Beoordelingen Auto Drielanden V.O.F.

8,8
117 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 117 beoordelingen

Daan uit Harderwijk

12-09-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: De deskundigheid en service van Auto Drielanden is meer dan uitstekend. Auto Drielanden levert kwaliteit en communiceert daarbij goed over de noodzakelijk reparaties. Maar ook over wat zij aan zien komen op korte en langere termijn zodat je daar als eigenaar van de auto rekening mee kan houden en keuzes daarin kan maken.


Ja, ik beveel dit aan

Martin uit Harderwijk

31-05-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: De jaren dat we nu klant zijn bij A3l zijn erg plezierig. Je wordt goed geholpen en geïnformeerd. Ze geven aan wanneer een reparatie echt noodzakelijk is of wanneer deze nog even kan wachten. Laatst had mijn vrouw een lekke band met de auto, een telefoontje en er kwam iemand om te helpen. Wij bevelen daarom autodrielanden aan!


Ja, ik beveel dit aan

Sander uit Zeewolde

22-03-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Bart uit Harderwijk Gld

20-03-2017
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: In 1 woord: Super!

Deze mensen weten wat klantgericht werken betekent en doen het ook nog. Service met een dikke pluim voor hun.


Ja, ik beveel dit aan

Martin uit Harderwijk

08-03-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Wij zijn sinds een aantal jaar klant bij auto drielanden. Elke keer worden we erg netjes geholpen. Als er gebeld wordt krijgen we duidelijk en eerlijk te horen hoe het ervoor staat. Ook wordt er de tijd genomen om vragen te beantwoorden. Kortom we zijn zeer tevreden over auto drielanden


Ja, ik beveel dit aan

S. uit TEUGE

06-03-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vriendelijk en betrouwbaar.


Ja, ik beveel dit aan

h uit harderwijk

25-02-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Martin uit Harderwijk

17-02-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vakkundig. Goede service en niet duur. Snelle hulp.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit Nunspeet

16-02-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Men word erg vriendelijk te woord gestaan en men krijgt uitleg van wat er is gedaan aan de auto


Ja, ik beveel dit aan

Dirk uit Harderwijk

20-01-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan