Beoordelingen Auto en Motorrijschool A. van Waardenburg

9,3
283 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 283 beoordelingen

Fred uit zwijndrecht

19-04-2018
10

Ervaring: super


Ja, ik beveel dit aan

Evita uit Dordrecht

18-04-2018
10

Ervaring: In een woord GEWELDIG!


Ja, ik beveel dit aan

Christiaan uit Maaskant-er 49

17-04-2018
7,7

Ervaring: Geven erg goed les.


Ja, ik beveel dit aan

Hugo uit Dordrecht

12-04-2018
10

Ervaring: Prettig gereden bij Ingmar (ook 2 keer bij Saskia) prima lessen. Flexibel met inplannen. Ik beveel Waardenburg zeker aan voor anderen!


Ja, ik beveel dit aan

Nickey uit Dordrecht

11-04-2018
10

Ervaring: Ik heb prettig gelest bij Ingmar. Rustig, duidelijk, ziet waar je moeite mee hebt en heeft daar aandacht (en geduld) voor. Flexibel met lessen inplannen, vond ik erg fijn in combinatie met m'n baan. Heel tevreden!


Ja, ik beveel dit aan

Caspar uit Dordrecht

11-04-2018
8,7

Ervaring: Ik heb afgereden bij dit bedrijf met de instructrice Saskia. Erg gezellig in de auto maar serieus genoeg om in 1 keer te slagen. De rijschool zorgt voor volle lessen van een uur waarin je stappen zet richting je examen. Saskia zag goed waar ik goed zat (en waar ik fout zat..) waardoor ze mij al op mijn fouten kon wijzen voordat de examinator dit deed. Hierdoor na de TussenTijdseToets de puntjes op de i gezet en een strakke rit neergezet tijdens het examen. Erg goede rijschool met aandacht voor de leerling in tegenstelling tot andere rijscholen.
Wie weet tot over een paar jaar voor mijn motorrijbewijs!


Ja, ik beveel dit aan

Kelly uit Dordrecht

10-04-2018
8,3
Ja, ik beveel dit aan

Femke uit Dordrecht

27-03-2018
8,0
Ja, ik beveel dit aan

M.

16-03-2018
10

Ervaring: Super! Les gehad van Saskia, en daarmee goed voorbereid op de examens. Het was gezellig in de auto, en het regelmatige herhalen van dingen die ik moeilijk vond tot ze goed gingen was erg fijn, evenals de flexibiliteit met het inplannen van de lessen! Saskia heeft duidelijk hart voor de zaak! Ik raad deze rijschool van harte aan!


Ja, ik beveel dit aan

Ivar uit Dordrecht

14-03-2018
9,0

Ervaring: Een geweldige rijschool. Er wordt met veel rust geleerd hoe je veilig en goed moet rijden. Echt een aanraader


Ja, ik beveel dit aan