Beoordelingen Auto Bustin V.O.F.

9,0
1655 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1611 t/m 1620 van 1655 beoordelingen

Erik uit Posterholt

19-02-2013
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Klein familie bedrijf met goed en deskundig personeel. Iedereen is altijd even vriendelijk ook al hebben ze het druk.
Altijd wordt er uitleg gegeven bij problemen en mochten ze bij een beurt vd auto onvoorziene gebreken tegenkomen, wordt altijd even overlegd alvorens dit te maken.
Je wordt hier als klant behandelt en niet als een nummer.


Ja, ik beveel dit aan

Rick uit Posterholt

19-02-2013
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Klantvriendelijk bedrijf dat de service hoog in het vaandel heeft staan voor een betaalbare prijs


Ja, ik beveel dit aan

L uit Herkenbosch

19-02-2013
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: We zijn zeer tevreden!!


Ja, ik beveel dit aan

Jet uit Herten

18-02-2013
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Prima service, goed overleg vooraf, pro-actieve houding, hebben alles al geregeld mbt schademelding en tegenpartij. Indien nodig zijn ze ook op (heel) korte termijn oplossingsgericht mee te denken.


Ja, ik beveel dit aan

leny uit Roerdalen

16-02-2013
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Je kan direct met je auto er terecht ook als ze het druk hebben. Ze doen niet geheimzinnig over wat er gerepareerd moet worden en wat later kan. Ze jagen je niet op onnodige kosten en kennen mijn automerk goed.Ik ga hier zeker mijn tweedehands auto kopen indien de tijd voor de sloop van de huidige komt.


Ja, ik beveel dit aan

Jacques

15-02-2013
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima service, prettige bediening, je voelt je er thuis.


Ja, ik beveel dit aan

Yvonne uit Posterholt

14-02-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Anita uit Posterholt

08-02-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik weet niks van auto's - enkel hoe ik er mee moet rijden- maar ik weet gewoon dat het hier goed is. En vertrouwd. Ik kan er met mijn "domste" vragen - omtrent mijn auto - terecht. Ik word altijd uiterst vriendelijk en snel geholpen! Dat is fijn. Chapeau!


Ja, ik beveel dit aan

René uit St.Odiliënberg

08-02-2013
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prettig,correcte afhandeling, en de gebroders jagen je niet op kosten, denken mee


Ja, ik beveel dit aan

Roel uit Montfort

07-02-2013
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: fijn garage.
gebruikte auto aangekocht. iets lastige situatie, aangezien garage auto in opdracht verkocht, en eigelijk niet wou inruilen. toch heeft de garage besloten mijn "oude"auto "in te kopen".
twee mensen gelukkig.

na een jaar te hebben gereden, met veel plezier, bleek de koppakking kapot te zijn. na wat zoek werk van de garage bleek de merk dealer dit onder collance op te pakken.

fijne, snelle en deskundige garage, die altijd voor je klaar staat.


Ja, ik beveel dit aan