Beoordelingen Auto Allerts B.V.

8,7
34 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 34 beoordelingen

David uit Havert

24-02-2017
1,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: zeer ontevreden, al veel ellende gehad met mijn alfa romeo 147 die ik aangeschaft heb bij auto Allers. koppeling was vervangen door auto allers waarna ik weer stil kwam te staan omdat ze er een 2e hands drukgroep in gezet hadden. Nu deze week helaas weer..... koppeling plat weer de drukgroep kapot. Ik ben woedend over hoe je hier steeds weer beflikkert word. echt een schande.


jos uit landgraaf

21-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Paul is aardige en rustige kerel, die je niks opdringt en alle tijd voor je heeft.
Alle afspraken nagekomen, bij de koop van gebruikte auto, en het ook laten zien, wat vertrouwen uitstraalt.En zeker geen garantie tot einde van de straat, als er iets is, altijd terugkomen en goed geholpen worden.


Ja, ik beveel dit aan

Fabienne uit Gulpen

10-02-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Hallo Allemaal Ik heb afgelopen Januari bij Auoto Allerts gekocht, ik ben heel erg tevreden, goede verkoper en de afspraken die gemaakt zijn is hij allemaal na gekomen, de auto loopt als een tierelier! Dus echt heel erg tevreden! Groetjes Fabienne


Ja, ik beveel dit aan

roger uit heerlen

03-02-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: na paar keer pech te hebben gehad met auto's bij andere garages in de buurt via een advertentie gaan kijken naar hoe een model auto eruit zag ik ben er vriendelijk ontvang en hadden zeker veel geduld uit eindelijk een goede auto gekocht zeer te vrede na paar weken liep de auto niet op volle kracht afspraak gemaakt en kon gelijk komen uur erna was het verholpen en ik wilde betalen maar hij zij dat het onder de garantie valt dit had ik niet verwacht was toch onderdeel van 80 euro zeker een bezoek waard als u op zoek bent naar een auto en goede service en advies wil


Ja, ik beveel dit aan

Lisa uit Heerlen

01-02-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Afgelopen maand heb ik mijn eerste auto bij Auto Allerts gekocht. Na een aantal dagen startte hij niet. Paul heeft spoedig en kosteloos de accu vervangen.

Prettige communicatie, goede service en de auto rijdt prima!


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Roermond

26-01-2017
n.v.t.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Tot Nu geen problemen. Maar kan ook niet na 150 km.
Wie heeft mijn Mercedes c 180 gekocht met het kenteken HG-VX-83 Heb spijt dat ik hem heb verkocht en zou deze graag terug willen hebben. hans56timmermans@home.nl


Ja, ik beveel dit aan

Ivonne uit Kerkrade

06-01-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Recent een Kia picanto gekocht en het lekken van wat olie bleek een grotere reparatie te zijn dan verwacht. Auto allerts heeft zich daarbij keurig aan de afspraak gehouden dit kosteloos te repareren. Geen moeilijk gedoe en gewoon afspraak = afspraak! Daarbij zelfs nog meegedacht met een andere reparatie omdat de bak er toch al uit was waardoor ik me zelfs een paar honderd euro bespaard heb. Ik ben positief verrast met mijn ervaring bij auto allerts en zal er zeker weer gaan een volgende keer. Service van de oude stempel nog!!


Ja, ik beveel dit aan

Kim uit Nijmegen

14-12-2016
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Enkele weken geleden hebben wij een Opel Corsa gekocht bij Allerts. Na 5 dagen startte hij helaas niet meer. Paul heeft toen netjes voor de reparatie en de kosten gezorgd! Dinsdags heeft hij de auto weer teruggebracht.
Toen ik zaterdag naar mijn werk wilde gaan, startte de auto weer niet. In overleg met Paul heb ik de auto weggebracht naar een garage in de buurt (Nijmegen). Deze heeft geconstateerd wat het probleem was en Paul heeft wederom voor de rekening gezorgd. Heel fijn dat je niet aan je lot wordt overgelaten zodra je de poort uit bent! Nogmaals hartstikke bedankt voor de uitstekende service!


Ja, ik beveel dit aan

Piet uit klimmen

17-11-2016
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede ervaringen belofte komen ze na prima.


Ja, ik beveel dit aan

Christine uit Beek

12-09-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Twee weken geleden onze eerste auto gekocht bij auto Allerts. Zeer tevreden over de auto. Zelfs net terug van apk op kosten van hem zodat we er dan 14 maanden apk hebben. Goede service. Fijne verkoper. Eerlijk, geen overdreven mooie verkooppraatjes, en super blij met onze nieuwe tweedehands auto. Voor onze volgende koop zullen wij zeker weer terug gaan. Een echte sanrader!!


Ja, ik beveel dit aan