Beoordelingen Auto Dekker B.V.

8,7
345 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 345 beoordelingen

Wiebe uit Klaaswaal

24-05-2017
8,5

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zoekend naar een kleinere auto en via een advertentie viel ons de Suzuki Ignis op. Wij naar Auto Dekker. Ontvangst en uitleg van de Ignis was uitstekend. Na ampel beraad en een proefrit hebben wij met de heer Nederlof een akkoord bereikt tot aanschaf.


Ja, ik beveel dit aan

Bert en Betty uit Spijkenisse

23-05-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Prima voorlichting over de Suzuki Vitara. 2 x een proefrit gemaakt 1 met automaat en 1 met schakelbak, voor de laatste gekozen. Bij de aflevering alles goed en duidelijk uitgelegd door de verkoper en een heerlijke taart gehad bij overdracht van de auto. Geweldig.


Ja, ik beveel dit aan

Yvon uit Mojnsheerenland

17-05-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Super geholpen bij een probleem met een olielekkage.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

16-05-2017
7,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Marjan uit Oud-Beijerland

15-05-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Super, klantvriendelijk en geweldige service. Al jaren vaste klant.


Ja, ik beveel dit aan

Piet uit Heinenoord

13-05-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

A. uit Oud-Beijerland

13-05-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Laura uit MOOKHOEK

13-05-2017
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Hele goede ervaring mee. Erg vriendelijk en behulpzaam. Zelfs de auto was schoongemaakt van binnen toen ik deze weer ophaalde. Alleen helaas niet alle problemen op kunnen lossen.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

12-05-2017
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: In de werkplaats in Oud- Beijerland zijn parkeersensoren ingebouwd in mijn Suzuki. Heel mooi en heel netjes. Prima!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

10-05-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Nieuwe auto gekocht! Voortreffelijk geholpen door een zeer vriendelijke en meedenkende verkoper! En dan krijg je ook nog een taart toe!
Als auto Dekker in Oud- Beijerland met dit personeel en deze inzet door gaat, blijf ik een Suzuki, met heel veel plezier, rijden!
Bedankt voor jullie inzet.


Ja, ik beveel dit aan