Beoordelingen Auto en Motorrijschool A. van Waardenburg

9,4
193 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 193 beoordelingen

Esmee uit Dordrecht

22-02-2017
9,7

Ervaring: Elke les was leuk! Als je mindere dagen had was het geen punt, je word aangestuurd en gemotiveerd. Op goeie dagen krijg je altijd een schouderklopje! Top rijschool.


Ja, ik beveel dit aan

Ruben uit Dordrecht

21-02-2017
8,3

Ervaring: Prettige rijlessen van begin tot eind. Heel erg tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Christinne uit Dordrecht

21-02-2017
10

Ervaring: Super goed!!!


Ja, ik beveel dit aan

Priscilla uit Dordrecht

20-02-2017
10

Ervaring: Een top rijschool. Rij-instructeurs Ingmar en Saskia zijn geduldig en zetten zich 100% in zodat je je rijbewijs haalt. Hun constante motivatie tijdens de gezellige en leerzame rijlessen heb ik als prettig ervaren.


Ja, ik beveel dit aan

Silvia uit Dordrecht

13-02-2017
10

Ervaring: Ik heb altijd gezellige maar ook zeker leerzame lessen gehad. Ik zou iedereen aanbevelen om bij Waardenburg te gaan lessen, ze stomen je helemaal klaar voor het examen!


Ja, ik beveel dit aan

Thomas uit Dordrecht

09-02-2017
9,0

Ervaring: Prettige rijinstructeur's met veel geduld. "Fouten daar leer je van"


Ja, ik beveel dit aan

Olivier uit Oud alblas

07-02-2017
7,3

Ervaring: Fijne ervaring


Ja, ik beveel dit aan

Iris uit Dordrecht

06-02-2017
10

Ervaring: Ik heb alleen maar goede ervaringen. Ingmar was echt een geweldige instucteur waarvan je merkt dat hij echt geeft om zijn leerlingen en altijd zijn best voor ze zal doen!


Ja, ik beveel dit aan

Puck uit Dordrecht

06-02-2017
8,0

Ervaring: Hele fijne, goede en gezellige rijlessen


Ja, ik beveel dit aan

Jesse uit Dordrecht

04-02-2017
10

Ervaring: Top! Arie is een top gozer. betere rijinstructeur kan je niet hebben kwa motor en kwa auto.


Ja, ik beveel dit aan