Beoordelingen Auto- en motorrijschool Ed Godding

8,8
88 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 88 beoordelingen

Pieter uit Maastricht

25-08-2017
7,3
Ja, ik beveel dit aan

Bart uit Maastricht

24-08-2017
8,3

Ervaring: Zeer prettige lessen en fijne instructeur (Math)! De lessen beginnen altijd op tijd en eindigen met een leerzame en nuttige evaluatie.

De proefles op het oefenterrein was daarnaast een prettige manier om met de lessen te beginnen.


Ja, ik beveel dit aan

Christianne uit Maastricht

22-08-2017
8,0

Ervaring: De autorijlessen waren erg leerzaam en heb de afgelopen paar maanden hele fijne feedback gekregen van mijn rijleraar Math Janssen. Bedankt !!


Ja, ik beveel dit aan

Stacy uit Maastricht

22-08-2017
7,7

Ervaring: Goede rijlessen met kwaliteit. En rij instructeur doet er alles aan om je in een keer je rijbewijs kunt halen.


Ja, ik beveel dit aan

J.P.

10-08-2017
9,0

Ervaring: in 1 woord TOP Lessen !


Ja, ik beveel dit aan

Nikki uit Bunde

16-06-2017
10

Ervaring: Super prettige en leerzame rijlessen gehad! Heel erg tevreden en zou iedereen verkeersschool Ed Godding aanraden!


Ja, ik beveel dit aan

Reinhardt uit Maastricht

14-06-2017
9,0
Ja, ik beveel dit aan

Steffi uit Maastricht

08-04-2017
8,3

Ervaring: Aardige instructeur die gericht is op het behalen van het rijbewijs. Alles wordt eraan gedaan zodat men veilig en vlot de weg op kan.


Ja, ik beveel dit aan

Chayenne uit Maastricht

22-03-2017
9,3

Ervaring: Een super leuke tijd samen met math gehad ! Super begeleid geworden


Ja, ik beveel dit aan

Nina uit Geulle

19-03-2017
8,7

Ervaring: Het was een hele leuke ervaring. Het waren hele fijn maar zeker ook leuke en goede rijlessen!


Ja, ik beveel dit aan