Beoordelingen Auto Alberink Albergen

9,1
25 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 25 beoordelingen

Xayedi uit Hengelo

28-12-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijne samenwerking. Goede afhandeling van het kopen.
Wel bijzonder dat ik mijn oude auto te koop zie staan nu, terwijl hij naar de sloop zou gaan. Ik weet niet of dit bewust is verzwegen.


Ja, ik beveel dit aan

BJ uit ALMELO

28-12-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Albergen

22-12-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Joris uit Albergen

21-12-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Eef uit Katwijk aan den Rijn

18-12-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn tweede auto gekocht, zeer goed autobedrijf, vriendelijk en eerlijk, goede ervaring met Auto Albering.


Ja, ik beveel dit aan

Bart uit Albergen

27-11-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Alberink komt zijn afspraken na en verkoopt je absoluut geen rommel. Bij de aflevering was de auto gewoon top in orde. Ook een paar kleine puntjes die we in de eerste weken tegen kwamen werden keurig opgelost. Gewoon een adres waar je vertrouwd een auto kunt kopen.


Ja, ik beveel dit aan

Bas uit Almelo

18-11-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Top service, nette prijs voor het top geleverde werk.


Ja, ik beveel dit aan

R uit Albergen

07-11-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: We komen al jaren bij auto alberink met onze werkbussen. Ook met onze prive auto. En al jaren zijn we zeer tevreden over de geleverde diensten. Erg vriendelijke mensen waar je zeer goed mee kan overleggen.


Ja, ik beveel dit aan

G uit Tloo-oldebroek

04-10-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Net autobedrijf.
Wij hebben een andere auto bij dit auto bedrijf gekocht en dezelfde week was er een onderdeel kapot.
Wij hebben gebeld en wij zijn perfect geholpen.
Top bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

E.j. uit Enschede

31-08-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Vloten netjes geholpen.


Ja, ik beveel dit aan