Beoordelingen Auto Crew Waddinxveen

8,8
313 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,5
301 t/m 310 van 313 beoordelingen

Joop uit Reeuwijk

15-11-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

15-11-2015
7,7

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ja, ik beveel dit aan

Robert uit Zoetermeer

15-11-2015
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Mijn bijna 10 jaar ervaringen met van Mannekes Auto's hebben mij dit bedrijf doen leren kennen als vriendelijk, eerlijk in haar adviezen, betrouwbaar, kundig en oplossingsgericht.

Ik heb van Mannekes over al deze jaren leren kennen bij de aanschaf van 2 nieuwe auto's, onderhoud en service, reparatie en schadeherstel.

Ik zal bedrijven echter nooit een 10 geven; dit om hen nog ruimte te bieden (waar mogelijk) voor nog verdere verbeteringen - dus zo ook met betrekking tot. de onderstaande beoordeling van van Mannekes Auto's.


Ja, ik beveel dit aan

Valentino uit Leiden

12-11-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al +/- 15 jaar trouwe klant bij Mannekes Auto's vanwege hun deskundigheid, klantservice en meedenkend mentaliteit. Een top bedrijf


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Nieuwerkerk aan den IJssel

12-11-2015
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Bij de aankoop van een auto een open en eerlijk gesprek met klantgerichte, vriendelijke mensen. Sterker nog; hetzelfde gedrag van het andere personeel bij een bezoek in het kader van onderhoud of bandenwissel. De koffie met een vriendelijk woord staat altijd klaar. We zijn nu al zeker 5 jaar klant en hoeven, als het ons betreft, nergens anders meer terecht.


Ja, ik beveel dit aan

Bas uit Gouda

11-11-2015
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

ron uit Rotterdam

11-11-2015
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vriendelijk, open richting klant, goede service, echt een aanrader!!


Ja, ik beveel dit aan

w. uit ROTTERDAM

11-11-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: prima bedrijf
en goede service.
klant vriendelijke medewerkers.


Ja, ik beveel dit aan

Hernan uit Benthuizen

11-11-2015
8,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Prima benaderbaar en goede kwaliteit. Het voelt bekend en vertrouwd.


Ja, ik beveel dit aan

n uit boskoop

11-11-2015
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan