Beoordelingen Auto Bongers V.O.F. Sittard

9,4
77 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,4
1 t/m 10 van 77 beoordelingen

Jo uit Spaubeek

05-01-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heb alweer 2 jaar geleden n BMW z4 bij auto bongers gekocht. Top auto. Loopt geweldig.


Ja, ik beveel dit aan

Hub uit Buchten

14-12-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Een geweldig bedrijf dat je niet in de kou laat staan bij een probleem.
Ziet er goed uit. Voelt goed en is goed.
Een aanrader


Ja, ik beveel dit aan

Chris uit sittard

23-10-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Begin oktober weer een auto gekocht bij dit bedrijf,supergoed en vriendelijk geholpen door het echtpaar Bongers.Dit bedrijf doet gewoon wat het hoort te doen,geen verkooppraatjes,een vriendelijke benadering en goede service.


Ja, ik beveel dit aan

Robin uit Geleen

22-08-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Voor mij de BMW dealer (tweedehands voertuigen) van de westelijke mijnstreek. Bij telefonisch contact nemen ze altijd de tijd voor je om je te woord te staan, en trachten ze je op een zo goed mogelijke manier te helpen. Heeft altijd aantrekkelijke auto's staan die gewoon goed zijn!


Ja, ik beveel dit aan

Chantal uit Sittard

17-08-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Snel geholpen en heel klantgericht! Top!


Ja, ik beveel dit aan

Sven

06-08-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer positieve ervaring. Professionele autodealer met een passie voor auto's. We werden vriendelijk geholpen en de afhandeling was professioneel. Erg fijn dat we in staat werden gesteld om de auto te reserveren aangezien het voor ons best wel een eind rijden was. Top!


Ja, ik beveel dit aan

Thomas uit Landgraaf

27-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Super bedrijf! Deskundige verkopers en monteurs met een grote passie voor auto's. Geeft vertrouwen en ook na de aankoop geweldige service en afhandeling. Een echte aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Willem uit Hoensbroek

29-06-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: In februari mijn BMW hier gekocht. Ik ben zeer tevreden over de aflevering hiervan en de hierna geboden service. Ik word altijd vriendelijk en goed te woord gestaan. Geweldige service! Zeker een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

24-06-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Paul en Marleen uit WEERT

21-06-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: buitengewoon aangename bejegening door het echtpaar Bongers. Professionele benadering met persoonlijke charme. Voortreffelijk aanbod en een eerlijke inruilprijs voor de vorige auto. Gekochte auto in "nieuwstaat" afgeleverd en geweldige "after sales". Zouden er zeker weer kopen!


Ja, ik beveel dit aan