Beoordelingen Auto Bongers V.O.F. Sittard

9,4
69 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,4
1 t/m 10 van 69 beoordelingen

Anoniem

24-06-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Paul en Marleen uit WEERT

21-06-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: buitengewoon aangename bejegening door het echtpaar Bongers. Professionele benadering met persoonlijke charme. Voortreffelijk aanbod en een eerlijke inruilprijs voor de vorige auto. Gekochte auto in "nieuwstaat" afgeleverd en geweldige "after sales". Zouden er zeker weer kopen!


Ja, ik beveel dit aan

Harry uit Sittard

01-06-2017
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Zeer plezierig en vakkundig! Blij om met een niet gebruikelijke vraag goed geholpen te worden.


Ja, ik beveel dit aan

Nicol uit Born

17-04-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij Henk en Monique van Auto Bongers voel je je bij binnenkomst altijd meteen thuis. Ik was op zoek naar een BMW occasion. Na de proefrit was ik verkocht. Kennissen hadden mij Auto Bongers aanbevolen en ik snap nu ook waarom. De auto is netjes afgeleverd met onderhoudsbeurt. Inmiddels rij ik al enkele maanden met veel plezier rond in mijn nieuwe auto. Ik kan Auto Bongers dan ook van harte aanbevelen!

Ook fijn dat ik voor APK en onderhoud in de toekomst bij deze garage terecht kan.


Ja, ik beveel dit aan

Maikel & Astrid uit Weert

04-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We zijn gaan kijken bij een Hyundai Getz van 2008. Het is een zeer nette auto met een acceptabele kilometerstand van 77.000 km. De auto was de laatste 2 jaar in het bezit van de vrouw van Garage Bongers. Het was een hartelijk ontvangst en geen grillige verkopers. Gewoon aardige mensen. We hebben een proefrit gemaakt en hebben besloten deze auto te willen kopen. De prijs was voor ons wat aan de hoge kant, maar we kregen een zeer goede inruilprijs voor onze Hyundai Atos van 2003. Daarbij ook een gratis afleverbeurt, nieuwe APK en 3 maanden garantie. Ze hebben uit eigen service en initiatief de gasveren van de achterklep vervangen, omdat ze merkten dat deze minder functioneerden. Vandaag opgehaald en alles was in orde en zelfs netjes gewassen. Wij zullen hier zeker ook terug komen voor reparaties en Apk's.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Velswijk

12-11-2016
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Afgelopen week heb ik een vervelende ervaring gehad met een garagebedrijf in verband met de aanschaf van een gebruikte auto.
Tot mijn verbazing krijg ik een hele nette mail met de vraag wat er mis is gegaan en dat er volgens hen geen afspraak stond.
Blijk ik het verkeerde bedrijf geheel onterecht een slechte recensie gegeven te hebben.
Hier was ik nooit achter gekomen als het bedrijf zich niet had gemeld met de vraag wat ze verkeerd gedaan hebben.
RESPECT dat je als bedrijf de uitdaging aan durft te gaan om een slechte. Beoordeling om te zetten in een leermoment.
Nogmaals. Mijn excuses voor de slechte beoordeling


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Velswijk

05-11-2016
4,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Erg jammer dat als je een afspraak maakt.om een auto te bekijken ze hem tien minuten ervoor verkocht hebben zonder dit te melden


walter uit bergschenhoek

07-09-2016
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Daniel uit Sittard

09-08-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk, servicegericht, meedenkend, klantenbinding, alles wat een autobedrijf nodig zou moeten al met al top!!!👍


Ja, ik beveel dit aan

Stèfanie uit Sittard

12-06-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb een februari al een auto gekocht bij Auto Bongers en ik ben heel erg tevreden!
Een eerlijke, deskundige kijk en een super afhandeling van alles. Ik beveel dit bedrijf absoluut aan bij iedereen die op zoek is naar een auto.


Ja, ik beveel dit aan