Beoordelingen Auto- en Motorrijschool HIPPE Amstelveen

8,6
196 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 196 beoordelingen

Stan uit Amstelveen

12-01-2018
8,0

Ervaring: Prima goeie instructeuren en goed geregeld goed bereikbaar.


Ja, ik beveel dit aan

Nino uit Amstelveen

22-12-2017
8,0

Ervaring: Geweldig!


Ja, ik beveel dit aan

Rosa uit Amstelveen

12-12-2017
10

Ervaring: Zeer goede ervaring


Ja, ik beveel dit aan

yannick uit Amstelveen

07-12-2017
8,7

Ervaring: Het was erg prettig, heb veel geleerd en kon het enorm goed vinden met mijn rij-instructeur. De rijschool doet er alles aan om het je zo goed en makkelijk mogelijk te maken.


Ja, ik beveel dit aan

Renee uit Amsterdam

06-12-2017
10
Ja, ik beveel dit aan

Marc uit Amstelveen

03-12-2017
8,7

Ervaring: Er zijn verschillende instructeurs die met elkaar bezig zijn om jou te helpen met het examen. Dit werkt erg fijn en ze zijn meestal erg aardig


Ja, ik beveel dit aan

Jazzlin uit Amstelveen

28-11-2017
7,7

Ervaring: Top


Ja, ik beveel dit aan

Roisin uit AMSTELVEEN

24-11-2017
9,3

Ervaring: Ik heb een hele goeie ervaring gehad met Hippe. Hele aardige mensen, goed te bereiken voor vragen, lessen etc. De rijlessen zijn top!


Ja, ik beveel dit aan

Lisa uit Amstelveen

07-11-2017
10

Ervaring: Deze rijschool heeft mij ontzettend veel moeten bijleren nadat ik van een slechte rijschool af kwam. De instructrice van wie ik les had is altijd vriendelijk geweest en heeft me op het tempo dat ik aan kon alles geleerd. Ik ben echt heel erg tevreden en kan terugkijken op leuke lessen die me de zekerheid hebben gegeven dat ik nu echt kan rijden :)


Ja, ik beveel dit aan

Margot uit Amstelveen

07-11-2017
8,0

Ervaring: Fijne en kwalitatief goede lessen, ze doen echt hun best om jou zo goed mogelijk en snel mogelijk voor je rijbewijs klaar te maken!


Ja, ik beveel dit aan