Beoordelingen Auto Centrale Alkmaar

9,1
68 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 68 beoordelingen

Anoniem

19-08-2017
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Betrouwbaar. Klantgericht. Ze doen wat echt nodig is. Hun beroep is ook hun hobby.


Ja, ik beveel dit aan

Tristan uit oudorp n.h.

11-08-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Een fijn en serieus garagebedrijf. Denkt met de klant mee. Zeer goed kwaliteit en service.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

03-08-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Denken altijd met je mee. Eerlijk advies en goede uitleg.


Ja, ik beveel dit aan

Marjolein uit Broek op Langedijk

29-07-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Eigenlijk nog nooit een slechte ervaring gehad. Ik vind jullie een betrouwbaar en deskundig bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

Ellen uit Bergen

27-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Professioneel en deskundig bedrijf! Ben erg aardig geholpen en ik heb een goede aanschaf bij ze gedaan. Ik kom hier zeker nog eens tetug!


Ja, ik beveel dit aan

Ron uit Alkmaar

22-07-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Het bedrijf is mij aangeraden door een medewerker van de ANWB.Het was voor mij de eerste keer,dat ik mijn auto heb gebracht


Ja, ik beveel dit aan

Robert uit Alkmaar

20-07-2017
7,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: prima contact en goed overleg


Ja, ik beveel dit aan

Rene uit Oterleek

15-07-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Prettig geholpen....vakmanschap...service


Ja, ik beveel dit aan

maria uit ALKMAAR

14-07-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: zeer open en correct


Ja, ik beveel dit aan

Sebastiaan uit Alkmaar

14-07-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ontzettend goed en vriendelijk geholpen. Met de juiste uitleg op onze vragen. Heel goed en eerlijk gevoel.


Ja, ik beveel dit aan