Beoordelingen Auto Center Piet Ooms

9,4
64 beoordelingen
  • Service 9,6
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 64 beoordelingen

frank uit Spijkenisse

09-02-2017
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Rotterdam

09-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: ik kom al zo`n 30 jaar bij Piet Ooms, op zich zegt dat al genoeg denk ik!!!


Ja, ik beveel dit aan

Arianne uit Vlaardingen

12-01-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Al jaren lang kom ik daar voor controle en evt reparatie van de auto. Aantal keren goede Occasion aangeschaft. Personeel is vriendelijk en kundig. Je word fijn geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Simonshaven

09-01-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Gewoon een erg goed garage bedrijf , goede afspraken , uitstekende monteurs , nooit nare berichten achteraf en een ouderwetse service . Top


Ja, ik beveel dit aan

Frans uit Prinsenbeek

09-01-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Auto Center Piet Ooms onderscheidt zich door professionaliteit en klantvriendelijkheid. En heeft mijn vertrouwen; ik kom er voor uit Prinsenbeek (Breda) naar Vllkardingen


Ja, ik beveel dit aan

Annelies uit Vlaardingen

23-12-2016
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Supergoede ervaringen!
Vandaag geholpen met een verzopen motor.
Kwaliteit en service echt top!!


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Hellevoetsluis

22-03-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vandaag geweest voor een grote beurt en airco vullen. Een kennis van mij beveelde mij dit bedrijf aan.
Van te voren werd eea goed doorgesproken. Ik had meteen een goed gevoel bij dit bedrijf.
De waterpomp is vervangen en 2 banden waren versleten. Dit is doorgebeld en de prijs was zeer redelijk. En ook nog een gratis leenauto.


Ja, ik beveel dit aan

Hennie uit Maassluis

10-03-2016
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Hier wordt je als klant door professionele medewerkers heel goed behandeld. Afspraak is afspraak. Bij evt. meerkosten wordt er van tevoren contact opgenomen.


Ja, ik beveel dit aan

N uit Rotterdam

13-01-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Arjan uit Lochem

28-12-2015
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Geweldige service voor een eerlijke prijs


Ja, ik beveel dit aan