Beoordelingen Auto Allerts B.V.

8,8
65 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 65 beoordelingen

Thom uit Kerkrade

26-04-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede service nadat er een klein probleem was ontdekt is dit direct verholpen


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Weert

16-04-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij aankoop van een auto, super service. Er moeten de nodige onderdelen vervangen worden, dit is allen netjes vervangen + extra onderdelen die aan vervanging toe waren werden vervangen. Kort om zeer te vrede klant !?


Ja, ik beveel dit aan

w.j. uit heerlen

06-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: weer een auto van Paul Allerts, goede inruil en super service.
dankjewel en zeker weer tot ziens.


Ja, ik beveel dit aan

jolanda uit Hoensbroek

02-03-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: motermanagment lamp aan, laten uitlezen, toen gelijk weer lampje branden. Labda sonde vernieuwt door auto allerts.
Aanrader ik had de auto van mijn laatste spaarcentjes en goede service na 9 weken rijde.


Ja, ik beveel dit aan

cindy uit heerlen

29-01-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: super bedrijf, al zo vaak zo goed geholpen.
en afspraak IS afspraak.
ook nu weer met mijn nieuwe nissan micra super geholpen


Ja, ik beveel dit aan

Rico uit Kerkrade

27-01-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Paul is een net en correct persoon, geen opdringerige verkoperstype. Neemt de tijd voor je en geen probleem als je een dag later terug komt om nogmaals testrit te maken.
Voor mijn inruil een correcte prijs terug gekregen, daar ik veel plezier van me auto wil hebben en dit ook een ander gun, heb ik zoals het hoort aangegeven dat mijn inruil een mankement vertoont.
Na check en opzoeken wat het onderdeel kost, stelde hij voor de kosten van het nieuwe onderdeel te splitten en af te ronden naar mijn voordeel dus iets meer bijbetalen, maar wel zeker weten dat we beide transparant zijn geweest.

Ook hierdoor heb ik een positieve ervaring met Paul en zal een eventuele nieuwe auto in de toekomst eerst bij hem gaan zoeken.


Ja, ik beveel dit aan

Ahmed uit Kerkrade

19-01-2018
2,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Slecht bedrijf. Slecht verkoper. Weet niets van autoos en moet alles vragen aan zijn broer via telefoon. Ik wijs hem op mankementen, hoort bij die leeftijd meneer... maak dat kat wijs


henk uit GELEEN

29-12-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: heb een mooie opel corsa gekocht bij allert, vind het een fijn bedrijf om zaken te doen goede inruilprijs gehad voor mijn wagen vroeg of ik nieuwe olie kreeg in de wagen werd meteen gedaan met filter geen kosten trouwens voor mij toch wel een aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Dirk uit Kerkrade

13-12-2017
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Kop pakking vervangen van mijne Punto, alleen het distributieset betaald.
Was wel blij want die 1250 euro waren al half geleend bij aankoop 2 maanden eerder.
Service echt wel okay daar.


Ja, ik beveel dit aan

mirjam uit Hoensbroek

13-12-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: nieuwe accu gemonteerd garage allerts, ik heb mijn opel corsa al 3 jaar en alleen accu kapot in al die tijd.
Alleen 58,- euro de inkoopprijs moeten betalen, montage gratis..Geweldig, als je op iedere euro moet letten.
Mirjam uit Hoensbroek


Ja, ik beveel dit aan