Beoordelingen Auto/Doe

9,1
88 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 88 beoordelingen

Sander

16-08-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede service voor eerlijke prijs!


Ja, ik beveel dit aan

Kelly uit Leusden

04-08-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vriendelijk personeel en ik ben snel geholpen. Ik ben hier geweest voor een APK keuring en werd tussendoor goed geïnformeerd wat ze aan mijn auto moesten gaan doen, zo kwam ik niet voor verassingen te staan. Erg prettige communicatie en fijne service!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

21-07-2017
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: prima service!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

20-07-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vriendelijke mensen, hebben goed meegedacht.


Ja, ik beveel dit aan

Laura uit Amersfoort

09-07-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Alex uit Amersfoort

08-07-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Dec.'16 Koplamp stuk. Direct vervangen. Juni '17 onderhoudsbeurt, uitstekend uitgevoerd. Juli'17 APK- keuring en later die maand achterlichten vervangen. Alle ook uitstekend gedaan EN tegen zeer schappelijke prijs vergeleken met merkdealer. Zeer deskundig personeel!


Ja, ik beveel dit aan

Michel uit Amersfoort

03-07-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Ronald uit Amersfoort

26-06-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer goede garage je krijgt van te voren een keurige prijsopgaaf wat het gaat kosten. Zeer deskundige heren ze weten tenminste waar ze het over hebben


Ja, ik beveel dit aan

Maas uit Amersfoort

23-06-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede prijsopgave vooraf, duidelijke communicatie . En op de koop toe een mooie nummerplaathouder.


Ja, ik beveel dit aan

Leo uit NUNSPEET

07-06-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Kwamen hier terecht om een proefritje te maken met een occasion. We waren enthousiast en wilden de auto graag hebben. Maar dit moest dan wel binnen 5 dagen voor elkaar zijn ivm met verlopen APK van onze vorige auto..Dat was geen probleem voor deze mannen, Binnen 5 dagen keurig netjes klaar voor ons!En.....we konden de "oude"nog inruilen, super. Onze hartelijke dank nogmaals voor deze enorm snelle service !


Ja, ik beveel dit aan