Beoordelingen Auto- en bandenbedrijf Jonkman Waskemeer

9,3
35 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,1
11 t/m 20 van 35 beoordelingen

René uit Vinkeveen

20-10-2014
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Is J. Jonkman dezelfde als Jonkman Auto's te Raalte, de autohandelaar?

Als je googled op Jonkman Raalte zie je namelijk meteen "Jonkman Raalte klachten" tevoorschijn komen.
Heel graag een reactie of review over; Jonkman Auto's te Raalte.

Hij adverteert veel op marktplaats met 2e hands geïmporteerde auto's. Bedankt alvast mensen.


Linda

02-11-2013
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ja, ik beveel dit aan

F. uit Bakkeveen

29-05-2013
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

gerard uit bakkeveen

22-04-2013
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Betrouwbaarheid is een belangrijk goed, en dat kom je hier tegen. Een bakkie koffie is niet noodzakelijk, maar wel lekker. Even snel aanwippen voor een storing wordt direct en snel verholpen. Kosten???? Laat maar, dat is service. Ervaar het zelf! Maar, niet met zijn allen nu direct naar Jonkman, want dan is aanwippen er niet meer bij.


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Goutum

21-04-2013
9,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Goede en snelle service met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Ik ga er weer terug!


Ja, ik beveel dit aan

W.A. uit Drachten

18-04-2013
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima autobedrijf. Naast een goede service en een uitstekende prijs/ kwaliteit verhouding, ook altijd tijd voor een lekker bakkie koffie en een eerlijk en deskundig advies.


Ja, ik beveel dit aan

Rianne uit Groningen

12-02-2013
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

willem uit haulerwijk

11-02-2013
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Snelle service deskundig personeel koffie staat altijd klaar!


Ja, ik beveel dit aan

Thea uit Waskemeer

11-02-2013
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Deskundigheid, betrouwbaarheid en een persoonlijke benadering zijn redenen voor mij om mijn auto te laten repareren bij Autobedrijf Jonkman in Waskemeer. Ook de snelheid en vakkundigheid waar reparaties mee uitgevoerd worden zijn belangrijk ik mijn keuze voor Autobedrijf Jonkman.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

05-01-2013
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Prima service. Goede kennis van zaken en denkt met de klant mee om een goede deal te maken, zonder de kwaliteit te vergeten.


Ja, ik beveel dit aan