Beoordelingen Auto- en Motorrijschool De Hoog

8,5
313 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,1
1 t/m 10 van 313 beoordelingen

Marvin uit Voorschoten

11-12-2018
8,3

Ervaring: Goede en persoonlijke manier van werken. Goede lessen en begeleiding op maat.


Ja, ik beveel dit aan

Wesley uit Roemervisscherstraat 1

04-12-2018
9,3

Ervaring: Hans is een super instricteur en kantoor heeft me goed geholpen met het verhaal van t CBR TOP !


Ja, ik beveel dit aan

Mathijs uit Schipluiden

03-12-2018
8,3

Ervaring: Fijn bedrijf die goede deskundigheid overbrengt naar de leerlingen! Er is nauw contact met de instructeurs waardoor wijzigingen/vragen snel beantwoord worden. Verder zijn de voertuigen ook in goede staat en kan er fijn gelesd worden.


Ja, ik beveel dit aan

Aa uit Vlaardingen

28-11-2018
9,0

Ervaring: Erg goede ervaring en gedegen instructeurs, mensen die echt van hun vak houden en dat op je over willen brengen


Ja, ik beveel dit aan

Tom uit Vlaardingen

28-11-2018
9,3

Ervaring: Als instructeur heb ik Hans gehad, hij was altijd duidelijk en legde alles rustig uit. Het werken met de kaart vind ik een goed punt zodat je kan kijken wat je kan verbeteren. Heb altijd elke week een les kunnen hebben soms 2. Aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

J. uit Brielle

28-11-2018
8,0

Ervaring: Bezig met motorrijbewijs A. Turbo cursus is voor mij iets te hoog gegrepen. Vanya is een super goede rij instructeur! (Aanrader) met engelen geduld. TOP!


Ja, ik beveel dit aan

Anita uit Pijnacker

23-11-2018
8,0
Ja, ik beveel dit aan

jill uit Vlaardingen

16-11-2018
10
Ja, ik beveel dit aan

Emiel uit Vlaardingen

12-11-2018
9,0

Ervaring: Ervaring met het bedrijf is goed.


Ja, ik beveel dit aan

M├ęghann uit Maassluis

09-11-2018
8,7

Ervaring: Goede en duidelijke rijlessen.
Positieve instelling waardoor je je op je gemak voelt tijdens de lessen
A2 en A rijbewijs gehaald.


Ja, ik beveel dit aan