Beoordelingen Auto en Motorrijschool A. van Waardenburg

9,3
295 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 295 beoordelingen

Pascalle uit Dordrecht

14-06-2018
8,7

Ervaring: Vandaag heb ik mijn rijbewijs gehaald dankzij verkeersschool van Waardenburg. Mijn lessen waren bij Saskia waar ik erg veel van heb geleerd. Ze weet precies waar je kwaliteiten liggen en wat je verbeterpunten zijn, ze is af en toe streng waar het nodig is maar verder heb ik het erg gezellig gehad tijdens mijn lessen. Deze rijschool is zeker een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Pascalle uit Dordrecht

14-06-2018
8,7

Ervaring: Vandaag heb ik mijn rijbewijs gehaald dankzij verkeersschool van Waardenburg. Mijn lessen waren bij Saskia waar ik erg veel van heb geleerd. Ze weet precies waar je kwaliteiten liggen en wat je verbeterpunten zijn, ze is af en toe streng waar het nodig is maar verder heb ik het erg gezellig gehad tijdens mijn lessen. Deze rijschool is zeker een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Isa uit Dordrecht

14-06-2018
8,0

Ervaring: Hele fijne & leerzame lessen!


Ja, ik beveel dit aan

L uit Dordrecht

09-06-2018
8,7
Ja, ik beveel dit aan

Jeffrey uit Dordrecht

30-05-2018
10

Ervaring: Zeer goed ! Geef prima les en duidelijke uitleg .


Ja, ik beveel dit aan

Renate uit Dordrecht

24-05-2018
9,7

Ervaring: Een zeer professioneel bedrijf, alles wordt goed uitgelegd, instructeur blijft geduldig ook al heeft hij het veelvuldig verteltšŸ˜‰.
De ritten waren zeer ontspannend.
Ik ben zeer enthousiast over het les geven en dat je ook nog in 1x mag slagen voor je e rijbewijs....top


Ja, ik beveel dit aan

Dana uit Dordrecht

04-05-2018
8,0

Ervaring: Erg fijn


Ja, ik beveel dit aan

Nina uit Dordrecht

04-05-2018
8,0
Ja, ik beveel dit aan

lex uit dordrecht

03-05-2018
9,0

Ervaring: ik vind dat deze rijschool mij de aandacht en lessen heeft gegeven die ik nodig had ik ben super blij met het resultaat


Ja, ik beveel dit aan

Rosanne uit Dordrecht

30-04-2018
8,3

Ervaring: Super fijn! Ingmar is een fijne en rustige instructuur die ziet waar je zwakke punten liggen. Zodat je je daarop kan foccussen


Ja, ik beveel dit aan