Beoordelingen Auto- en Motorrijschool De Hoog

8,5
294 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,1
1 t/m 10 van 294 beoordelingen

Jeffrey uit Vlaardingen

18-10-2018
7,7

Ervaring: Pretig, goede en duidelijke uitleg. Afspraken worden ook via de mail bevestigd.


Ja, ik beveel dit aan

Huseyin uit Rotterdam

17-10-2018
10

Ervaring: Dit zijn echte vakmensen met ervaring. Tegenwoordig is het moeilijk om nog mensen te vinden die passie hebben voor het werk wat ze doen.

Tips voor de vrachtwagen lessen. Neem de tijd voor je lessen, probeer het rustig aan te doen. Beter met extra rijlessen in 1 keer halen dan 2 of misschien wel 3 examens doen. Als ik moest kiezen tussen de rijinstructeurs voor vrachtwagen, dan zou ik zeggen neem bij elk één les. Toppers!

Heren nog maals jullie zijn de beste


Ja, ik beveel dit aan

Steven uit Vlaardingen

11-10-2018
8,7

Ervaring: Ik ben in 1 keer geslaagd! Perfecte rijschool!


Ja, ik beveel dit aan

Mathijs uit Schipluiden

08-10-2018
8,0

Ervaring: Fijn bedrijf, goede leerschool en vakmensen.


Ja, ik beveel dit aan

AH uit MAASSLUIS

08-10-2018
8,0

Ervaring: Prima, correct bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

Arno uit Schiedam

04-10-2018
7,3

Ervaring: Ik heb mijn rijbewijs gehaald. Jammer dat de rijschool mij in deze email niet een persoonlijke felicitatie geeft. Uiteraard bedank ik Vanya en Henk voor de lessen , veel geleerd. Jammer dat er steeds gedoe was met de headsets incompleet en leeg vaak en niet te verstaan op snelweg. Er zijn echt betere in de handel. Een investering die nog gedaan moet worden. De motor De rode.bmw was echt perfect. Super. Bedankt voor alles


Ja, ik beveel dit aan

Humeyra uit Vlaardingen

01-10-2018
8,3

Ervaring: Leerzame rijschool, leuke rij-instructeurs.


Ja, ik beveel dit aan

Dennis uit Vlaardingen

27-09-2018
10
Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

27-09-2018
8,3
Ja, ik beveel dit aan

Mitchell uit Schiedam

25-09-2018
9,3

Ervaring: Ik ben bezig met motorrijlessen bij De Hoog omdat ik van vrienden had gehoord over de deskundigheid en rust die de instructeurs hebben.
Er is niets minder waar gebleken en ik heb het bij elke les naar mijn zin en het kantoor heeft ook nog eens een supersnelle service


Ja, ik beveel dit aan