Beoordelingen Auto de Kievit

8,9
256 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 256 beoordelingen

Wim uit Apeldoorn

20-03-2019
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Kevin uit Wilp achterhoek

16-03-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Top ervaring goede service Duidelijk en eerlijk


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Amsterdam

15-03-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Heel fijn familiebedrijf met zeer deskundige medewerkers! Fantastische service en ik zal het bedrijf zeer zeker aanraden!


Ja, ik beveel dit aan

Paula uit Apeldoorn

25-02-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: In 1 woord een top garage. Ik kom er al jaren. Nooit problemen gehad. Zeer klantvriendelijk, betrouwbaar en super service. Echt een aanraden om langs te gaan.


Ja, ik beveel dit aan

Timothy uit Arnhem

17-02-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Aanbod 2e hands auto, gekeken & lange proefrit gemaakt (werd niet moeilijk over gedaan); goede service, prima afgehandeld.


Ja, ik beveel dit aan

Roberto uit Mill

14-02-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooie Renault Clio gekocht met weinig kilometers waarbij alle informatie conform de advertentie is.
Monteur van onze eigen garage controle inspectie laten doen.
Zijn conclusie: Auto is in nieuwstaat.
Gezien het bedrag een zeer goede aankoop waar wij nog veel plezier aan zullen beleven zo was het eindoordeel. Algehele indruk van de Kievit keurig en klantvriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Corine uit Beekbergen

06-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Deskundig, ervaren, servicegericht, meedenkend.


Ja, ik beveel dit aan

Monique uit Amersfoort

04-02-2019
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Harlingen

29-12-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

joop uit vaassen

30-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: wat ik heb over de auto de kievit zegt is goed


Ja, ik beveel dit aan