Beoordelingen Auto Allerts B.V.

8,8
79 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 79 beoordelingen

monique uit landgraaf

11-02-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 2-hands auto gekocht, bleek na 1 dag rijden motor technisch niet in orde Contact gehad auto werd opnieuw een hele dag in reparatie genomen Helaas werd het mankement hiermee nog niet verholpen opnieuw gebeld met Paul en er werd me toegezegd dat ik kosteloos de auto opnieuw mocht inruilen. top service bedankt hiervoor !!!!


Ja, ik beveel dit aan

angelique uit heerlerheide

31-01-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: ik heb betere ervaring. ik rij al mijn 4 auto van allers en heb al 2 keer meegemaak dat mijn auto niet door de apk kwam en ik van allers 350 euro inruil kreeg. Vorige maand startte clio niet en monteur van allers gekomen en andere accu gratis erin gezet. Ik blijf hier voorlopig klant.


Ja, ik beveel dit aan

paul

31-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: AUDREY,

als u gewoon was langs gekomen met U auto, hadden we dit kunnen rechzetten door U auto voor een veel hoger bedrag dan U nu van de sloop heeft gekregen. U bericht is nooit ontvangen, een belletje was persoonlijker geweest en dat had u toch enkele honderden euro's bespaard..als een auto slecht blijkt naar 9 maanden dan ruilen wij hem gewoon weer in, voor een hoger bedrag dan de sloop geeft en veel van onze klanten waardeerd dit dan doordat re reletief goedkoop weer kunnen rijden..als de auto bij aankoop al problemen had dan verkopen wij hem niet aan particulieren maar gaat de auto naar export. Audrey jammer dat jezelf te kort deed op deze manier..Paul Allerts


Ja, ik beveel dit aan

Audrey uit Maastricht

30-01-2019
2,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vorig jaar Mei een gebruikte auto gekocht, maar na 7 maanden kan ie al naar de sloop. Het probleem van de auto Moet al bekend zijn geweest bij Allerts volgende onze monteur maar helaas werd bij de verkoop niks gemeld. Ik heb Allerts een bericht gestuurd maar ze vinden het niet nodig om terug te reageren ........ de centen zijn toch al binnen dus waarom nog klantgericht zijn?!


tino uit Heerlen

07-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zo'n goede service kom je zelden meer tegen.
Gewoon super


Ja, ik beveel dit aan

cindy uit heerlen

20-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: suzuki swift automaat gekocht van 1995.
uitlaat en radiator bleek na een week kapot.
geen probleem bij Paul, breng maar wordt gemaakt kostenloos.
dat noem ik pas service die je nergens anders vind.


Ja, ik beveel dit aan

Danny uit Kerkrade

17-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na enkele maanden ben ik nog steeds zeer tevreden met mijn auto. Voor een vla heeft Paul een nieuwe thermostaat geplaatst. Super serves en eerlijke man.volgende keer weer bij Paul een 2de handsje


Ja, ik beveel dit aan

Carel uit Brunssum

12-10-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede hulpvaardigheid en er wordt goede na-service geboden. Alleen moet je cash betalen.


Ja, ik beveel dit aan

silvia uit Heerlen

02-10-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Mijn auto sputtert langs de opel dealer geweest, koste 80 voor uit te lezen en dan hadden ze het probleem nog niet verholpen.dus toch maar ff langs allers gegaan en hun mijn auto laten uitlezen gratis. Lampje uit en sputteren weg. Wat een geweldige service na 1 jaar..ank jullie


Ja, ik beveel dit aan

Pascal uit Landgraaf

24-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top service en zeer betrouwbaar


Ja, ik beveel dit aan