Beoordelingen Auto Drielanden V.O.F.

8,9
152 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 152 beoordelingen

Frederik uit Ermelo

15-05-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Super service en het is altijd goed tegen een nette prijs!

Werkplaats ziet er altijd netjes opgeruimd en verzorgd uit! Daar breng je je auto met een gerust hart heen!


Ja, ik beveel dit aan

Sanne uit Harderwijk

25-04-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Top bedrijf, kom er graag terug. Heb totaal geen verstand van auto’s, maar voel me altijd eerlijk geholpen. En zijn ook vriendelijke mensen!


Ja, ik beveel dit aan

Reddingsbrigade uit Biddinghuizen

26-03-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al 10 jaar zijn wij een meer dan tevreden klant.
We hopen dat we dat ook nog zeker 10 jaar zullen blijven. Afspraak is afspraak. Hoge kwaliteit van werk, voor een zeer redelijke prijs.
Motivatie medewerkers is zeer hoog.
Zeker bevelen wij Auto Drielanden aan.


Ja, ik beveel dit aan

Sander uit TEUGE

29-01-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Erg tevreden met de snelle service


Ja, ik beveel dit aan

Sebastiaan uit Harderwijk

18-01-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Super klantvriendelijk en een zeer goede service!


Ja, ik beveel dit aan

Y uit Nunspeet

12-01-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: supergoeie service!


Ja, ik beveel dit aan

Marjan uit Harderwijk

11-01-2019
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Werken gedegen en op maat. Nemen de tijd om uitleg te geven over wat nodig is en wat nuttig kan zijn. En laten de keuze bij de klant. Doen goed aan verwachtingen en zo voorkomen ze verrassingen.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit Harderwijk

06-01-2019
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al jaren vast klant voor onderhoud van onze 2 auto's. Prima service, betrouwbaar en kwaliteit voor een eerlijke prijs.


Ja, ik beveel dit aan

Rick uit Harderwijk

28-12-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Hele fijne mensen, deskundig, klantgericht, flexibel. Ik kom er graag.


Ja, ik beveel dit aan

H uit Harderwijk

28-12-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan