Beoordelingen AUTO BOON

9,3
200 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 200 beoordelingen

Gerard uit Rijssen

06-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Geweldig wat een transparantie bij jullie bedrijf .
Eerlijk verhaal, perfecte service en zeer klantvriendelijk en klant gericht denken!

Groeten uit Rijssen

Enorm bedankt.


Ja, ik beveel dit aan

G uit Meteren

26-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: autobedrijf met goede service, afspraak = afspraak.
klant staat hier op no.1
echte aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Tomasz uit Den Haag

22-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Piet jest najlepszy w swojej branzy!
Profesjonalne podejscie do klienta oraz expresowa obsluga sprawily ze napewno tam powroce.
Szczerze polecam!


Ja, ik beveel dit aan

Ton uit Culemborg

22-01-2019
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Heel goed autobedrijf. Goede verkoop. Super monteurs in dienst. Vriendelijkheid is groot. Service is perfect.


Ja, ik beveel dit aan

Anna en Daniel uit Vlijmen

14-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bardzo mila i profesjonalna obsluga- Piet! Bardzo dobry kontakt! Firma przyjazna klientowi. Wszystko zgodnie z umowa. Jestesmy bardzo zadowoleni z zakupu Forda Transita. W stu procentach polecamy ta firme! Wat een top bedrijf! Piet bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

piet uit hei - en boeicop

10-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: über goed


Ja, ik beveel dit aan

Wilco uit Achel - België

11-11-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hele fijne ontvangst, zeer net bedrijf, super opvolging en aftersales. Voor export waren extra documenten en handelingen noodzakelijk, deze heeft Piet / Auto Boon vlot en zonder aanvullende betaling verzorgd bezorgd. Auto Boon is ZEKER een aanrader. Auto is Top en voldoet aan alle verwachtingen. Bedankt Piet en hele Auto Boon Team


Ja, ik beveel dit aan

Ashiq uit Nootdorp

27-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben snel, en persoonlijk service ontvangen van autoboon. Ik vond het persoonlijk fijn dat er veel contact onderhouden word waardoor, je voor geen verrassingen staat.

Piet hartstikke bedankt ik zal zeker terugkomen!

Ashiq


Ja, ik beveel dit aan

jan uit leerdam

22-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: vandaag voor de 2e keer hier een auto gekocht.wat een top bedrijf.piet heb hart voor zijn zaak en klanten.goede informatie gehad over de auto.ga zo door piet en personeel.


Ja, ik beveel dit aan

misja uit Geertruidenberg

18-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wat een super service en wat ben ik goed geholpen door Piet. Een mooie en goede auto voor mijn gezin gekocht bij jullie. Dank je wel.

M.v.g.
Misja van den Berg


Ja, ik beveel dit aan