Beoordelingen AUTO BOON

9,3
179 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 179 beoordelingen

Jasper uit Hilversum

10-01-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Fantastisch bedrijf, eerlijk en zeer klantgericht.


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Staphorst

26-11-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: aantal weken terug een renault megane gezien via marktplaats bij auto Boon ,het was voor ons1,5 uur rijden vanuit Staphorst maar zeker de moeite waard . Piet is een man die weet waar hij over praat en dacht met ons mee konden gelijk de auto meenemen en een klein deukje wat er nog uitgehaald zou worden is bij ons in de buurt gedaan op kosten van auto Boon zodat wij de auto gelijk mee konden nemen en niet weer terug hoefden . zou auto Boon zeker aanbevelen en mochten wij aan een andere auto toe zijn zeker overwegen om er weer een auto te kopen ondanks de afstand voor ons .


Ja, ik beveel dit aan

Tim

13-11-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na enige maanden zoeken naar een gebruikte Renault Clio, hebben wij de juiste gevonden bij Auto Boon. Door Piet en het gehele Boon team zijn wij zeer goed geholpen. Van de proefrit tot en met de overdracht. Onze Renault rijdt als een zonnetje!


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Almere

16-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Via internet een hele leuke auto gezien bij Auto Boon. Ik maakte snel een afspraak voor de volgende dag.

Piet en zijn collega's maakten al een oprechte indruk over de telefoon, en die inschatting bleek terecht toen ik en mijn vrouw na onze proefrit andere genoemde geinteresseerden langs zagen komen. -Op dat moment zaten we echter net te tekenen voor de aankoop!

Toevallig hadden we ook nog even kunnen spreken met de vorige eigenaar, die in de buurt woonde. Zij had onze nieuwe auto net ingeruild voor een andere.

Na deze ervaring zou ik zo terug gaan naar Auto Boon voor inruil of een volgende auto. Men werkt zo te zien vooral met lokale klanten, die graag terug komen omdat ze simpelweg tevreden zijn.


Ja, ik beveel dit aan

Hendrik uit Utrecht

10-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik was al lange tijd op zoek naar een Opel Agila vanwege de hoge instap. Nergens te vinden in mijn woonplaats. Toen kwam ik de advertentie van Auto Boon uit Culemborg tegen. Een Agila in nieuwstaat met lage kilometerstand en voor een nette prijs. Meteen op gereageerd en twee dagen later vriendelijk ontvangen door Piet en zijn team. Er werd ruim de tijd voor ons genomen en goed meegedacht met vragen of verzoeken. Ook toen er na aankoop onverhoopt wat vervangen moest worden stonden Piet en Cornee klaar om alles naar tevredenheid op te lossen. Bedankt nogmaals voor de service en graag tot ziens!


Ja, ik beveel dit aan

Adriaan uit Koog aan de Zaan

17-06-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag een mooie bedrijfswagen gekocht. Prima ervaring en Piet is een man van zijn woord.
Bedankt en we spreken elkaar snel. Zaanshine disteleerdrij.


Ja, ik beveel dit aan

Leo uit Middelburg

05-05-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel erg goede ervaring. Een defect binnen de garantieperiode die echt niet te voorzien was is door Boon echt helemaal perfect opgelost. Geen gezeur over bijv kleine letterjtes of zo. Ze komen hun woord/slogan echt na. Uniek in de branche.


Ja, ik beveel dit aan

Joost uit Harderwijk

20-04-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Plezierig persoonlijk contact, duidelijke informatie mondeling en op papier, goede afspraken (jammer dat Bosch service periode net van 24 naar 18 mnd was veranderd). Geeft betrouwbaar gevoel.


Ja, ik beveel dit aan

Elly uit DEN HAAG

30-01-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Wat een super service weer. November hier een auto gekocht. Nu kwamen we per toeval er achter dat de koplamp stuk was. Geen probleem nieuwe koplamp er ingezet. Kunnen wachten met een heerlijk kopje koffie. We blijven ook ons onderhoud hier doen. Ook al moeten we hiervoor uit Den Haag komen.


Ja, ik beveel dit aan

Elly uit DEN HAAG

26-11-2016
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super klantvriendelijk bedrijf. Bedrijfsleider Piet van der Perk is erg behulpzame en vriendelijk. Hij weet duidelijk waar hij over praat en wij hebben ook weer veel gekeerd van Piet. De auto die we gekocht hebben is supergoed afgeleverd. Auto Boon is een bedrijf waar de service voorop staat en je het gevoel krijgt de klant is belangrijk.


Ja, ik beveel dit aan