Beoordelingen Auto- en bandenbedrijf Jonkman Waskemeer

9,3
35 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,1
21 t/m 30 van 35 beoordelingen

emilia uit zevenhuizen

15-10-2012
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Jeffrey uit Almere

14-10-2012
9,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Goede ervaringen klant gericht en een goede prijs kwaliteit verhouding! "Echt een aanrader" Ik kom zelf uit Almere, maar vindt het de moeite waard om een stuk te rijden voor een goede services, klantgerichtheid, betaalbaarheid, en een hartelijk ontvangst met een heerlijke bak koffie.


Ja, ik beveel dit aan

E. uit Groningen

04-09-2012
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Op de vooravond van onze autovakantie begaf de koppeling van de auto het. Dankzei Autobedrijk Jonkman konden we de dag erna toch nog vertrekken. Hiervoor hebben ze zelfs de auto opgehaald uit Groningen en wat andere afspraken in goed overleg verzet. Waar kom je dat nog tegen?!


Ja, ik beveel dit aan

E. uit Groningen

04-09-2012
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Op de vooravond van onze autovakantie begaf de koppeling van de auto het. Dankzei Autobedrijk Jonkman konden we de dag erna toch nog vertrekken. Hiervoor hebben ze zelfs de auto opgehaald uit Groningen en wat andere afspraken in goed overleg verzet. Waar kom je dat nog tegen?!


Ja, ik beveel dit aan

Willie uit Bakkeveen

03-09-2012
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Het feit dat ik al jaren klant ben, zegt iets over de tevredenheid. M.i is er een open, eerlijke communicatie en als er iets is wordt dat direct benoemt.Personeel is vriendelijk en behulpzaam.
Kortom: zeer tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Pieter uit Haulerwijk

27-07-2012
9,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Al enkele jaren tevreden klant bij Jonkman voor mijn winterbanden, alle banden op voorraad en een goede service.


Ja, ik beveel dit aan

Jos uit Oosterwolde

23-07-2012
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Na een kapotte koppeling te hebben gehad in Frankrijk is de auto in Frankrijk
gemaakt. De auto trok echter naar rechts met gasgeven. Jonkman kwam er achter
dat men in Frankrijk een bout van het subframe was vergeten vast te zetten. Zij hebben
dit op ingenieuze wijze gemaakt. Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf.
Alle beurten van onze auto's worden door dit bedrijf tot volle tevredenheid uitgevoerd.


Ja, ik beveel dit aan

Jasper uit Groningen

19-07-2012
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit De Bilt

08-07-2012
9,7

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Via Marktplaats Autobedrijf Jonkman gevonden voor nieuwe velgen en banden. Maakt geheel waar wat is afgesproken tegen een scherpe prijs. Vriendelijk en behulpzaam personeel.


Ja, ik beveel dit aan

PascaL uit Haulerwijk

19-04-2012
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan