Beoordelingen Auto Connections

8,8
36 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 36 beoordelingen

Femke uit Amsterdam

07-03-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We zijn bij Ron en zijn zoon Stef geweest voor een aankoopkeuring van een HZJ75 uit 99. Wat hebben die mannen veel verstand van zaken! Behalve dat zijn ze ook buitengewoon vriendelijk. Ze nemen ruim de tijd voor je en willen je echt helpen de best mogelijke keuzes te maken. We hebben uitgebreid uitleg gekregen over de in aanbouw zijnde reisauto's. We waren onder de indruk van de kwaliteit die ze afleveren. Een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

jan en gerda uit eindhoven

01-03-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: hoe is het met jou ron


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

31-01-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

jan uit eindhoven

24-10-2016
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: wij lezen nu het bericht dat door ziekte wij niet terug gebeld zijn wij wensen Ron en de familie heel veel sterkte


Ja, ik beveel dit aan

J uit Son

23-10-2016
7,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Daar een nieuwe auto gekocht had wel wat voeten in de aarde maar toch wel goed behandeld maar zou naar veertien dagen terug bellen of de auto beviel maar na drie maanden nog niets gehoord jammer


Ja, ik beveel dit aan

Henri uit Ettelbruck

09-10-2016
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Dit is een zeer serieuze en eerlijke firma met heel correcte prijzen.


Ja, ik beveel dit aan

David uit Amsterdam

26-09-2016
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ron en zijn mannen hebben een prachtig Alu-Cab hefdak op onze Land Cruiser geplaatst. Alles is snel en grondig gebeurd, en we zijn er zeer tevreden mee. Goeie service, Brabantse gezelligheid en ontelbaar veel tips. Als je van plan bent te gaan reizen met een Land Cruiser zou ik zeker even bij Ron langsgaan!


Ja, ik beveel dit aan

René uit Sijbekarspel

13-07-2016
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Net terug van geweldige zuid Marokko reis met mijn LandCruiser HZJ75. Pistes, Sahara en veel bergen en kloven gereden. Geen centje pijn en alles perfect gelopen. Voor vertrek auto volledig na laten kijken door Auto Connections en op hun advies o.a. remschijven voor vervangen en enkele andere technische aanpassingen die tijdens de reis onmisbaar bleken. Doe al jaren zaken met dit bedrijf en qua kennis en service de top in Nederland op Landcruiser gebied.


Ja, ik beveel dit aan

Kees uit Kaatsheuvel

09-05-2016
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer tevreden! Ben goed geholpen door Ron en zijn team. Vakkundige mensen!


Ja, ik beveel dit aan

Patricia uit Diemen

08-01-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Het is een zakelijke transactie wanneer je een auto koopt, maar bij Auto Connections was het een feest.
Het was alleszins de moeite waard om te rijden naar St Oedenrode.
Iedereen was heel vriendelijk, vakkundig en zaldaarom aan iedereen aanraden om bij hun een auto te kopen.


Ja, ik beveel dit aan