Beoordelingen Auto Bleekstein B.V.

8,1
17 beoordelingen
  • Service 8,2
  • Deskundigheid 8,3
  • Prijs/kwaliteit 7,8
1 t/m 10 van 17 beoordelingen

Willemjan uit Zutphen

03-01-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Perfecte garage goede verkopers en goede service !!


Ja, ik beveel dit aan

Nico

19-10-2016
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben heel prettig zaken kunnen doen. aandacht en een luisterend oor door Dhr. Hommel. wij bevelen dit bedrijf dan ook zeker aan!


Ja, ik beveel dit aan

henk uit doesburg

22-09-2016
9,7

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

E.J.G.M. uit Doetinchem

10-05-2016
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Correct, vriendelijk, deskundig, alle tijd, niet dwingend/sturend, goede ideeën/suggesties, reeël.
Al met al prettig.


Ja, ik beveel dit aan

Arjan uit Markelo

21-04-2016
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ben via een tip van mijn zwager, die bij jullie filiaal in Zevenaar daar een mooie auto zag staan, voor mij.
In contact gekomen met jullie verkoper Mike Mulderije, waarmee ik in goed vertrouwen heb kunnen handelen en tot een akkoord kunnen komen en hierbij weer een goede garage te hebben gevonden!


Ja, ik beveel dit aan

Marco

20-04-2016
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In 2015 een mooie gebruikte Opel Corsa aangeschaft, na een mail te hebben gestuurd, werd ik een uur later al terug gebeld door Mike, en hebben we een afspraak ingepland. Op de afgesproken dag de auto gezien en bereden, de auto voldeed prima aan beschrijving. Tot koop over gegaan, en de auto bevalt nog steeds prima. Aanrader dit bedrijf, deskundig goed advies en niet opdringerig, wij zijn zeer tevreden over Auto Bleekstein.


Ja, ik beveel dit aan

Ronald uit Arnhem

18-01-2016
2,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Afgelopen weekend een proefrit gemaakt. Van tevoren duidelijk gemaakt wat ons budget was. De auto was er ruim boven. Maar de verkoper gaf aan dat we bij een bepaald bedrag een deal hadden. Vervolgens een proefrit gemaakt.

Auto bleek een defecte stuurbekrachtiging te hebben, hoedenplank ontbrak. Op de website stonden foutieve gegevens, foto met hoedenplank. En werkende stuurbekrachtiging.
Na de proefrit om tafel om de deal te maken, bleek er ineens geen akkoord te zijn. De verkoper, Mike, moest eerst met de directie overleggen.
Een vreemd verhaal, omdat er al een deal zou zijn.
Vandaag teruggebeld met het feit dat er nog eens €1000 bij moest. Het verhaal van de 'autoverkoper' blijkt dus wederom waar te zijn.

Dit is niet de enige auto waarbij de foto's niet op de site kloppen.
Kortom, dit bedrijf komt de mondelinge gemaakte afspraken niet na. Een onbetrouwbare partner waar wij dus geen zaken mee gedaan hebben. Had graag een deal met ze gesloten.


Jeroen uit Arnhem

18-01-2016
2,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vooraanvang van een proefrit een prijs "afgesproken" waarop wij een dela zouden hebben. Na afloop van de proefrit moest opeens overlegd worden met de directie. Vandaag gebeld dat er geen sprake was van een dela en dat de deal niet doorgaat na afloop van een gesprek met de directie.
Toch hebben wij beiden gehoord dat voor aanvang van de proefrit er een deal zou zijn. Anders hadden wij nooit de proefrit gedaan.
De verkoper kende namelijk ons budget en ons dilemma.
Blij maken met een dode mus is wat overblijft. Zeer teleurstellende ervaring met deze garage!


franc uit zevenaar

28-01-2015
7,3

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ja, ik beveel dit aan

Gert uit Duiven

05-01-2015
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goed auto bedrijf.
Deskundig verkoop personeel niets opdringerig
Deskundig personeel in de werkplaats zeer goed geholpen


Ja, ik beveel dit aan