Beoordelingen Auto Connections

8,8
46 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 46 beoordelingen

Erik uit Amsterdam

12-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Top dealer, zeer betrokken veel expertise.
De toewijding zorgt er voor dat ik uit Amsterdam naar ST. Oedenrode rij om na aankoop ook mijn beurten daar te laten uitvoeren.


Ja, ik beveel dit aan

Rob en Corine uit Best

18-09-2018
8,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Het was een lang, soms moeizaam maar vooral mooi project met als resultaat een gerestaureerde HZJ78 omgebouwd tot camper. Iedereen van Auto Connections die hierbij betrokken was, bedankt. Het is een fantastische auto geworden.


Ja, ik beveel dit aan

M.C uit Duizel

06-06-2018
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik heb hier mijn Aygo gekocht. Ben heel goed geholpen. Ze hebben voor mij nog wat aanpassingen gedaan en bij aflevering de auto gepoetst en getankt. Goede service en fijn geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Tilburg

09-03-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: zeer gedegen advies, denken met je mee naar wat voor jou de beste oplossing is. kiezen niet voor 'snel verdienen' maar voor lange termijn goede relatie onderhouden.


Fred uit Breukelen

01-03-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik was geïnteresseerd in een Toyota Land Cruiser. Om een betrouwbaar voertuig voor de voorgenomen overland wereldreis te (laten) bouwen.

Kwam via internet bij Auto Connections terecht omdat zij o.a. Alucab componenten in het assortiment hebben (hoogwaardige aluminium producten uit Zuid Afrika). Blijken zij het gehele traject in te kunnen vullen!

Eigenaar Ron Oerlemas heeft meer dan uitgebreid de tijd genomen om mij te leren kennen en de behoeften op dit vlak duidelijk te krijgen. Na enkele gesprekken stond er een schitterend overland-voertuig op basis van een beschikbare 2e hands HZJ78 op papier.

De medewerkers in de moderne en schone werkplaats zijn zeer toegankelijk en deskundig. Het vertrouwen is er volledig dat hier bijzonder goede en betrouwbare auto's worden klaargezet en als er onverhoopt iets mee is, er alle mogelijke moeite wordt gedaan om het op te lossen.

Tot mijn verdriet heb ik de aanschaf wegens persoonlijke omstandigheden moeten uitstellen. Op het moment dat het wel weer opportuun wordt, is er voor mij geen alternatieve dealer dan Auto Connections.

Deskundig, toegewijd, realistisch. Misschien niet de goedkoopste, geeft wel het meeste vertrouwen.
Absoluut klassebedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

Thijs/Margot uit Huisseling

20-02-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Net als vele via internet op zoek naar een auto. Bij Auto Connections een Rav4 gezien en al tijdens het eerste gesprek werd het duidelijk dat dit geen "handelaar" is. De auto is geleverd zoals je niet meer gewend bent. Gewoon Garantie, volle tank, nog wat extra's, andere bijna nieuwe winterbanden (want die set die erbij hoorde konden ze toch niet mee geven). Inmiddels ook gebruik moeten maken van de garantie. Ook hier gewoon goed en vriendelijk. Zeker een bedrijf wat ik een ieder kan aanbevelen.
Succes met de verdere ontwikkeling van jullie prachtig bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Andre uit Purmerend

09-02-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben hier meer dan uitstekend geholpen, en ondanks dat ik zelf al heel veel had uitgezocht kreeg ik bijzonder goed advies (waardoor ik ook nog kosten bespaarde). Hele vriendelijke en hulpvaardige mensen. Als je je 4x$ wil laten preparen, dan is dit echt HET adres om heen te gaan. Ik kan autocaonnections dan alleen maar een pluim geven voor hun service.

Ik heb een Hilux gekocht, en deze helemaal laten preparen voor Offroad en Overlanding.


Ja, ik beveel dit aan

MB uit Weert

07-02-2018
9,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Met hulp van Autoconnections onze Landcruiser geimporteerd: verzekerd transport, afspraak RDW, inbouw alarm, allemaal netjes geregeld. Ron, bedankt voor je hulp en service!


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit Nuenen

01-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Voor een lange tijd ben ik op zoek geweest naar een Toyota Land Cruiser, maar kreeg deze helaas niet naar mijn wensen gevonden.

Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van Auto Connections. Hier kwam ik in gesprek met Ron, die naar mijn wens de geschikte Toyota Land Cruiser heeft weten te vinden die ik zelf niet kon bemachtigen.

Ik heb veel deskundig advies mogen ontvangen van Ron en werd altijd vriendelijk ontvangen door het personeel.

Kortom een top bedrijf met uitstekende service.





Ja, ik beveel dit aan

Jean-Pierre uit Halsteren

01-07-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: We zijn bij dit bedrijf terecht gekomen, doordat er voor de door Toyota dealer Jos van Boxtel geleverde Toyota Landcruiser uit 2002 door Toyota dealer Wierikx uit Bergen op Zoom een volledig verkeerde diagnose was gesteld over een defect aan de automatische versnellingsbak. Het bewijs dat de traditionele Toyota dealers totaal geen verstand meer hebben van de techniek dergelijke auto's. Mijn advies: ga naar een gespecialiseerd bedrijf als Auto Connections. Daar werken mensen met hart voor en vooral veel verstand van deze auto's. Dat kan u veel geld besparen. Nu zijn we met het defect blijven doorrijden en heeft de juiste reparatie alleen maar veel meer gekost dan nodig was geweest.
Kortom: blijf weg bij Toyota dealers en ga naar Auto Connections voor uw onderhoud en reparaties.


Ja, ik beveel dit aan