Beoordelingen Auto Bos BV

9,5
13 beoordelingen
  • Service 9,7
  • Deskundigheid 9,8
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 13 beoordelingen

Aat uit Naaldwijk

28-12-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik kom al jaren bij Auto Bos en als je een tevreden klant ben kom je altijd terug. Als vrienden en of bekende een andere of nieuwe auto willen kopen zeg ik altijd tegen hen, 'ook als je niet bij Auto Bos koopt, toch even gaan kijken' hij heeft altijd prachtig auto's staan en je weet maar nooit !


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Naaldwijk

04-03-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: In 1988 bij Jan binnengekomen met een Toyota, waarvan ik dacht dat deze voor mij altijd goed onderhouden was. Auto Bos heeft een ketting, die al lang vervangen had moeten zijn, wijselijk vervangen. Anders waren we later op die Schotse berg mooi blijven staan. Daarna bij Auto Bos een Nissan en een Daewoo gekocht en alleen door hun laten onderhouden. Nooit malheur gehad.
(En die ene keer dat ik een band aan flarden reed waren ze niet te beroerd om mij op zaterdagmiddag uit de brand te helpen!)


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Naaldwijk

03-02-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Echt een goed gevoel over deze zaak.
Ben gekomen met een paar lastige problemen aan mijn auto,zonder afspraak,in een paar uur opgelost,gratis leen auto,en de rekening viel ook nog mee,ja weet waar ik heen moet gaan de volgende keer.
bedankt.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Naaldwijk

16-02-2014
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ongeveer 11 jaar geleden hebben wij, ik en mijn vrouw, een Deawoo Leganza van 4 jaar oud aangeschaft bij Jan. Er bleken in de loop der tijden wel wat mankementjes aan te zitten, maar alles werd naar volle tevredenheid opgelost. Nu, 11 jaar later, was de auto toch echt aan vervanging toe, en Jan had een mooie Deawoo Evanda in de "aanbieding" staan. We hebben een testrit gemaakt, en er bleken een paar dingetjes aan de auto te mankeren. Deze zijn echter zonder er moeilijk over te doen, verholpen. Ook heeft Jan nog een paar originele matten toegevoegd, en een bloemetje voor mijn vrouw. Ik heb er het volle vertrouwen in, dat we weer een aantal jaren zonder grote problemen kunnen rijden. Ook moet ik vermelden, dat, als ik in het verleden even krap bij kas zat, Jan daar totaal niet moeilijk over deed, ik kon dan gespreid betalen. Al met al, een vertrouwd en professioneel adres. Bedankt Jan.


Ja, ik beveel dit aan

albert uit vlaardingen

15-07-2013
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: 2 jaar gelden een Aveo bij dit bedrijf gekocht en direct viel de hartelijkheid op van Dhr Bos en zijn team op
Even bellen op langs gaan en ze staan voor je klaar
de jaarlijkse onderhoudsbeurten worden goed en snel afgewerkt zonder problemen achteraf
Zoek u een bedrijf met service hoog in het vaandel en waar de klant nog koning is kom naar auto Bos


Ja, ik beveel dit aan

Ton uit ´s-gravenzande

05-05-2013
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Al 2 occasions bij Auto Bos aangeschaft en hier zeer tevreden mee. De garantie is perfect, na enige tijd kwam ik terug met een kapotte sensor en deze werd onder de garantie vervangen. Je wordt bij Auto Bos geholpen door deskundige en vriendelijke mensen.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Monster

24-04-2013
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij waren op zoek naar een degelijke auto en in maart jl vonden we in autotrack de Daewoo Tacuma 1.6 van autobedrijf Auto Bos.
De wagen zag er mooi uit en sprak ons aan. Op 14 maart maakten wij een proefrit en we waren er heel tevreden mee. Dit kan ook gezegd worden van de vriendelijke en duidelijke service die wij kregen.
Op 25 maart haalden wij onze auto op en ook hierbij viel ons de hartelijkheid op, die we eerder hadden ervaren.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Naaldwijk

02-04-2013
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: 4 weken terug een Passat uit 1993 bij Auto Bos gekocht. Ik was eerst al blij verrast hoe netjes de auto afgeleverd werd: nw. APK, nw. accu, nw. remblokjes. Afgelopen vrijdag viel de Passat stil - brandstofpomp defect. Passat bij Auto Bos achtergelaten. Vandaag weer opgehaald. Kosten: 0. Dhr. Bos legde mij uit dat ze een gebruikte pomp hadden gemonteerd en dat hij dit zag als garantie. Op een auto van 20 jaar oud. In 40 jaar auto rijden heb ik nog nooit zo'n goede service meegemaakt. Chapeau!


Ja, ik beveel dit aan

katinka uit naaldwijk

23-03-2013
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: katinka meerts

Vandaag heb ik m'n 4de occasion gekocht bij auto Bos....
Ik weet zeker dat ik met deze auto net zoveel plezier ga krijgen als bij de vorige auto's. En met de service zit het altijd goed bij auto Bos! Je hoeft maar te bellen en ze staan voor je klaar. Maar mijn ervaring is dat je alleen voor je APK en/of kleine beurt of grote beurt hoef te komen ( want de auto's die je koop zijn super! )


Ja, ik beveel dit aan

Joke uit Monster

27-02-2013
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Mijn ervaring met dit bedrijf:
- Een koninklijke rit -
Ik heb al verschillende merken auto's gehad, dus ook met meerdere garagebedrijven te maken gehad, maar nog nooit werd ik zo bijzonder geholpen als bij garage Bos.
Voor een 'terugkomdag' moest mijn auto nagekeken worden dat ongeveer 3 uur in beslag zou nemen.
Ik werd naar huis gereden in een zeer luxueuse auto of ik de koningin zelve was. Bovendien hoefde ik mijn auto niet zelf op te halen, want de baas kwam hem persoonlijk bij mijn huis afleveren.
Zo'n behandeling heb ik werkelijk nog nooit mee mogen maken, ook nimmer van wie dan ook gehoord dit meegemaakt te hebben.
Garage Bos verdient wat mij betreft een 'Warme douche'.
Mijnheer Bos, dank u wel. Wat vond ik dit bijzonder!!!


Ja, ik beveel dit aan