Beoordelingen Auto De Groot Haren B.V.

8,3
421 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,4
  • Prijs/kwaliteit 7,9
411 t/m 420 van 421 beoordelingen

Anoniem

15-01-2014
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

15-01-2014
6,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Henk uit Lieveren

15-01-2014
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ben niet merktrouw maar garagetrouw.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Groningen

28-12-2013
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

21-09-2013
1,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: 2 verkoopprijs van de door U onderhouden Clio werd op €3000 geschat, voor ons dan €2500', voor u €500. Vervolgens zette U hem voor €3700 op de site, prijs was niet onderhandelbaar, aflevering etc extra te betalen ( we kennen de koper toevallig). Bij protest van onze kant kregen we een heel klein beetje extra.


Hans uit Hengelo

26-04-2013
7,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik kreeg een e-mail van dit bedrijf met het antwoord op mijn vraag wat mijn huidige auto aan inruilwaarde op zou brengen en kon er erg tevreden over zijn!


Ja, ik beveel dit aan

S uit Groningen

24-10-2012
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: De auto is bij de Groot in Haren geweest voor een Apk met onderhoud. Ben daar vriendelijk en deskundig geholpen . Er werd meegedacht in de kosten er waren alternatieven mogelijk . Ik ben dus zeer tevreden!!


Ja, ik beveel dit aan

j uit Haren

25-09-2012
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb onlangs een andere auto gekocht bij de Groot in Haren . Ik ben erg te spreken over hoe het contact verliep , het was namelijk via een zoekopdracht. Naar aanleiding van mijn wensen was er al binnen een week een auto gevonden die aan alles voldeed. Ondertussen rijd ik al weer 2 maanden in mijn nieuwe auto en ben op alle fronten dik tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

B. uit Leek

22-09-2012
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Reed al jaren het merk Fiat en werd werd altijd prima geholpen. (onderhoud en service altijd o.k.)
Drie jaar geleden daar een Renault Clio gekocht en ben in alle opzichten dik tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Rik uit Haren

20-09-2012
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik breng mijn auto daar al enkele jaren (een peugeot) en alle keren keurig geholpen. Gewoon behulpzame mensen zonder al te veel poespas. Men denkt met je mee en heeft naar mijn mening een enthousiaste houding naar de klant.


Ja, ik beveel dit aan