris

09-03-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

JPR uit Bergen op Zoom

08-03-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: mijn indruk hard werkende eerlijke man heb nu 2 maanden

een fijne range rover evoque pieter bedankt


Ja, ik beveel dit aan

Murside uit Eindhoven

08-03-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel erg vriendelijk.Ik ben tevreden :)


Ja, ik beveel dit aan

Ingrid uit Mierlo

09-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Erg betrouwbaar! Je bent bij Auto Accent Best in goede handen! Ben nog steeds super blij met mijn Nissan Micra!!!


Ja, ik beveel dit aan

pieter uit s hertogenbosch

21-01-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Had een auto gekocht bij dit bedrijf goede aflevering na garantie tijd werd mijn probleem dat ik kreeg zonder morrelen gerepareerd geen gezeik en altijd tijd


Ja, ik beveel dit aan

Maarten uit Breda

13-01-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Pieter heeft mij op het moment van de aanschaf de auto altijd goed voorzien van informatie, waarbij hij ook goed en ruim de tijd voor mij nam.
Na de aanschaf van de auto stond hij ook altijd klaar voor advies. Ook toen er toch iets aan mijn auto bleek te zijn heeft hij altijd voor mij klaar gestaan tot het op de juiste manier was verholpen!
Dus niets dan lof voor Auto Accent Best.


Ja, ik beveel dit aan

Helmi uit Eindhoven

13-01-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Kevin uit Hoogerheide

13-01-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mitac Corporation


Ja, ik beveel dit aan