Beoordelingen Auto en Motorrijschool A. van Waardenburg

9,3
268 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 268 beoordelingen

Mariska uit Dordrecht

10-02-2018
10
Ja, ik beveel dit aan

Stijn uit Dordrecht

08-02-2018
9,3

Ervaring: Bij Arie altijd hartstikke leerzame en gezellige lessen gehad, top rijschool!


Ja, ik beveel dit aan

Danique uit Dordrecht

06-02-2018
9,7

Ervaring: Hele gezellig lessen gehad en goeie aanwijzingen gekregen waardoor ik nu mijn rijbewijs met veel zelfvertrouwen heb kunnen halen


Ja, ik beveel dit aan

Myriam uit Hendrik-Ido-Ambacht

30-01-2018
8,3

Ervaring: Fijne rijschool die kijken naar de mogelijkheden die het beste bij je past. Rustig en ontspannen. Richten zich veel op de details van het rijden en zorgen dat je preciezer wordt tijdens het rijden


Ja, ik beveel dit aan

Stefan uit 's-Gravendeel

30-01-2018
9,3

Ervaring: Ik heb positieve ervaringen met dit bedrijf. Goede en duidelijke lessen. Ook het aantal lessen van het pakket goed verdeeld in de periode voor het examen.


Ja, ik beveel dit aan

Michel uit Zwijn

26-01-2018
10

Ervaring: Prima. Persoonlijke aandacht en besteedt voldoende tijd aan aandachtspunten.


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Dordrecht

26-01-2018
9,0

Ervaring: Een zeer prettige autorijschool. Nemen goed de tijd om je het auto rijden te leren. En het zijn leuke en leerzame lessen!


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Dordrecht

25-01-2018
9,0

Ervaring: Een zeer prettige autorijschool. Nemen goed de tijd om je het auto rijden te leren. En het zijn leuke en leerzame lessen!


Ja, ik beveel dit aan

Mark uit Dordrecht

24-01-2018
8,3

Ervaring: Deskundige rijschool. Aardige instructeurs met een persoonlijke aanpak. Ze weten de kennis goed en duidelijk over te brengen voor een goed resultaat. Top!


Ja, ik beveel dit aan

Joost uit Dordrecht

24-01-2018
10

Ervaring: Flexibel, professioneel en persoonlijk advies op maat.


Ja, ik beveel dit aan