Beoordelingen Auto Egberts B.V.

8,9
20 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 20 beoordelingen

M.M. uit Nietap

31-12-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima dienstverlening, behulpzaam personeel, goed advies en begeleiding bij aanschaf auto.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Assen

22-11-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben anderhalf jaar geleden een schitterende Fiat Punto aangeschaft bij Auto Egberts!
Alles keurig zoals afgesproken geleverd gekregen!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

07-09-2016
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goed advies, duidelijke in communicatie, goede service en kwaliteit!


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Groningen

22-01-2016
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Enkele jaren geleden in aanraking gekomen met Auto Egberts in Leek bij het aankopen van een Fiat. De ervaringen zijn vanaf het eerste moment zeer plezierig. Rustig, kundig en alles behalve opdringerig. Afgelopen jaar mede op basis van eerdere ervaringen ook een Alfa Romeo bij dit mooie bedrijf aangeschaft.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

14-03-2015
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Het contact was erg prettig! Informatieverstrekking, onderhandelingen, service en klantgerichtheid zijn uitstekend!


Ja, ik beveel dit aan

Wilmark uit Zuidlaren

19-01-2015
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uiterst vriendelijk en correct geholpen in de showroom. Zonder afspraak proefrit kunnen maken terwijl de auto binnen stond, keurig!
Prettig verkoopgesprek met duidelijk en heldere communicatie. Mede hierdoor direct tot aankoop over gegaan.

Ben zelf werkzaam in de autobranche en weet hoe het werkt, dit is gewoon zoals je het als klant mag verwachten. Top!


Ja, ik beveel dit aan

Marja uit Roden

18-01-2015
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

14-01-2015
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top, betrouwbaar en klantgericht!


Ja, ik beveel dit aan

D.H. uit Roden

14-01-2015
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Prima en klantgericht


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Een

02-12-2014
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Deskundig en voordelig. Eerlijk advies.


Ja, ik beveel dit aan