Beoordelingen Auto en Motorrijschool A. van Waardenburg

9,3
365 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 365 beoordelingen

Anoniem

16-04-2019
8,3

Ervaring: erg fijn. Na slechte ervaringen gehad te hebben kwam ik hier terecht en hebben me het vertrouwen gegeven om het weer goed af te maken


Ja, ik beveel dit aan

Niels uit Dordrecht

04-04-2019
9,3

Ervaring: Goed les geven aardige instructeurs


Ja, ik beveel dit aan

Mandy uit Dordrecht

03-04-2019
8,7

Ervaring: Fijne lessen gehad er werd goed ingespeeld gehouden met mijn onzekerheid. Hele goede begeleiding gehad.


Ja, ik beveel dit aan

Christiaan uit Dordrecht

01-04-2019
8,7

Ervaring: Ontzettend goede dagcursus voor BE. Hele goede tips gekregen en goede hulp als het fout ging. Zeker een aanrader!!!


Ja, ik beveel dit aan

Jaco uit Dordrecht

27-03-2019
10

Ervaring: Een zeer positieve ervaring met Ingmar van Waardenburg. In 'e'en keer geslaagd voor mijn motorrijbewijs! De lessen waren heel prettig, Ingmar doet dat op een heel eigen betrokken en rustige manier én met veel humor.


Ja, ik beveel dit aan

Romy uit Dordrecht

15-03-2019
8,3

Ervaring: Het was een fijne ervaring leuke en leerzame lessen gehad.


Ja, ik beveel dit aan

Mikaela uit Dordrecht

07-03-2019
8,3

Ervaring: Ik heb een goede ervaring met dit bedrijf. Ik heb veel geleerd van mijn instructrische Marije. Daarnaast heb ik deze lessen met veel plezier gevolgd.


Ja, ik beveel dit aan

Silvio uit Dordrecht

26-02-2019
8,0

Ervaring: Helen goeie rijschool , betrokkenheid en doorzettingsvermogen van rijinstructrice Saskia


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

19-02-2019
10

Ervaring: Super goede, professionele rijschool.


Ja, ik beveel dit aan

Cees uit Dordrecht

15-02-2019
8,3

Ervaring: Goed


Ja, ik beveel dit aan