Beoordelingen AUTO BOON

9,3
189 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 189 beoordelingen

Janine uit Culemborg

24-07-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Wat een service heb ik afgelopen week ervaren. Ik ben geholpen door Edwin Kuipers. Een kundig man met een klantvriendelijkheid op 10.
De problemen met onze auto zijn goed en vakkundig verholpen. Vanaf nu ben ik klant bij deze garage!!


Ja, ik beveel dit aan

H. uit Zevenaar

12-07-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Is even geleden, maar toch een beoordeling waard. In 2013 een uitermate nette Ford Transit gekocht. We konden onze bus daar inruilen, wat bijzonder is als je een bus particulier rijdt. Ongezien deed Piet een bod. Bij bezichtigen kwam daar nog eens 1000 euro bij op. Ook de winterbanden werden geregeld. Stiekem houdt ik de occasions weer in de gaten. Alle lof voor Alm...…. grapje Auto Boon


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Culemborg

29-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Al jarenlang klant bij AUTO BOON en waarom? Ze staan altijd voor je klaar, zijn een gastvrij en behulpzaam team.
Cornee is een super receptionist en Piet weet zeker ook waar hij over spreekt. De Opel Meriva die wij recent kochten (3e auto bij AUTO BOON) voldoet aan alle verwachtingen.


Ja, ik beveel dit aan

Melvin uit Amsterdam

26-06-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Perfect!!


Ja, ik beveel dit aan

Annegret uit Ingen

16-06-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Nobody is perfect maar Auto Boon bijna


Ja, ik beveel dit aan

Nico uit Drunen

29-05-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Enige weken geleden een 2e hands Fiat Bravo gekocht bij Auto Boon. Bij 1e bezoek heel netjes en eerlijk te woord gestaan door Piet. Wekte direct vertrouwen. Bij 2e bezoek tot zaken gekomen. Na de koop geheel gratis nog een aantal zaken voor elkaar gebracht. Dikke pluim voor de service. Goed en vertrouwt adres !!!


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Hoorn

17-04-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima service van dit bedrijf, Piet was eerlijk over de bijzonderheden en historie van de auto die ik heb gekocht. Maakt een hele betrouwbare indruk, samen met de staat van de auto heeft dit mij doen besluiten tot koop over te gaan.


Ja, ik beveel dit aan

Michael uit Culemborg

29-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Super bedrijf snel en eerlijk verstand van zaken


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

09-03-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na onderzoek op internet naar een geschikte occassion met het liefst minder aantal kilometers kwamen we uit op Auto Boon. Een afspraak was zo geregeld. Toen we langskwamen hebben we een proefrit kunnen doen. De auto beviel en we wilden hem gelijk meenemen. De oude auto ingeruild. Dat alles binnen 2-3 uur tijd. De deskundigheid van de eigenaar was zeer welkom. Omdat het totaal bedrag hoger uitkwam dan wat we op dat momen konden betalen, mochten we de rest op afbetaling doen.

De volgende dag onderweg helaas de schakelbak stuk gegaan. De eigenaar (Piet) kwam zelf naar Dordrecht rijden om de auto mee te nemen en een leenauto te geven. Er bleek een bout los te zitten. Daarna is de auto na reparatie naar ons huisadres in Zaanstad gebracht. Het is allemaal niet om de hoek van de garage maar bleek geen probleem te zijn. Goede communicatie met Piet via Whatsapp al die dagen. Daarna 2 dagen later wilde de auto niet starten. Achteraf toch eigen schuld geweest want lampje trok accu leeg. De auto was uit voorzorg meegenomen en gechecked. We kregen een nieuwe accu en konden de auto met de leenauto een paar dagen later ophalen.

Nu al een aantal weken tot tevredenheid mobiel onderweg. De auto werkt prima.

Ik kan deze garage zeker van harte aanbevelen door de deskundigheid en behulpzaamheid.


Ja, ik beveel dit aan

Rik uit Delft

22-02-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We waren op zoek naar een occasion voor woon-werk verkeer. Via marktplaats uitgekomen bij AUTO BOON.
Op een zaterdag in februari wilden we een proefrit maken, na een telefoontje was dat geregeld, het was geen enkel probleem.
Bij aankomst vriendelijk geholpen door Piet en we konden gelijk instappen en een stukje rijden.
Wij waren snel overtuigd en wilden de auto meteen meenemen. Ook dit, geen enkel probleem, de auto was al gekeurd!

Na 2 dagen sprong er een lampje aan, via de Bosch garantie langs een andere garage gereden die dit, kosteloos, verhielp.
Na een week stopte de navigatie ermee. Terug gestuurd naar AUTO BOON die ook constateerde dat het apparaat overleden was. Hier kregen we een vergoeding voor!

Tijdens de afgelopen weken goed contact gehad met Piet, via whatsapp!

Ondanks de kleine misstanden in en aan de auto, goed en fijn geholpen. Het bloemetje wat bezorgt werd na aankoop ook erg attent!
We raden het bedrijf zeker aan, was het maar iets dichterbij voor ons.


Ja, ik beveel dit aan