Beoordelingen Auto Blom

8,8
24 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 24 beoordelingen

Floor uit Baarn

09-11-2018
9,0

Ervaring: Hartelijk ontvangst. Auto stond al rijklaar. Zeer tevreden!


Ja, ik beveel dit aan

D. uit Leerdam

09-11-2018
10

Ervaring: Eerlijk, kwaliteit voor je geld.
Vriendelijk.
Hier ben je een klant, geen nummer, persoonlijk.


Ja, ik beveel dit aan

Ger uit Oss

05-11-2018
9,0
Ja, ik beveel dit aan

martin uit pannerden

30-10-2018
7,7

Ervaring: koffie en thee staat klaar. vaak kan je wachten op je auto en kan je weer verder. luisterend oor. probeert verder te denken als alleen het probleem.


Ja, ik beveel dit aan

J.G. uit Manderveen

30-10-2018
9,7

Ervaring: Het personeel is klantvriendelijk, vakkundig, geduldig en meedenkend. Chapeau!


Ja, ik beveel dit aan

WP uit Herwijnen

30-10-2018
10

Ervaring: Altijd goede service voor een scherpe prijs en een goed advies. Betrouwbaar en vriendelijk bedrijf


Ja, ik beveel dit aan

Rina uit Rumpt

30-10-2018
9,7

Ervaring: Zeer tevreden, waren altijd bij dealer maar die zit op grote afstand. Bij Blom kan ik snel terecht, ze zijn kundig en professioneel. Ze zijn eerlijk in wat ze wel en niet kunnen en wat voor onderdelen ze waar betrekken. Dat maakt het werk dat ze voor je doen transparant en bij complexe zaken zijn wij uitgenodigd om mee te kijken. Daarnaast wordt je op de hoogte gehouden van de voortgang.
Wat daarbij prettig opvalt is hoe opgeruimd en schoon de werkplaats is. Die algemene indruk van kantoor tot aan werkplaats en daarbij de ligging op een mooie plek filtert door in alles. Dan werkt naar mijn idee het hele team met plezier. Top garagebedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Leo uit Haaften

30-10-2018
7,3

Ervaring: Goed


Ja, ik beveel dit aan

Fam uit Hoogkarspel

12-10-2018
9,3

Ervaring: Voor de 2e keer op rij een Mercedes gekocht bij Blom.
Waarom bij Blom:
Een scherpe prijs met service en vriendelijkheid.
Je voelt je klant en zij weten waarover ze praten.
Een voorbeeld voor velen in de autobusiness.


Ja, ik beveel dit aan

Mark uit Helmond

21-09-2018
8,0

Ervaring: we zochten een B-klasse via internet en zagen een mooie met de gewilde opties bij autogarage Blom, even naar de referenties gekeken en we zijn gaan kijken.Na een goed gesprek de inruil besproken en het was snel geregeld. Het was ons de moeite waard. Bedankt Blom!


Ja, ik beveel dit aan