Beoordelingen Auto Ante

9,5
18 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 9,4
  • Klantvriendelijkheid 9,7
  • Bereikbaarheid 9,4
1 t/m 10 van 18 beoordelingen

Ilze uit Hardenberg

10-04-2019
10
Ja, ik beveel dit aan

Bjorn uit Vroomshoop

10-04-2019
9,0

Ervaring: Zeer tevreden over het eind resultaat.
Auto weer 100% na een paar vervelende storingen.
Ik kom zeker terug voor onderhoud en dergelijke.


Ja, ik beveel dit aan

Anne-Carine uit Hardenberg

07-02-2019
10

Ervaring: Ontzettend goede service, ze komen als dat nodig is zelfs bij je thuis! Peter is vakkundig, eerlijk en een vakman! Wij zijn meer dan tevreden!


Ja, ik beveel dit aan

Edwin uit Hardenberg

01-02-2019
8,3
Ja, ik beveel dit aan

Patrick uit Coevorden

20-11-2018
10

Ervaring: Top bedrijf. Gaat pas met de auto bezig. Als die goedkeuring van de klant heeft. Als ik iets heb met de auto kan ik direct terecht


Ja, ik beveel dit aan

Tara uit Hardenberg

30-10-2018
10

Ervaring: Super! Snel en bespreken eerst van te voren alles met je


Ja, ik beveel dit aan

Lisa uit Hatdenberg

29-10-2018
9,0

Ervaring: Wij zijn zeer tevreden over de service van Auto Ante. Duidelijk qua afspraken, goed overleg qua reparaties en de kosten die daarmee samenhangen. Kortom zeer tevreden en zeker aan te raden.


Ja, ik beveel dit aan

Barry uit Hardenberg

18-10-2018
9,0

Ervaring: Eerlijk en betrouwbaar.
Goede service en klantgericht


Ja, ik beveel dit aan

Sharon uit Hardenberg

04-10-2018
10

Ervaring: Wij zijn ontzettend tevreden over de service bij Auto Ante! We hebben via een bericht aangegeven dat onze auto weer moest worden gekeurd voor de APK. De auto werd bij ons opgehaald, diezelfde dag nog gekeurd en weer netjes bij ons afgeleverd. Een week later kregen we bericht dat de nieuwe banden onze auto eronder gezet konden worden. Kwalitatief betere banden en dat voor dezelfde prijs! Wij zijn ontzettend tevreden over de gehele service en zodra er weer iets moet gebeuren met de auto, dan gaan wij zeker weer naar Auto Ante.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Hardenberg

03-10-2018
10

Ervaring: Peter heb ik leren kennen bij zijn laatste werkgever. Ook daar was hij een soort tovenaar. Ik bedoel: Hij kijkt verder dan zijn neus lang is, denk (indien nodig) out off the box. En met de klant mee.

Ik ben de trotse eigenaar van een Range Rover P38. Bijna al het sleutelen aan de auto doe ikzelf. Maar heb geen brug of iemand die op kritische momenten eventjes meekijkt.

Alle brugwerkzaamheden besteed ik dus uit aan Peter. En eerlijk is eerlijk. Naar volle tevredenheid.


Ja, ik beveel dit aan