Beoordelingen Auto Bongers V.O.F. Sittard

9,5
81 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,4
1 t/m 10 van 81 beoordelingen

Giel uit Geleen

29-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Maar liefst vier keer was ik bij autobedrijf Bongers en steeds werd ik netjes te woord gestaan. Afgelopen zaterdag proefrit gemaakt in de auto waar ik meteen kapot van was. Daarna bij een kop koffie met dhr en mevr bongers de koop rond gemaakt. Fijn bedrijf. Aanrader!!
Komende zaterdag mag ik mijn nieuwe auto ophalen. Feestje!!


Ja, ik beveel dit aan

Jo uit Puth

08-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Maandag 1 oktober BMW 320 i gekocht perfect afgeleverd,Dit bedrijf is echt aan te bevelen, zeer vriendelijke mensen, hierbij een dikke 10!!


Ja, ik beveel dit aan

Jose uit Hoofddorp

28-09-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Het was voor ons een aardig stukje rijden, maar het was de moeite helemaal waard. Wat een keurige auto, echt een verademing na onze lange zoektocht en vele bezichtigingen bij andere garages. Ook vriendelijk ontvangen en helemaal volgens afspraak afgeleverd. Echt een aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Ton uit Sittard

04-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Recent inmiddels mijn 8e auto gekocht. Dit laat zien dat mijn tevredenheid groot is. Ik adviseer iedereen die een auto zoekt zeker bij dit bedrijf met vakkennis en klantgerichte eigenaren zeker de moeite waard is.


Ja, ik beveel dit aan

Jo uit Spaubeek

05-01-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heb alweer 2 jaar geleden n BMW z4 bij auto bongers gekocht. Top auto. Loopt geweldig.


Ja, ik beveel dit aan

Hub uit Buchten

14-12-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Een geweldig bedrijf dat je niet in de kou laat staan bij een probleem.
Ziet er goed uit. Voelt goed en is goed.
Een aanrader


Ja, ik beveel dit aan

Chris uit sittard

23-10-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Begin oktober weer een auto gekocht bij dit bedrijf,supergoed en vriendelijk geholpen door het echtpaar Bongers.Dit bedrijf doet gewoon wat het hoort te doen,geen verkooppraatjes,een vriendelijke benadering en goede service.


Ja, ik beveel dit aan

Robin uit Geleen

22-08-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Voor mij de BMW dealer (tweedehands voertuigen) van de westelijke mijnstreek. Bij telefonisch contact nemen ze altijd de tijd voor je om je te woord te staan, en trachten ze je op een zo goed mogelijke manier te helpen. Heeft altijd aantrekkelijke auto's staan die gewoon goed zijn!


Ja, ik beveel dit aan

Chantal uit Sittard

17-08-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Snel geholpen en heel klantgericht! Top!


Ja, ik beveel dit aan

Sven

06-08-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer positieve ervaring. Professionele autodealer met een passie voor auto's. We werden vriendelijk geholpen en de afhandeling was professioneel. Erg fijn dat we in staat werden gesteld om de auto te reserveren aangezien het voor ons best wel een eind rijden was. Top!


Ja, ik beveel dit aan