Beoordelingen Auto Blaschke B.V.

8,7
1154 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 1154 beoordelingen

Nicolette uit Tilburg

23-01-2019
9,5

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zojuist vandaag een leuk citroentje C1 gekocht proefrit vooraf en dag daarvoor even gaan kijken.gelijk een goed gevoel gewoon! Gewoon simpel en eerlijk Daar hou ik van!Niks was teveel.Dus zover helemaal top gewoon!!


Ja, ik beveel dit aan

Patrick uit Tilburg

11-01-2019
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al jaren heb ik mijn auto(s) bij autobedrijf Blaschke in onderhoud, tot grote tevredenheid.
Je bent er als klant door de eigenaar 'gekend'.
Laatste jaren (wellicht vanwege groei?) zijn er verschillende 'gezichten' aan balie en op werkvloer, maar die zetten de vriendelijke, gastvrije omgang direct voort. Kundige monteurs.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

26-12-2018
7,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Anoniem

13-12-2018
8,3

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Goede, vriendelijke, en snelle service


Ja, ik beveel dit aan

Loeske uit Goirle

12-12-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: goed en betrouwbaar adres !


Ja, ik beveel dit aan

pauline uit zoetermeer

11-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: we hebben bij Marc een bijna nieuwe auto gekocht en zijn erg blij met de snelle en goede service.


Ja, ik beveel dit aan

Bart uit Breda

09-12-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goed, maar wel aandachtspunten. Word altijd vlot en vriendelijk geholpen, monteur overlegt voordat hij het werk uitvoert. Kan niet beoordelen of het werk goed wordt gedaan, maar daar ga ik vanuit. Aandachtspunten: Zou automatisch een oproep krijgen als een beurt nodig was, deze heb ik niet gehad. Terugbelverzoek ingediend en niet op gereageerd.


Ja, ik beveel dit aan

Ingrid uit Tilburg

06-12-2018
n.v.t.

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Wat ik jammer vind: de auto van mijn dochter had een beurt gehad door de broer van mijn zwager, een monteur. Bij de keuring werd ze gebeld dat een stuurkogel vervangen moest worden, anders werd de auto niet goedgekeurd. Bij navraag bij de monteur van de beurt zei hij dat hij alle stuurkogels had bekeken en geen reden had gevonden om iets te vervangen. Heel jammer allemaal.

Hieronder moet ik keuzes maken, wat ik lastig vind.


Ja, ik beveel dit aan

miek uit TILBURG

28-11-2018
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: aardig en netjes ontvangen, Door mens en dier


Ja, ik beveel dit aan

Bas uit Tilburg

26-11-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer goede ervaring, aardig en net personeel


Ja, ik beveel dit aan