Beoordelingen Auto Crew Waddinxveen

8,8
214 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 214 beoordelingen

Floortje uit WADDINXVEEN

07-08-2018
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Goede service, er zou wel iets meer contakt gehouden kunnen worden met de eigenaar van de auto. Ik heb nu zelf na een week gebeld. Als het druk is vinden mensen het minder erg om een telefoontje te krijgen dat het een beetje uitloopt dan dat ze niks horen.


Ja, ik beveel dit aan

Ron uit Boskoop

06-08-2018
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Mij is gevraagd mijn ervaringen mee te delen en daar ga ik nu aan beginnen het personeel bij de receptie is erg vriendelijk je wordt goed geholpen de auto die ik mee kreeg was hagel nieuw dat was dus erg goed
Ik zal als het nodig is zeker weer een auto huren maar ook kijken of er iets tekoop staat dit alles is goed echter er is ook een min puntje namelijk het geld dat je als borg betaald is naar twee werkdagen nog niet terug gestord en dat is jammer


Ja, ik beveel dit aan

Evianne uit Waddinxveen

06-08-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Goed geregeld allemaal, mooie vrachtwagen.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Nieuwerkerk aan den IJssel

05-08-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vriendelijke en behulpzame mensen die snel oplossingsgericht advies geven. Op korte termijn afspraak mogelijk. Korte wachttijden.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

04-08-2018
5,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Schalk uit Rotterdam

04-08-2018
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

John uit Gouda

03-08-2018
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Walter uit Waddinxveen

28-07-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Telefonisch goed bereikbaar. Afspraken worden bevestigd via e-mail. Duidelijke uitleg wat er event. mankeert aan auto.


Ja, ik beveel dit aan

jans en Lies uit waddinxveen

28-07-2018
7,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: persooonlijk en je kan met alle vragen wat de auto bij julli terecht


Ja, ik beveel dit aan

Mieke uit Gouda

25-07-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan