Beoordelingen Auto Dekker B.V.

8,8
677 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 677 beoordelingen

Henk uit Oud-Beijerland

16-02-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vriendelijk en deskundig personeel


Ja, ik beveel dit aan

Petronella uit Numansdorp

16-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Herman uit Klasswaal

10-02-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Bij Auto Dekker een gebruikte Swift gekocht, aardige en spontane mensen. De deskundigheid is prima, ze weten waar ze over praten en staan achter hun merk.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

10-02-2019
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Te weinig mankracht daardoor kunnen afspraken niet op tijd uitgevoerd worden. Te lang wachten , waardoor andere afspraken in de knel komen. Mannen doen hun best maar krijgen ook teveel tussendoortjes!!.


Ja, ik beveel dit aan

Barry uit Oud Beijerland

10-02-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al 10 jaar klant, tot 100 % tevreden


Ja, ik beveel dit aan

Jeff uit Maassluis

09-02-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk geholpen door Nico. Hij heeft alles netjes uitgelegd over de aangekochte auto en financiering. Voor het eerst een Suzuki. Ik ben benieuwd! :)


Ja, ik beveel dit aan

Leo uit Den Haag

05-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik ben bij dit bedrijf bijzonder goed en deskundig geholpen. Ook de aftersales zijn goed geregeld bij Dekker.


Ja, ik beveel dit aan

Dirk uit Maasdam

02-02-2019
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prettige goede service.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Maasdam

26-01-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima service en advies ,vriendelijk personeel ,altijd fijn kontakt . Beetje jammer dat ik na het laatste bezoek bij een andere garage een airbag foutcode ( lampje bleef aan)moest laten resetten.


Ja, ik beveel dit aan

Sander uit Klaaswaal

21-01-2019
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Prima bedrijf! Klantvriendelijk en behulpzaam.
Vanwege een probleem aan de auto kon ik dezelfde dag langs. Bij binnenkomst ontdekte men ook een ander probleem, die meteen verholpen kon worden.


Ja, ik beveel dit aan