Beoordelingen Auto Connections

8,8
37 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 37 beoordelingen

Jean-Pierre uit Halsteren

01-07-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: We zijn bij dit bedrijf terecht gekomen, doordat er voor de door Toyota dealer Jos van Boxtel geleverde Toyota Landcruiser uit 2002 door Toyota dealer Wierikx uit Bergen op Zoom een volledig verkeerde diagnose was gesteld over een defect aan de automatische versnellingsbak. Het bewijs dat de traditionele Toyota dealers totaal geen verstand meer hebben van de techniek dergelijke auto's. Mijn advies: ga naar een gespecialiseerd bedrijf als Auto Connections. Daar werken mensen met hart voor en vooral veel verstand van deze auto's. Dat kan u veel geld besparen. Nu zijn we met het defect blijven doorrijden en heeft de juiste reparatie alleen maar veel meer gekost dan nodig was geweest.
Kortom: blijf weg bij Toyota dealers en ga naar Auto Connections voor uw onderhoud en reparaties.


Ja, ik beveel dit aan

Femke uit Amsterdam

07-03-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We zijn bij Ron en zijn zoon Stef geweest voor een aankoopkeuring van een HZJ75 uit 99. Wat hebben die mannen veel verstand van zaken! Behalve dat zijn ze ook buitengewoon vriendelijk. Ze nemen ruim de tijd voor je en willen je echt helpen de best mogelijke keuzes te maken. We hebben uitgebreid uitleg gekregen over de in aanbouw zijnde reisauto's. We waren onder de indruk van de kwaliteit die ze afleveren. Een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

jan en gerda uit eindhoven

01-03-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: hoe is het met jou ron


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

31-01-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

jan uit eindhoven

24-10-2016
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: wij lezen nu het bericht dat door ziekte wij niet terug gebeld zijn wij wensen Ron en de familie heel veel sterkte


Ja, ik beveel dit aan

J uit Son

23-10-2016
7,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Daar een nieuwe auto gekocht had wel wat voeten in de aarde maar toch wel goed behandeld maar zou naar veertien dagen terug bellen of de auto beviel maar na drie maanden nog niets gehoord jammer


Ja, ik beveel dit aan

Henri uit Ettelbruck

09-10-2016
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Dit is een zeer serieuze en eerlijke firma met heel correcte prijzen.


Ja, ik beveel dit aan

David uit Amsterdam

26-09-2016
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ron en zijn mannen hebben een prachtig Alu-Cab hefdak op onze Land Cruiser geplaatst. Alles is snel en grondig gebeurd, en we zijn er zeer tevreden mee. Goeie service, Brabantse gezelligheid en ontelbaar veel tips. Als je van plan bent te gaan reizen met een Land Cruiser zou ik zeker even bij Ron langsgaan!


Ja, ik beveel dit aan

René uit Sijbekarspel

13-07-2016
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Net terug van geweldige zuid Marokko reis met mijn LandCruiser HZJ75. Pistes, Sahara en veel bergen en kloven gereden. Geen centje pijn en alles perfect gelopen. Voor vertrek auto volledig na laten kijken door Auto Connections en op hun advies o.a. remschijven voor vervangen en enkele andere technische aanpassingen die tijdens de reis onmisbaar bleken. Doe al jaren zaken met dit bedrijf en qua kennis en service de top in Nederland op Landcruiser gebied.


Ja, ik beveel dit aan

Kees uit Kaatsheuvel

09-05-2016
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer tevreden! Ben goed geholpen door Ron en zijn team. Vakkundige mensen!


Ja, ik beveel dit aan