Beoordelingen Auto Allerts B.V.

8,8
74 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 74 beoordelingen

cindy uit heerlen

20-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: suzuki swift automaat gekocht van 1995.
uitlaat en radiator bleek na een week kapot.
geen probleem bij Paul, breng maar wordt gemaakt kostenloos.
dat noem ik pas service die je nergens anders vind.


Ja, ik beveel dit aan

Danny uit Kerkrade

17-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na enkele maanden ben ik nog steeds zeer tevreden met mijn auto. Voor een vla heeft Paul een nieuwe thermostaat geplaatst. Super serves en eerlijke man.volgende keer weer bij Paul een 2de handsje


Ja, ik beveel dit aan

Carel uit Brunssum

12-10-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede hulpvaardigheid en er wordt goede na-service geboden. Alleen moet je cash betalen.


Ja, ik beveel dit aan

silvia uit Heerlen

02-10-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Mijn auto sputtert langs de opel dealer geweest, koste 80 voor uit te lezen en dan hadden ze het probleem nog niet verholpen.dus toch maar ff langs allers gegaan en hun mijn auto laten uitlezen gratis. Lampje uit en sputteren weg. Wat een geweldige service na 1 jaar..ank jullie


Ja, ik beveel dit aan

Pascal uit Landgraaf

24-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top service en zeer betrouwbaar


Ja, ik beveel dit aan

Inge uit heerlen

10-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: ik bekeek de site van Allerts auto zo juist.
we zijn opzoek naar wat groters met trekhaak.
wij gaan nu onze 5 auto hier kopen en altijd netjes behandeld en de problemen die er waren zeer correct opgelost door paul zelf of zijn monteur.
prijs inruil altijd okay..dus voor ons koop hier.
Inge & Ruud


Ja, ik beveel dit aan

paul

10-09-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Corina
banden beurt en distributie riem zijn kosten die U maakt door te rijden.
Wat U vergeet te vertellen dat ik U 8 maanden na aankoop nog de Airco repareer, 3 maanden na aankoop een reparatie van 500 euro gratis repareer..waarom bent U toen niet naar U eigen garage gegaan..juist omdat u bij auto allerts niet hoefde te betalen. en dat terwijl u in december 2017 tekende voor een auto zonder garantie, dan hebben wij u toch heel netjes behandeld. Daarom vind ik deze negatieve reactie op internet niet geheel netjes en onterecht


Ja, ik beveel dit aan

Carine uit Heerlen

09-09-2018
4,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik koop er geen auto meer. Toen we er in december 2017 een auto kochten werd er gezegd dat eventuele reparaties tegen kostprijs uitgevoerd zouden worden. Loze woorden; bij hem zou de betreffende reparatie nog duurder zijn dan bij de garage waar we deze uiteindelijk hebben laten uitvoeren ! We hebben inmiddels al voor 750 euro aan reparaties betaald voor een auto die "in orde" zou zijn. Je wordt altijd gehaast te woord gestaan en krijgt niet echt het gevoel als klant gewaardeerd, maar eerder afgewimpeld te worden.


susan uit Hoensbroek

31-07-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: opel agila aangeschaft begin mei.
ik had een geluid erin, aandrijfas had speling. nu gemaakt voor een fles wijn..volgende weer hier gr Susan


Ja, ik beveel dit aan

Thom uit Kerkrade

26-04-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede service nadat er een klein probleem was ontdekt is dit direct verholpen


Ja, ik beveel dit aan