Beoordelingen Auto Centrale Alkmaar

9,2
82 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 82 beoordelingen

Astrid uit Alkmaar

10-12-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ben jaren geleden via een vriend bij Autocentrale Alkmaar terecht gekomen, omdat ik niet tevreden was over de grotere garages. Ik ben al vanaf het begin zeer tevreden en dat ben ik nog steeds.


Ja, ik beveel dit aan

Jacco uit Heiloo

10-12-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Makkelijk de afspraak gemaakt via de website. Auto weer prima onderhouden en voorzien van de winterbanden. Tot de volgende keer!


Ja, ik beveel dit aan

Sandra uit Heerhugowaard

05-12-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Karin uit Alkmaar

04-12-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Anke uit Koedijk

27-11-2017
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vriendelijk, doeltreffend, duidelijk, transparant wbt kosten, meedenken, geen onnodige kosten


Ja, ik beveel dit aan

Marouska uit Alkmaar

18-11-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Heel goeie service en klantvriendelijk. Ben super geholpen en me auto rijdt weer super


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Amsterdam

08-11-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een goed bedrijf, je word netjes ontvangen en te woord gestaan.


Ja, ik beveel dit aan

Silvan uit Alkmaar

19-10-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goed, wordt altijd meteen geholpen en vriendelijk personeel/eigenaren en denken altijd mee.


Ja, ik beveel dit aan

Leo uit Alkmaar

14-09-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik koop en laat mijn auto's onderhouden al jaren bij ACA. Een gerust gevoel om met eerlijke vakmensen,klantgerricht, behulpzaam, betrouwbaar in zee te gaan. Zij staan altijd klaar voor je! Gelukkig is er zo een garage in Alkmaar. Ik moet er niet aan denken om mijn auto ergens anders te onderhouden. Een pluim waard!


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Alkmaar

04-09-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Professioneel garage bedrijf met klantvriendelijke instelling.