Beoordelingen Auto Ante

9,5
13 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 9,5
  • Klantvriendelijkheid 9,9
  • Bereikbaarheid 9,4
1 t/m 10 van 13 beoordelingen

Tara uit Hardenberg

30-10-2018
10

Ervaring: Super! Snel en bespreken eerst van te voren alles met je


Ja, ik beveel dit aan

Lisa uit Hatdenberg

29-10-2018
9,0

Ervaring: Wij zijn zeer tevreden over de service van Auto Ante. Duidelijk qua afspraken, goed overleg qua reparaties en de kosten die daarmee samenhangen. Kortom zeer tevreden en zeker aan te raden.


Ja, ik beveel dit aan

Barry uit Hardenberg

18-10-2018
9,0

Ervaring: Eerlijk en betrouwbaar.
Goede service en klantgericht


Ja, ik beveel dit aan

Sharon uit Hardenberg

04-10-2018
10

Ervaring: Wij zijn ontzettend tevreden over de service bij Auto Ante! We hebben via een bericht aangegeven dat onze auto weer moest worden gekeurd voor de APK. De auto werd bij ons opgehaald, diezelfde dag nog gekeurd en weer netjes bij ons afgeleverd. Een week later kregen we bericht dat de nieuwe banden onze auto eronder gezet konden worden. Kwalitatief betere banden en dat voor dezelfde prijs! Wij zijn ontzettend tevreden over de gehele service en zodra er weer iets moet gebeuren met de auto, dan gaan wij zeker weer naar Auto Ante.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Hardenberg

03-10-2018
10

Ervaring: Peter heb ik leren kennen bij zijn laatste werkgever. Ook daar was hij een soort tovenaar. Ik bedoel: Hij kijkt verder dan zijn neus lang is, denk (indien nodig) out off the box. En met de klant mee.

Ik ben de trotse eigenaar van een Range Rover P38. Bijna al het sleutelen aan de auto doe ikzelf. Maar heb geen brug of iemand die op kritische momenten eventjes meekijkt.

Alle brugwerkzaamheden besteed ik dus uit aan Peter. En eerlijk is eerlijk. Naar volle tevredenheid.


Ja, ik beveel dit aan

G uit Radewijk

30-09-2018
10
Ja, ik beveel dit aan

Heidi uit Weiteveen

22-09-2018
8,0

Ervaring: Erg vriendelijk bedrijf waar ze nog echt voor service staan en goed omgaan met de klant. Je word snel geholpen op vakkundige manier.


Ja, ik beveel dit aan

Roy uit Hardenberg

20-09-2018
10

Ervaring: Auto Ante is hét bedrijf wanneer je op zoek bent naar oprechte (persoonlijke) aandacht voor je auto.

Van het verwisselen van een ruitenwisser tot het zoeken naar een zeldzame storing in de electronica; Peter en Annemarie gaan tot het uiterste om je probleem op te lossen. Daarbij verliezen ze nooit je portomonee uit het oog; voor elk onderdeel wat vervangen moet worden vragen ze toestemming tijdens een kopje koffoe of sturen ze je een uitgebreid (foto)verslag van defecte onderdelen en hoe het hersteld moet worden.

Waar vind je nog zulke service?


Ja, ik beveel dit aan

Alex uit Hardenberg

19-09-2018
10
Ja, ik beveel dit aan

Charlotte uit Hardenberg

11-09-2018
9,0

Ervaring: Fijne mensen, altijd de auto keurig afgeleverd.


Ja, ik beveel dit aan