Beoordelingen AUTO BOON

9,3
185 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 185 beoordelingen

Annegret uit Ingen

16-06-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Nobody is perfect maar Auto Boon bijna


Ja, ik beveel dit aan

Nico uit Drunen

29-05-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Enige weken geleden een 2e hands Fiat Bravo gekocht bij Auto Boon. Bij 1e bezoek heel netjes en eerlijk te woord gestaan door Piet. Wekte direct vertrouwen. Bij 2e bezoek tot zaken gekomen. Na de koop geheel gratis nog een aantal zaken voor elkaar gebracht. Dikke pluim voor de service. Goed en vertrouwt adres !!!


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Hoorn

17-04-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima service van dit bedrijf, Piet was eerlijk over de bijzonderheden en historie van de auto die ik heb gekocht. Maakt een hele betrouwbare indruk, samen met de staat van de auto heeft dit mij doen besluiten tot koop over te gaan.


Ja, ik beveel dit aan

Michael uit Culemborg

29-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Super bedrijf snel en eerlijk verstand van zaken


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

09-03-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na onderzoek op internet naar een geschikte occassion met het liefst minder aantal kilometers kwamen we uit op Auto Boon. Een afspraak was zo geregeld. Toen we langskwamen hebben we een proefrit kunnen doen. De auto beviel en we wilden hem gelijk meenemen. De oude auto ingeruild. Dat alles binnen 2-3 uur tijd. De deskundigheid van de eigenaar was zeer welkom. Omdat het totaal bedrag hoger uitkwam dan wat we op dat momen konden betalen, mochten we de rest op afbetaling doen.

De volgende dag onderweg helaas de schakelbak stuk gegaan. De eigenaar (Piet) kwam zelf naar Dordrecht rijden om de auto mee te nemen en een leenauto te geven. Er bleek een bout los te zitten. Daarna is de auto na reparatie naar ons huisadres in Zaanstad gebracht. Het is allemaal niet om de hoek van de garage maar bleek geen probleem te zijn. Goede communicatie met Piet via Whatsapp al die dagen. Daarna 2 dagen later wilde de auto niet starten. Achteraf toch eigen schuld geweest want lampje trok accu leeg. De auto was uit voorzorg meegenomen en gechecked. We kregen een nieuwe accu en konden de auto met de leenauto een paar dagen later ophalen.

Nu al een aantal weken tot tevredenheid mobiel onderweg. De auto werkt prima.

Ik kan deze garage zeker van harte aanbevelen door de deskundigheid en behulpzaamheid.


Ja, ik beveel dit aan

Rik uit Delft

22-02-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We waren op zoek naar een occasion voor woon-werk verkeer. Via marktplaats uitgekomen bij AUTO BOON.
Op een zaterdag in februari wilden we een proefrit maken, na een telefoontje was dat geregeld, het was geen enkel probleem.
Bij aankomst vriendelijk geholpen door Piet en we konden gelijk instappen en een stukje rijden.
Wij waren snel overtuigd en wilden de auto meteen meenemen. Ook dit, geen enkel probleem, de auto was al gekeurd!

Na 2 dagen sprong er een lampje aan, via de Bosch garantie langs een andere garage gereden die dit, kosteloos, verhielp.
Na een week stopte de navigatie ermee. Terug gestuurd naar AUTO BOON die ook constateerde dat het apparaat overleden was. Hier kregen we een vergoeding voor!

Tijdens de afgelopen weken goed contact gehad met Piet, via whatsapp!

Ondanks de kleine misstanden in en aan de auto, goed en fijn geholpen. Het bloemetje wat bezorgt werd na aankoop ook erg attent!
We raden het bedrijf zeker aan, was het maar iets dichterbij voor ons.


Ja, ik beveel dit aan

Jasper uit Hilversum

10-01-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Fantastisch bedrijf, eerlijk en zeer klantgericht.


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Staphorst

26-11-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: aantal weken terug een renault megane gezien via marktplaats bij auto Boon ,het was voor ons1,5 uur rijden vanuit Staphorst maar zeker de moeite waard . Piet is een man die weet waar hij over praat en dacht met ons mee konden gelijk de auto meenemen en een klein deukje wat er nog uitgehaald zou worden is bij ons in de buurt gedaan op kosten van auto Boon zodat wij de auto gelijk mee konden nemen en niet weer terug hoefden . zou auto Boon zeker aanbevelen en mochten wij aan een andere auto toe zijn zeker overwegen om er weer een auto te kopen ondanks de afstand voor ons .


Ja, ik beveel dit aan

Tim

13-11-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na enige maanden zoeken naar een gebruikte Renault Clio, hebben wij de juiste gevonden bij Auto Boon. Door Piet en het gehele Boon team zijn wij zeer goed geholpen. Van de proefrit tot en met de overdracht. Onze Renault rijdt als een zonnetje!


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Almere

16-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Via internet een hele leuke auto gezien bij Auto Boon. Ik maakte snel een afspraak voor de volgende dag.

Piet en zijn collega's maakten al een oprechte indruk over de telefoon, en die inschatting bleek terecht toen ik en mijn vrouw na onze proefrit andere genoemde geinteresseerden langs zagen komen. -Op dat moment zaten we echter net te tekenen voor de aankoop!

Toevallig hadden we ook nog even kunnen spreken met de vorige eigenaar, die in de buurt woonde. Zij had onze nieuwe auto net ingeruild voor een andere.

Na deze ervaring zou ik zo terug gaan naar Auto Boon voor inruil of een volgende auto. Men werkt zo te zien vooral met lokale klanten, die graag terug komen omdat ze simpelweg tevreden zijn.


Ja, ik beveel dit aan