Beoordelingen Auto Crew Waddinxveen

8,8
297 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,5
281 t/m 290 van 297 beoordelingen

Wim uit Benthuizen

16-02-2017
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijn geholpen, en nemen echt de tijd voor je, kom hier zeker weer terug.


Ja, ik beveel dit aan

Leo uit Gouda

11-02-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Je wordt altijd hartelijk ontvangen.
Ik vind dat de medewerkers en leiding zeer professioneel zijn en goede adviezen geven, zodat een goede afweging gemaakt kan worden. Zij zorgen ook voor de totale administratieve afhandeling met verzekeringen en RDW voor hun rekening. Top geregeld allemaal.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

10-02-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

B.E. uit Rotterdam

14-03-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Geheel tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Joop uit Reeuwijk

15-11-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

15-11-2015
7,7

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ja, ik beveel dit aan

Robert uit Zoetermeer

15-11-2015
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Mijn bijna 10 jaar ervaringen met van Mannekes Auto's hebben mij dit bedrijf doen leren kennen als vriendelijk, eerlijk in haar adviezen, betrouwbaar, kundig en oplossingsgericht.

Ik heb van Mannekes over al deze jaren leren kennen bij de aanschaf van 2 nieuwe auto's, onderhoud en service, reparatie en schadeherstel.

Ik zal bedrijven echter nooit een 10 geven; dit om hen nog ruimte te bieden (waar mogelijk) voor nog verdere verbeteringen - dus zo ook met betrekking tot. de onderstaande beoordeling van van Mannekes Auto's.


Ja, ik beveel dit aan

Valentino uit Leiden

12-11-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al +/- 15 jaar trouwe klant bij Mannekes Auto's vanwege hun deskundigheid, klantservice en meedenkend mentaliteit. Een top bedrijf


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Nieuwerkerk aan den IJssel

12-11-2015
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Bij de aankoop van een auto een open en eerlijk gesprek met klantgerichte, vriendelijke mensen. Sterker nog; hetzelfde gedrag van het andere personeel bij een bezoek in het kader van onderhoud of bandenwissel. De koffie met een vriendelijk woord staat altijd klaar. We zijn nu al zeker 5 jaar klant en hoeven, als het ons betreft, nergens anders meer terecht.


Ja, ik beveel dit aan

Bas uit Gouda

11-11-2015
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan