Beoordelingen AUTO BOON

9,3
192 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 192 beoordelingen

jan uit leerdam

22-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: vandaag voor de 2e keer hier een auto gekocht.wat een top bedrijf.piet heb hart voor zijn zaak en klanten.goede informatie gehad over de auto.ga zo door piet en personeel.


Ja, ik beveel dit aan

misja uit Geertruidenberg

18-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wat een super service en wat ben ik goed geholpen door Piet. Een mooie en goede auto voor mijn gezin gekocht bij jullie. Dank je wel.

M.v.g.
Misja van den Berg


Ja, ik beveel dit aan

George uit EDE

02-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Piet wij zijn zeer tevreden , aangaande aankoop Ford Transit , daarbij bedankt dat je op ons heb gewacht , je had deze bus ook aan een ander kunnen verkopen .

Je hebt een goede karma

Die goed doet , die goed ontmoet


Nogmaals bedankt ,


George en Wilma

Moens Woningverbetering EDE


Ja, ik beveel dit aan

Janine uit Culemborg

24-07-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Wat een service heb ik afgelopen week ervaren. Ik ben geholpen door Edwin Kuipers. Een kundig man met een klantvriendelijkheid op 10.
De problemen met onze auto zijn goed en vakkundig verholpen. Vanaf nu ben ik klant bij deze garage!!


Ja, ik beveel dit aan

H. uit Zevenaar

12-07-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Is even geleden, maar toch een beoordeling waard. In 2013 een uitermate nette Ford Transit gekocht. We konden onze bus daar inruilen, wat bijzonder is als je een bus particulier rijdt. Ongezien deed Piet een bod. Bij bezichtigen kwam daar nog eens 1000 euro bij op. Ook de winterbanden werden geregeld. Stiekem houdt ik de occasions weer in de gaten. Alle lof voor Alm...…. grapje Auto Boon


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Culemborg

29-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Al jarenlang klant bij AUTO BOON en waarom? Ze staan altijd voor je klaar, zijn een gastvrij en behulpzaam team.
Cornee is een super receptionist en Piet weet zeker ook waar hij over spreekt. De Opel Meriva die wij recent kochten (3e auto bij AUTO BOON) voldoet aan alle verwachtingen.


Ja, ik beveel dit aan

Melvin uit Amsterdam

26-06-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Perfect!!


Ja, ik beveel dit aan

Annegret uit Ingen

16-06-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Nobody is perfect maar Auto Boon bijna


Ja, ik beveel dit aan

Nico uit Drunen

29-05-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Enige weken geleden een 2e hands Fiat Bravo gekocht bij Auto Boon. Bij 1e bezoek heel netjes en eerlijk te woord gestaan door Piet. Wekte direct vertrouwen. Bij 2e bezoek tot zaken gekomen. Na de koop geheel gratis nog een aantal zaken voor elkaar gebracht. Dikke pluim voor de service. Goed en vertrouwt adres !!!


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Hoorn

17-04-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima service van dit bedrijf, Piet was eerlijk over de bijzonderheden en historie van de auto die ik heb gekocht. Maakt een hele betrouwbare indruk, samen met de staat van de auto heeft dit mij doen besluiten tot koop over te gaan.


Ja, ik beveel dit aan