Beoordelingen Auto Blaschke B.V.

8,7
1119 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 1119 beoordelingen

Anita uit Tilburg

06-06-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Afgelopen weekend super goed geholpen door deze garage. Vakkundig, snel, service aan huis zelfs. Ik ben er heel blij mee geweest!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

30-05-2018
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Goed. Eerlijk befrijfu


Ja, ik beveel dit aan

Ingrid uit Tilburg

15-05-2018
8,3

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

13-05-2018
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Marie-José uit Tilburg

08-05-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Mijn binnenspiegel viel eraf en kreeg hem zelf niet terug geplaatst. Binnen gereden en meteen gemaakt zonder dat er verder kosten aan verbonden waren. Top


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Tilburg

06-05-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Betrouwbaar, goede service, vriendelijke behandeling


Ja, ik beveel dit aan

Peter ( Peerke ) uit Tilburg

02-05-2018
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Mijn ervaring is het diverse keren een beroep heb moeten doen op Blaschke oa een maal diefstal van een auto , plus schade van andere auto's door aanrijdingen , dit op een zeer prettige manier werd opgelost door Lars of Mark !
Ook ben ik zeer tevreden over het onderhoud gedaan door Wesley en Dennis op de Ringbaan !
Gewoon een gemoedelijk bedrijf niks moet alles kan .


Ja, ik beveel dit aan

Ans uit Goirle

22-04-2018
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Tilburg

11-04-2018
7,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Apk is goed uitgevoerd. Minpunt is dat de kosten voor de Apk niet duidelijk vermeld worden op de website. Afmelden en diesel test kosten kwamen daarom als een verassing


Ja, ik beveel dit aan

Anne uit Tilburg

10-04-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al eerder bij deze garage geweest voor een probleem met mijn auto. Een andere garage in Goirle had het probleem niet kunnen oplossen. Auto Blaschke B.V. wel. Vanaf dat moment is mijn besluit genomen het bij deze garage te houden. Fijn en vriendelijk personeel.


Ja, ik beveel dit aan