Beoordelingen Auto Bongers V.O.F. Sittard

9,5
73 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,4
1 t/m 10 van 73 beoordelingen

Chantal uit Sittard

17-08-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Snel geholpen en heel klantgericht! Top!


Ja, ik beveel dit aan

Sven

06-08-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer positieve ervaring. Professionele autodealer met een passie voor auto's. We werden vriendelijk geholpen en de afhandeling was professioneel. Erg fijn dat we in staat werden gesteld om de auto te reserveren aangezien het voor ons best wel een eind rijden was. Top!


Ja, ik beveel dit aan

Thomas uit Landgraaf

27-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Super bedrijf! Deskundige verkopers en monteurs met een grote passie voor auto's. Geeft vertrouwen en ook na de aankoop geweldige service en afhandeling. Een echte aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Willem uit Hoensbroek

29-06-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: In februari mijn BMW hier gekocht. Ik ben zeer tevreden over de aflevering hiervan en de hierna geboden service. Ik word altijd vriendelijk en goed te woord gestaan. Geweldige service! Zeker een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

24-06-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Paul en Marleen uit WEERT

21-06-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: buitengewoon aangename bejegening door het echtpaar Bongers. Professionele benadering met persoonlijke charme. Voortreffelijk aanbod en een eerlijke inruilprijs voor de vorige auto. Gekochte auto in "nieuwstaat" afgeleverd en geweldige "after sales". Zouden er zeker weer kopen!


Ja, ik beveel dit aan

Harry uit Sittard

01-06-2017
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Zeer plezierig en vakkundig! Blij om met een niet gebruikelijke vraag goed geholpen te worden.


Ja, ik beveel dit aan

Nicol uit Born

17-04-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij Henk en Monique van Auto Bongers voel je je bij binnenkomst altijd meteen thuis. Ik was op zoek naar een BMW occasion. Na de proefrit was ik verkocht. Kennissen hadden mij Auto Bongers aanbevolen en ik snap nu ook waarom. De auto is netjes afgeleverd met onderhoudsbeurt. Inmiddels rij ik al enkele maanden met veel plezier rond in mijn nieuwe auto. Ik kan Auto Bongers dan ook van harte aanbevelen!

Ook fijn dat ik voor APK en onderhoud in de toekomst bij deze garage terecht kan.


Ja, ik beveel dit aan

Maikel & Astrid uit Weert

04-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We zijn gaan kijken bij een Hyundai Getz van 2008. Het is een zeer nette auto met een acceptabele kilometerstand van 77.000 km. De auto was de laatste 2 jaar in het bezit van de vrouw van Garage Bongers. Het was een hartelijk ontvangst en geen grillige verkopers. Gewoon aardige mensen. We hebben een proefrit gemaakt en hebben besloten deze auto te willen kopen. De prijs was voor ons wat aan de hoge kant, maar we kregen een zeer goede inruilprijs voor onze Hyundai Atos van 2003. Daarbij ook een gratis afleverbeurt, nieuwe APK en 3 maanden garantie. Ze hebben uit eigen service en initiatief de gasveren van de achterklep vervangen, omdat ze merkten dat deze minder functioneerden. Vandaag opgehaald en alles was in orde en zelfs netjes gewassen. Wij zullen hier zeker ook terug komen voor reparaties en Apk's.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Velswijk

12-11-2016
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Afgelopen week heb ik een vervelende ervaring gehad met een garagebedrijf in verband met de aanschaf van een gebruikte auto.
Tot mijn verbazing krijg ik een hele nette mail met de vraag wat er mis is gegaan en dat er volgens hen geen afspraak stond.
Blijk ik het verkeerde bedrijf geheel onterecht een slechte recensie gegeven te hebben.
Hier was ik nooit achter gekomen als het bedrijf zich niet had gemeld met de vraag wat ze verkeerd gedaan hebben.
RESPECT dat je als bedrijf de uitdaging aan durft te gaan om een slechte. Beoordeling om te zetten in een leermoment.
Nogmaals. Mijn excuses voor de slechte beoordeling


Ja, ik beveel dit aan