Beoordelingen Auto Allerts B.V.

8,7
40 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 40 beoordelingen

Dennis uit Heerlen

18-03-2017
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Mijn pasgekochte Renault Clio kwam plots na 2 weken stil te staan. Hierbij twijfelde ik niet langer en heb meteen met Paul gebeld. Hierdoor kwam paul dezelfde dag nog naar mijn werk om een poging te doen de auto over te starten. Dit mocht echter niet baten dus er was iets anders aan de hand. De volgende dag werd de auto afgesleept en bleek de krukassensor defect te zijn. Paul belde mij een dag later en ik kon de auto na mijn werk komen ophalen. Ik kon de auto kosteloos ophalen en dit hoort bij de service aangezien de auto nog geen 2 weken oud is. Ik ben zeer tevreden dat er niet eens over geld gesproken werd en Paul crieert hier dus zeker de mogelijkheid dat ik mijn volgende auto weer bij hem aanschaf.


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Brunssum

14-03-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk, behulpzaam (kreeg defecte tweede sleutel nog vervangen voor een nieuwe na twee maanden..


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Schinveld

04-03-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Voor kerst een Peugeot gekocht voor 1295 euro! Nu moest ik steeds koelvloeistof bijvullen! Waterpomp deze week hersteld door auto allerts! Kosten een vla. Volgende auto haal ik weer bij auto allers


Ja, ik beveel dit aan

Timo uit Brunssum

02-03-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We waren opzoek naar een Station Diesel. Na een kijkje te hebben genomen en hadden we niet gevonden wat we zochten.
Paul wilde ons heel graag helpen en gaf ons de tip dat er binnen een paar dagen een Ford Focus binnen kwam.
Een dag eerder als afgesproken kwam ik een proefrit maken en kreeg meteen de sleutels. Na het thuis overleggen met mijn vrouw en daarna meteen gebeld of de auto de volgende dag al klaar zou kunnen staan incl verse apk.
Paul heeft m als eerste laten keuren zodat we meteen om 10.30 een nieuwe auto hadden waarmee we meteen een lang stuk konden rijden.
Helaas was de auto afgekeurd ivm kapotte ashoes. Paul heeft dit op service laten repareren zonder te mekkeren en houd daarom een tevreden klant nog veel blijer.
Iedereen die een mooie auto zoekt...ik stuur die direct naar Auto Allerts.

Paul, bedankt voor de vriendelijke service! Ons zie je zeker terug in de toekomst!!!


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Kerkrade

01-03-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Afgelopen week een mooie Ford Focus diesel uit 2008 gekocht bij Auto Allerts. Aangezien we meteen op vakantie gingen naar Denemarken konden we de auto goed testen. Er bleek helaas een trilling in het stuur te zitten bij 120km/h. Bij thuiskomst even bij Allerts langs geweest, en deze heeft mij doorgestuurd naar een bandencentrum om de auto op zijn kosten te laten uitlijnen. Het trillen is weg, en hoefde er niets voor te betalen. Super service.


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Heerlen

01-03-2017
n.v.t.

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Beste David uit Havert,
Gaarne zou ik even willen reageren op jouw beoordeling.

Het spijt ons te horen dat de Alfa deze problemen met zich meebrengt. Wij als autoallerts proberen altijd de klant tegemoed te komen in eventuele reparaties/gebreken die aan onze auto's achteraf blijken te zitten. Ook in deze hebben wij het probleem proberen op te lossen. In deze zijn nieuwe materiale gebruikt, maar ons vermoeden is dat er misschien een andere probleem zich voordoet. Wij hadden gehoopt dat U ook bij de tweede keer met ons in contact was getreden, zodat we naar een oplossing gezocht kon worden. Wij vinden het heel vervelend dat U deze problemen heeft ondervonden.


Ja, ik beveel dit aan

David uit Havert

24-02-2017
1,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: zeer ontevreden, al veel ellende gehad met mijn alfa romeo 147 die ik aangeschaft heb bij auto Allers. koppeling was vervangen door auto allers waarna ik weer stil kwam te staan omdat ze er een 2e hands drukgroep in gezet hadden. Nu deze week helaas weer..... koppeling plat weer de drukgroep kapot. Ik ben woedend over hoe je hier steeds weer beflikkert word. echt een schande.


jos uit landgraaf

21-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Paul is aardige en rustige kerel, die je niks opdringt en alle tijd voor je heeft.
Alle afspraken nagekomen, bij de koop van gebruikte auto, en het ook laten zien, wat vertrouwen uitstraalt.En zeker geen garantie tot einde van de straat, als er iets is, altijd terugkomen en goed geholpen worden.


Ja, ik beveel dit aan

Fabienne uit Gulpen

10-02-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Hallo Allemaal Ik heb afgelopen Januari bij Auoto Allerts gekocht, ik ben heel erg tevreden, goede verkoper en de afspraken die gemaakt zijn is hij allemaal na gekomen, de auto loopt als een tierelier! Dus echt heel erg tevreden! Groetjes Fabienne


Ja, ik beveel dit aan

roger uit heerlen

03-02-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: na paar keer pech te hebben gehad met auto's bij andere garages in de buurt via een advertentie gaan kijken naar hoe een model auto eruit zag ik ben er vriendelijk ontvang en hadden zeker veel geduld uit eindelijk een goede auto gekocht zeer te vrede na paar weken liep de auto niet op volle kracht afspraak gemaakt en kon gelijk komen uur erna was het verholpen en ik wilde betalen maar hij zij dat het onder de garantie valt dit had ik niet verwacht was toch onderdeel van 80 euro zeker een bezoek waard als u op zoek bent naar een auto en goede service en advies wil


Ja, ik beveel dit aan