Beoordelingen AUTO BOON

9,3
174 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 174 beoordelingen

Adriaan uit Koog aan de Zaan

17-06-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag een mooie bedrijfswagen gekocht. Prima ervaring en Piet is een man van zijn woord.
Bedankt en we spreken elkaar snel. Zaanshine disteleerdrij.


Ja, ik beveel dit aan

Leo uit Middelburg

05-05-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel erg goede ervaring. Een defect binnen de garantieperiode die echt niet te voorzien was is door Boon echt helemaal perfect opgelost. Geen gezeur over bijv kleine letterjtes of zo. Ze komen hun woord/slogan echt na. Uniek in de branche.


Ja, ik beveel dit aan

Joost uit Harderwijk

20-04-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Plezierig persoonlijk contact, duidelijke informatie mondeling en op papier, goede afspraken (jammer dat Bosch service periode net van 24 naar 18 mnd was veranderd). Geeft betrouwbaar gevoel.


Ja, ik beveel dit aan

Elly uit DEN HAAG

30-01-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Wat een super service weer. November hier een auto gekocht. Nu kwamen we per toeval er achter dat de koplamp stuk was. Geen probleem nieuwe koplamp er ingezet. Kunnen wachten met een heerlijk kopje koffie. We blijven ook ons onderhoud hier doen. Ook al moeten we hiervoor uit Den Haag komen.


Ja, ik beveel dit aan

Elly uit DEN HAAG

26-11-2016
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super klantvriendelijk bedrijf. Bedrijfsleider Piet van der Perk is erg behulpzame en vriendelijk. Hij weet duidelijk waar hij over praat en wij hebben ook weer veel gekeerd van Piet. De auto die we gekocht hebben is supergoed afgeleverd. Auto Boon is een bedrijf waar de service voorop staat en je het gevoel krijgt de klant is belangrijk.


Ja, ik beveel dit aan

Leo uit Middelburg

13-11-2016
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer prettige en zeker ook eerlijke contacten met garage Boon/Piet. Plezierig in de omgang, komt afspraken na, is zeer attent met het reageren op vragen. Een absolute aanrader en een zeer goed onderscheidende garage en mn Piet zelf.


Ja, ik beveel dit aan

John en Ellen uit Arnhem

15-10-2016
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Betrouwbaar en vakkundig adres , goeie service, en bij de aflevering van onze occasion een prachtige bos bloemen cadeauπŸ˜‰


Ja, ik beveel dit aan

Dick uit Leerdam

25-09-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto nr 3 hier gekocht

Ga geen langdradig verhaal type gewoon

TOP πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘


Ja, ik beveel dit aan

Johan

16-07-2016
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super service! Zeker een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Els uit Koudekerk aan den Rijn

07-06-2016
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij zijn goed te woord gestaan, niet opdringerig en kregen goed advies. De mail werd snel beantwoord zelfs 's avonds wat zorgde dat wij nog een keuze konden maken op dat moment i.v.m. aanschaf gebruikte auto. De uitstraling van verkoper en het bedrijf kwam bij ons integer over al vanaf het eerste bezoek. Ga zo door garage Boon!


Ja, ik beveel dit aan