Beoordelingen Auto de Kievit

8,7
154 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 154 beoordelingen

berend uit Elst

18-04-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: onlangs een gebruikte ford focus gekocht . garage is erg professioneel en erg vriendelijk . auto kreeg nieuwe apk er werd zelfs iets gelast wat voor de apk niet nodig was . toen we de auto ophaalde was ie schoon en keurig gepoetst . kortom nog steeds blij met de auto


Ja, ik beveel dit aan

A uit Middelburg

10-04-2017
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: slecht ervaring, leugens ook de baas zelf een oplichter dus niet te vertrouwen


Guido uit Teuge

06-04-2017
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Vlot, no nonsens en ter zake deskundig. Wij komen regelmatig voor reparatie aan ons wagenpark en daar wordt uiterst flexibel op ingespeeld.


Ja, ik beveel dit aan

J. uit Leeuwarden

30-03-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Voor aanschaf van een auto voor bedrijf een zoekopdracht gegeven. Ze hebben me prima geadviseerd en een prachtige "met de kop eraf" auto voor het bedrijf gezocht en afgeleverd. Top service, vriendelijk, meedenkend en vakkundig.


Ja, ik beveel dit aan

Raynond uit Soest

26-03-2017
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed en net tewoordgestaan en ook koffie gekegen en positief nweer weg naar huis


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Apeldoorn

26-03-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Heel goed bedrijf. Prettige mensen die de afspraken stipt nakomen. Een aanrader. Goede prijs kwaliteitverhouding.


Ja, ik beveel dit aan

Sander uit Arnhem

23-03-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gisteren een Volvo occasion gekocht. Ben zeer vriendelijk en met veel respect behandeld. Ging met een goed gevoel weer naar huis.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

22-03-2017
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede service


Ja, ik beveel dit aan

Corine uit Beekbergen

21-03-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Mijn auto is weer helemaal top! Ze bellen netjes wanneer er iets is wat onverwacht bij het nakijken omhoog komt. Ik heb mijn auto gewassen en helemaal super terug gekregen. Mijn radio doet het ook weer top!


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Amsterdam

17-03-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Fijn bedrijf met ervaren personeel en fantastische service! Echt een aanrader!
Kom er helemaal voor uit Amsterdam!


Ja, ik beveel dit aan