Beoordelingen Auto en Motorrijschool A. van Waardenburg

9,3
338 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 338 beoordelingen

Charlotte uit Buitenrust

06-12-2018
7,7

Ervaring: Fijne en eerlijke rijschool.


Ja, ik beveel dit aan

Iris uit Dordrecht

06-12-2018
8,0

Ervaring: Heel veel kunnen leren, vooral dankzij Marije ga ik met een goed gevoel de weg op!


Ja, ik beveel dit aan

Joan uit Arkel

06-12-2018
9,3

Ervaring: Arie is een geweldige instructeur. Hij benoemt niet alleen wat er fout gaat (vaak met humor) maar juist ook wat er goed gaat. En dat stimuleert je om elke week met plezier naar de rijschool te komen. Ik heb genoten van de lessen en beveel deze rijschool van harte aan!


Ja, ik beveel dit aan

Pascal uit Hendrik ido Ambacht

05-12-2018
9,7

Ervaring: Helemaal geweldig! Super deskundig en zeer duidelijk en vriendelijk. Succes verzekerd!!


Ja, ik beveel dit aan

Henry uit Dordrecht

27-11-2018
10

Ervaring: Zeer vriendelijke rijschool met goede adviezen. Luister je goed naar de instructies dan is slagen bijna gegarandeerd. Theorie, bijzondere verrichtingen en afrijden allemaal in 1 keer gehaald. Zéér tevreden en kan rijschool Waardenburg van harte bij iedereen aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Loeck uit Alblasserdam

27-11-2018
9,7

Ervaring: In één woord: super. Uitstekende ondersteuning tijdens het lessen en uitermate vriendelijke rijinstructeur.


Ja, ik beveel dit aan

ruben uit dordrecht

26-11-2018
10
Ja, ik beveel dit aan

Jelle uit Tiel

21-11-2018
10

Ervaring: Ik heb in een zeer korte tijd toch mijn aanhangerrijbewijs gehaald door de goede instructies van mijn instructeur. Ze nemen de stappen goed door en blijven deze herhalen. En ze geven je een goed gevoel van vertrouwen mee naar je examen als ze er zeker van zijn dat je er klaar voor bent.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

10-11-2018
9,0
Ja, ik beveel dit aan

Renske uit Dordrecht

07-11-2018
8,3

Ervaring: Ik ben in 1x geslaagd dus dat zegt al iets. Verder zijn de lessen goed aangepast op de behoefte van de leerling. Ook wordt je goed vertelt waar het op staat en weet je waar je aan toe bent dit is heel prettig. Ik ben heel tevreden met mijn rijlessen en de begeleiding!


Ja, ik beveel dit aan