Beoordelingen Auto Bongers V.O.F.

9,4
65 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,4
1 t/m 10 van 65 beoordelingen

Maikel & Astrid uit Weert

04-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We zijn gaan kijken bij een Hyundai Getz van 2008. Het is een zeer nette auto met een acceptabele kilometerstand van 77.000 km. De auto was de laatste 2 jaar in het bezit van de vrouw van Garage Bongers. Het was een hartelijk ontvangst en geen grillige verkopers. Gewoon aardige mensen. We hebben een proefrit gemaakt en hebben besloten deze auto te willen kopen. De prijs was voor ons wat aan de hoge kant, maar we kregen een zeer goede inruilprijs voor onze Hyundai Atos van 2003. Daarbij ook een gratis afleverbeurt, nieuwe APK en 3 maanden garantie. Ze hebben uit eigen service en initiatief de gasveren van de achterklep vervangen, omdat ze merkten dat deze minder functioneerden. Vandaag opgehaald en alles was in orde en zelfs netjes gewassen. Wij zullen hier zeker ook terug komen voor reparaties en Apk's.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Velswijk

12-11-2016
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Afgelopen week heb ik een vervelende ervaring gehad met een garagebedrijf in verband met de aanschaf van een gebruikte auto.
Tot mijn verbazing krijg ik een hele nette mail met de vraag wat er mis is gegaan en dat er volgens hen geen afspraak stond.
Blijk ik het verkeerde bedrijf geheel onterecht een slechte recensie gegeven te hebben.
Hier was ik nooit achter gekomen als het bedrijf zich niet had gemeld met de vraag wat ze verkeerd gedaan hebben.
RESPECT dat je als bedrijf de uitdaging aan durft te gaan om een slechte. Beoordeling om te zetten in een leermoment.
Nogmaals. Mijn excuses voor de slechte beoordeling


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Velswijk

05-11-2016
4,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Erg jammer dat als je een afspraak maakt.om een auto te bekijken ze hem tien minuten ervoor verkocht hebben zonder dit te melden


walter uit bergschenhoek

07-09-2016
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Daniel uit Sittard

09-08-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk, servicegericht, meedenkend, klantenbinding, alles wat een autobedrijf nodig zou moeten al met al top!!!👍


Ja, ik beveel dit aan

Stèfanie uit Sittard

12-06-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb een februari al een auto gekocht bij Auto Bongers en ik ben heel erg tevreden!
Een eerlijke, deskundige kijk en een super afhandeling van alles. Ik beveel dit bedrijf absoluut aan bij iedereen die op zoek is naar een auto.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

10-05-2016
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: zeer correcte aflevering van mijn auto


Ja, ik beveel dit aan

marcel uit geldrop

17-03-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zoals al eerder vooruit gezegd was de aflevering van de BMW 525 Touring in een woord Super. De auto was volgens afspraak gereed gemaakt. Ook weer de zelfde spontane verwelkoming en vakkundige afhandeling van de levering van de auto.
Dus niets dan lof en zeker een bedrijf om weer eens op te zoeken voor een mogelijke opvolger. Vrees echter dat wel even kan duren gezien het genot wat ik met deze BMW ervaar


Ja, ik beveel dit aan

marcel uit geldrop

08-03-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gisteren na een lange zoektocht in het gehele land, de 'ultieme' auto gevonden. Als wat ik op het verlanglijstje had staan, heeft de auto aan boord. Dan is het toch maar afwachten hoe de auto er ín het echt' bij staat en of de gegevens kloppen. Vanaf de eerste schreden bij Auto Bongers een goed gevoel. Zeer net en overzichtelijk terrein. Erg verzorgd! Na een uitgebreide kennismaking met de auto, maar ook met de heer en mevrouw Bongers wist ik dat het klopte en ik alhier aan het goede adres ben.
Na de testrit met de BMW 525 Touring was ik verkocht, zeg maar verliefd..De verdere afwikkeling ging op zo'n ontspannen manier dat we bijna de tijd vergaten en nog naar huis moesten!
Ondanks het feit dat de auto a.s. zaterdag wordt afgeleverd nu al gemeend een beoordeling te kunnen opmaken en geheid dat deze na zaterdag alleen maar nog hoger gaat uitvallen.


Ja, ik beveel dit aan

jacko uit sittard

27-02-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: paar weken terug een Ford Ka gekocht voor onze dochter mooie prijs voor een klomplete auto incl 4 winter banden op aluminiuumvelgen
na vocht in koplamp geconstateed netjes op gelost zonder bij komende kosten .
Ook zeer vriendelije eigenaars


Ja, ik beveel dit aan