Beoordelingen Auto Center Piet Ooms

9,4
69 beoordelingen
  • Service 9,6
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 69 beoordelingen

Jan uit SCHIEDAM

21-05-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Een te gek bedrijf mijn eerste auto heb ik gekocht toen hij net voor zichzelf begon.Ik ben nog steeds een zeer tevreden klant.


Ja, ik beveel dit aan

Martin uit Vlaardingen

12-05-2017
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer geode service.


Ja, ik beveel dit aan

Dick uit Schiedam

10-05-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer positief, service erg goed en snelle afhandeling.
Prima kwaliteit


Ja, ik beveel dit aan

R.W.Th. uit Vlaardingen

05-05-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Sleutel werkte niet meer Piet Ooms heeft dit heel snel en vakkundig aangepakt Rn hersteld. Top !!


Ja, ik beveel dit aan

m uit hellevoetsluis

05-04-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Eerlijk bedrijf .een voorbeeld voor vele
Bij een probleem staat men direct klaar


Ja, ik beveel dit aan

frank uit Spijkenisse

09-02-2017
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Rotterdam

09-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: ik kom al zo`n 30 jaar bij Piet Ooms, op zich zegt dat al genoeg denk ik!!!


Ja, ik beveel dit aan

Arianne uit Vlaardingen

12-01-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Al jaren lang kom ik daar voor controle en evt reparatie van de auto. Aantal keren goede Occasion aangeschaft. Personeel is vriendelijk en kundig. Je word fijn geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Simonshaven

09-01-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Gewoon een erg goed garage bedrijf , goede afspraken , uitstekende monteurs , nooit nare berichten achteraf en een ouderwetse service . Top


Ja, ik beveel dit aan

Frans uit Prinsenbeek

09-01-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Auto Center Piet Ooms onderscheidt zich door professionaliteit en klantvriendelijkheid. En heeft mijn vertrouwen; ik kom er voor uit Prinsenbeek (Breda) naar Vllkardingen


Ja, ik beveel dit aan