Beoordelingen Auto/Doe

9,0
197 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 197 beoordelingen

Sky uit Amersfoort

31-03-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vriendelijke mensen, deskundig staat hoog en de beste prijs-kwaliteitsverhouding!


Ja, ik beveel dit aan

Helena uit Amersfoort

26-03-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Na de zeer positieve ervaring vorig jaar kan ik nu voor de tweede maal schrijven: top bedrijf en top monteurs! Communicatie en meedenken met klant: dikke 10. Vakkennis en vaardigheden: dikke 10. Voor mij geen andere garage meer. ‘Doe’ je auto en jezelf een plezier en kies voor Doe!


Ja, ik beveel dit aan

Toos uit Nijkerk

14-03-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Een vriendelijk accuraat bedrijf. Vertellen duidelijk wat er mis is en wat het gaat kosten.
Snel geholpen en dus weer snel en veilig de weg op.


Ja, ik beveel dit aan

Pia uit Amersfoort

14-03-2019
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Een goed bedrijf die met je meedenkt!


Ja, ik beveel dit aan

Michel uit Utrecht

13-03-2019
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Sebastiaan uit Leusden

12-03-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Jan Wouter uit Amersfoort

01-03-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima bedrijf waar ik graag klant ben


Ja, ik beveel dit aan

Myrthe uit Amersfoort

28-02-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Super goede service, vriendelijk en goeskoop. Bij de dealer koste het me 393 euro en hier maar 135 euro.


Ja, ik beveel dit aan

angelika uit Amersfoort

27-02-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit SOEST

27-02-2019
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer prettig contact. Minpunten zou ik niet kunnen noemen of het zou de reparatieduur moeten zijn
(s,morgens om 8.00 uur gebracht voor een grote ondershoudsbeurt zonder extra,s -avonds om 17.15 klaat)


Ja, ik beveel dit aan