Beoordelingen Auto Eerdman

9,1
15 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 15 beoordelingen

Mario uit Den Haag

28-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super bedrijf, super service en een super vriendelijke eigenaar. Pas geleden een Ford Fiesta uit 2009 gekocht. We hebben nog samen gekeken of de riem recent was vervangen wat helaas niet zo het geval was. Ik heb dit meteen laten doen en kon de auto later diezelfde week ophalen. Riem was gemaakt, apk erop gezet, 3 maanden garantie erop, auto op naam gezet ( kosten bedrijf) auto gewassen en getankt en omdat we 2 uur van elkaar vandaan wonen heeft de eigenaar gezegd dat we elkaar tegemoet kunnen rijden. Dat vond ik een hele fijne gebaar. Al om al een TOPBEDRIJF.


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Rotterdam

15-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Het is prettig zaken doen bij Auto Eerdman. Een gebruikte (bestel)auto particulier gekocht, aanslag rest BPM voor particulieren werd ook keurig geregeld. Prima bedrijf voor je nieuwe en gebruikte auto.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Borne

28-01-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto gekocht. Een eerlijk bedrijf wat zijn afspraken nakomt. Een nette werkplaats met vakkundig personeel.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

12-12-2016
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Michelle uit Hengelo

11-11-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Komt afspraken dubbel en dwars na en meer!
Nette werkplaats en vriendelijk personeel.


Ja, ik beveel dit aan

Lody uit Almelo uit Almelo

04-02-2014
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vlak voor de kerst is de Fiat Panda afgeleverd met een half jaar Bovag garantie.
Afspraak was niet goed terug komen en dat heb ik gedaan wegens onbalans in de wielen 2 nieuwe banden er opgezet door Ben en het euvel was verholpen.
In de garage ziet het er keurig verzorgd uit. Geen rondslingerend materiaal, gereedschap en of onderdelen.


Ja, ik beveel dit aan

Eric uit Oldenzaal

22-11-2013
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Juni 2013 mooie Alfa Romeo gekocht en tot nu toe nog geen seconde spijt van de auto gehad. Echt top weer voor de derde keer bij Auto Eerdman.


Ja, ik beveel dit aan

Betty uit Borne

05-08-2013
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Chantal uit Almelo

08-06-2013
7,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik stond met motorpech midden op de kruising vlakbij garage Eerdman stil en werd direct geholpen door een medewerker van Eerdman. Eenmaal in de garage hebben zij meteen het probleem vastgelegd en opgelost. En dat kosteloos! Dat noem ik nou eens service!

Bedankt mannen!


Ja, ik beveel dit aan

eric uit fleringen

06-04-2013
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: wij zijn zeer tevreden over de service en deskundigheid van Ben en Patrick.
2 auto's bij hun in onderhoud, en als er een keer iets aan mankeert, wordt het snel en vakkundig verholpen.TOP!!


Ja, ik beveel dit aan