Beoordelingen AUTO BOON

9,3
171 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 171 beoordelingen

Elly uit DEN HAAG

30-01-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Wat een super service weer. November hier een auto gekocht. Nu kwamen we per toeval er achter dat de koplamp stuk was. Geen probleem nieuwe koplamp er ingezet. Kunnen wachten met een heerlijk kopje koffie. We blijven ook ons onderhoud hier doen. Ook al moeten we hiervoor uit Den Haag komen.


Ja, ik beveel dit aan

Elly uit DEN HAAG

26-11-2016
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super klantvriendelijk bedrijf. Bedrijfsleider Piet van der Perk is erg behulpzame en vriendelijk. Hij weet duidelijk waar hij over praat en wij hebben ook weer veel gekeerd van Piet. De auto die we gekocht hebben is supergoed afgeleverd. Auto Boon is een bedrijf waar de service voorop staat en je het gevoel krijgt de klant is belangrijk.


Ja, ik beveel dit aan

Leo uit Middelburg

13-11-2016
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer prettige en zeker ook eerlijke contacten met garage Boon/Piet. Plezierig in de omgang, komt afspraken na, is zeer attent met het reageren op vragen. Een absolute aanrader en een zeer goed onderscheidende garage en mn Piet zelf.


Ja, ik beveel dit aan

John en Ellen uit Arnhem

15-10-2016
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Betrouwbaar en vakkundig adres , goeie service, en bij de aflevering van onze occasion een prachtige bos bloemen cadeau😉


Ja, ik beveel dit aan

Dick uit Leerdam

25-09-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto nr 3 hier gekocht

Ga geen langdradig verhaal type gewoon

TOP 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍


Ja, ik beveel dit aan

Johan

16-07-2016
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super service! Zeker een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Els uit Koudekerk aan den Rijn

07-06-2016
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij zijn goed te woord gestaan, niet opdringerig en kregen goed advies. De mail werd snel beantwoord zelfs 's avonds wat zorgde dat wij nog een keuze konden maken op dat moment i.v.m. aanschaf gebruikte auto. De uitstraling van verkoper en het bedrijf kwam bij ons integer over al vanaf het eerste bezoek. Ga zo door garage Boon!


Ja, ik beveel dit aan

Alexander uit Eindhoven

03-06-2016
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zes weken geleden was ik op zoek naar een nieuwe auto. Auto Boon had er een staan. Op basis van de goede reputatie van Auto Boon zijn we gaan kijken... Auto Boon heeft stuk voor stuk ook nette auto's staan.

Het contact met Piet en zijn team gaf direct een warm en prettig gevoel. En zijn reputatie leek hij dan al gauw ook waar te maken. We besloten de auto dan ook te kopen.

Piet als verkoper is niet opdringerig, maar lijkt oprecht geïnteresseerd in zijn klanten. Er was prima zaken te doen. Wat bewonderenswaardig is, is dat Auto Boon al voor we in de showroom stonden telkens netjes reageerde op elke mail. Iets dat de concurrentie niet lijkt te hebben begrepen! Mede bepalend voor het feit dat we echt zijn gaan kijken naar de auto. Naast het feit dat Piet aangaf mee te willen denken in de mogelijkheden.

Ook fijn: Piet reserveerde de auto direct op de sites waar hij stond aangeboden, waardoor ik niet bleef zitten met het gevoel dat de auto onder me uit verkocht zou worden. Een klein ding misschien maar erg prettig.

De auto werd netjes gepresenteerd en een proefrit was geen enkel probleem. Tijdens de proefrit voelde ik een trilling en was de auto wat zoekerig. Dit bij terugkomst direct aangegeven. Een en ander werd netjes in het koopcontract opgenomen, want we hadden het vertrouwen dat dit goed ging komen.

Ook de inruil van onze oude auto was goed te bespreken. Ik kreeg een nette prijs.

Kort gezegd de pre-sales en de deal sluiten zelf verliepen prettig.

De dag dat we de auto zouden mogen ophalen kwam en toen bewees Auto Boon zijn reputatie echt waard te zijn. Alle afspraken werden nagekomen! De auto had zijn onderhoud gekregen, verse APK, de trilling was opgelost met twee hagelnieuwe banden en ter controle nog de uitlijning. In ons geval hielp Auto Boon ook een aanpassing van de oude auto over te zetten op de nieuwe. In samenwerking met de monteur(s) werd dat keurig gedaan.

Al met al heel tevreden!!

Het voordeel van het feit dat ik deze beoordeling wat later schrijf is dat ik inmiddels ook wat kan zeggen over de after sales, wanneer je als klant al even met de auto rijd. Ik vond een paar kleine puntjes, maar de merkdealer was er niet in geïnteresseerd, ondanks fabrieksgarantie. Auto Boon liet mij zonder enig probleem met de auto langskomen en heeft de puntjes met mij onderzocht en aangepakt.

Zo hoort het dus!! Maar dat is dus lang niet overal vanzelfsprekend.

Wederom voelde ik de prettige (werk)sfeer bij Auto Boon en of je nu met een monteur of met Piet zelf praat, je voelt je altijd gehoord en gewaardeerd. Het hele team staat ook echt voor je klaar!

Piet en Team, naast de facebook beoordeling nu ook hier een welverdiende 10+


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

02-02-2016
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: vriendelijk en deskunidg.


Ja, ik beveel dit aan

Mascha uit Zwolle

25-11-2015
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Telefonisch eerste contact erg prettig verlopen, vriendelijk en uitnodigend. Eerlijke informatie. Bezoek aan de showroom lag geheel in lijn met de prettige ervaring aan de telefoon. Gebruikte auto aangeschaft. Helaas kwam een paar dagen later een technisch mankement bij de auto naar voren. Na overleg tot een schikking gekomen.
Een autobedrijf wat service nog hoog in het vaandel heeft staan. Beslist een aanrader voor iedereen die een eerlijk en oprecht advies waardeert!


Ja, ik beveel dit aan