Beoordelingen Auto Centrum Leidschendam

8,5
661 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,2
1 t/m 10 van 661 beoordelingen

gj uit Leidschendam

19-07-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Ida uit Voorburg

17-07-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Waarom de laatste jaren geen advertenties meer in Het Krantje mbt occasions ? Waarom alleen op internet ?


Ja, ik beveel dit aan

Hanny uit Voorburg

17-07-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

nathaniel uit Delft

18-06-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top!

Niks op aan te merken. Speciale dank aan Dennis de Greef voor het advies over de auto en de snelle afhandeling


Ja, ik beveel dit aan

Dorothea uit Den Haag

31-05-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: goed bedrijf ouderwetse service met een smile en afspraken worden stipt nagekomen..


Ja, ik beveel dit aan

Roy uit Assendelft

19-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto ingeruild bij ACL, super vriendelijk personeel met persoonlijke benadering. Goed inruilvoorstel gedaan en alles conform afspraak nagekomen. Absoluut aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Leo uit Den Haag

16-05-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooie en goed onderhouden showroom. Goede keuze uit verschillende categorie├źn auto's in diverse prijsklassen. Beleefde en prettige bediening. Bereid om oplossingen te zoeken. Luisteren goed naar de wensen van de klant. Betrouwbaar, komen afspraken altijd na. Al meerdere jaren klant en meerdere auto's afgenomen, tot volle tevredenheid.


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Voorburg

07-05-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer positief. Eerlijk en uitermate deskundig. Alhoewel formeel de garantie was verlopen toen de startmotor het begaf werd er een heel goed voorstel gedaan. Waarbij de keuze reviseren, zonder kosten, of vervangen en de helft van de nieuwprijs betalen aan ons werd voorgelegd. Dus niets dan positieve ervaringen.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit 'S-GRAVENHAGE

30-04-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima service!


Ja, ik beveel dit aan

Inge uit Voorburg

19-04-2018
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ptrima


Ja, ik beveel dit aan