Beoordelingen Auto Egberts B.V.

9,1
25 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 25 beoordelingen

Diana uit Nijkerk

04-03-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijn team van deskundigen


Ja, ik beveel dit aan

W.F.J. uit Haren

29-07-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Juli 2017 reparatie en onderhoud uit laten voeren aan mijn auto. Ben hier over zeer tevreden. Je wordt snel en correct geholpen door kundig, behulpzaam en sympathiek personeel. Prima bedrijf. Zeer zeker aan te bevelen. W. Kok Haren


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Uithuizermeeden

10-06-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In november afgelopen jaar een gebruikte Audi gekocht.
Na 2 maanden ging het motorstoringslampje branden.

Helaas was het probleem niet na 1 bezoekje aan de garage verholpen maar Egberts heeft zonder morren de auto elke keer van m'n werkadres gehaald en weer retour gebracht.

De storing is niet weer terug gekomen!

Prima service en zeer vriendelijke mensen!

Hartelijk dank!



Ja, ik beveel dit aan

h. uit Groningen

07-06-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Fantastisch bedrijf, wordt er altijd snel en correct geholpen. Kundig en behulpzaam personeel. Er wordt altijd meegedacht aan een passende oplossing. Zeker aan te bevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Armande uit Zandeweer

09-05-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: zeer tevreden, prima en sympathieke mensen


Ja, ik beveel dit aan

M.M. uit Nietap

31-12-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima dienstverlening, behulpzaam personeel, goed advies en begeleiding bij aanschaf auto.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Assen

22-11-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben anderhalf jaar geleden een schitterende Fiat Punto aangeschaft bij Auto Egberts!
Alles keurig zoals afgesproken geleverd gekregen!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

07-09-2016
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goed advies, duidelijke in communicatie, goede service en kwaliteit!


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Groningen

22-01-2016
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Enkele jaren geleden in aanraking gekomen met Auto Egberts in Leek bij het aankopen van een Fiat. De ervaringen zijn vanaf het eerste moment zeer plezierig. Rustig, kundig en alles behalve opdringerig. Afgelopen jaar mede op basis van eerdere ervaringen ook een Alfa Romeo bij dit mooie bedrijf aangeschaft.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

14-03-2015
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Het contact was erg prettig! Informatieverstrekking, onderhandelingen, service en klantgerichtheid zijn uitstekend!


Ja, ik beveel dit aan