Beoordelingen Auto Bongers V.O.F. Sittard

9,4
75 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,4
1 t/m 10 van 75 beoordelingen

Chris uit sittard

23-10-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Begin oktober weer een auto gekocht bij dit bedrijf,supergoed en vriendelijk geholpen door het echtpaar Bongers.Dit bedrijf doet gewoon wat het hoort te doen,geen verkooppraatjes,een vriendelijke benadering en goede service.


Ja, ik beveel dit aan

Robin uit Geleen

22-08-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Voor mij de BMW dealer (tweedehands voertuigen) van de westelijke mijnstreek. Bij telefonisch contact nemen ze altijd de tijd voor je om je te woord te staan, en trachten ze je op een zo goed mogelijke manier te helpen. Heeft altijd aantrekkelijke auto's staan die gewoon goed zijn!


Ja, ik beveel dit aan

Chantal uit Sittard

17-08-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Snel geholpen en heel klantgericht! Top!


Ja, ik beveel dit aan

Sven

06-08-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer positieve ervaring. Professionele autodealer met een passie voor auto's. We werden vriendelijk geholpen en de afhandeling was professioneel. Erg fijn dat we in staat werden gesteld om de auto te reserveren aangezien het voor ons best wel een eind rijden was. Top!


Ja, ik beveel dit aan

Thomas uit Landgraaf

27-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Super bedrijf! Deskundige verkopers en monteurs met een grote passie voor auto's. Geeft vertrouwen en ook na de aankoop geweldige service en afhandeling. Een echte aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Willem uit Hoensbroek

29-06-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: In februari mijn BMW hier gekocht. Ik ben zeer tevreden over de aflevering hiervan en de hierna geboden service. Ik word altijd vriendelijk en goed te woord gestaan. Geweldige service! Zeker een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

24-06-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Paul en Marleen uit WEERT

21-06-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: buitengewoon aangename bejegening door het echtpaar Bongers. Professionele benadering met persoonlijke charme. Voortreffelijk aanbod en een eerlijke inruilprijs voor de vorige auto. Gekochte auto in "nieuwstaat" afgeleverd en geweldige "after sales". Zouden er zeker weer kopen!


Ja, ik beveel dit aan

Harry uit Sittard

01-06-2017
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Zeer plezierig en vakkundig! Blij om met een niet gebruikelijke vraag goed geholpen te worden.


Ja, ik beveel dit aan

Nicol uit Born

17-04-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij Henk en Monique van Auto Bongers voel je je bij binnenkomst altijd meteen thuis. Ik was op zoek naar een BMW occasion. Na de proefrit was ik verkocht. Kennissen hadden mij Auto Bongers aanbevolen en ik snap nu ook waarom. De auto is netjes afgeleverd met onderhoudsbeurt. Inmiddels rij ik al enkele maanden met veel plezier rond in mijn nieuwe auto. Ik kan Auto Bongers dan ook van harte aanbevelen!

Ook fijn dat ik voor APK en onderhoud in de toekomst bij deze garage terecht kan.


Ja, ik beveel dit aan