Beoordelingen Auto- en Motorrijschool HIPPE Amstelveen

8,7
251 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 251 beoordelingen

Maartje uit Amstelveen

07-03-2019
10

Ervaring: Zeer vriendelijk en mee denkend wat planning lessen betreft, maar ook wat voor instructeur er goed bij de cklang zou passen. Communicatie loopt perfect via mail en telefoon.


Ja, ik beveel dit aan

Victor uit Amsterdam

24-02-2019
8,7

Ervaring: Mooie 6 maanden achter de rug. Veel gelachen en vooral veel geleerd. Het zegt al genoeg dat ik mijn rijbewijs in één keer heb gehaald! Top rijschool!

Ps. Shout-out naar Nik en alle Hippe-Dames!! Grazie!!! Xx


Ja, ik beveel dit aan

Stan uit Aalsmeer

30-01-2019
9,3

Ervaring: Ben goed geholpen en goed ondersteund onderweg naar mijn examen


Ja, ik beveel dit aan

Emmelie uit Amstelveen

30-01-2019
9,3

Ervaring: Rij-instructeur Nik was erg goed


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

30-01-2019
7,3
Ja, ik beveel dit aan

Coen uit amstelveen

26-01-2019
10

Ervaring: erg goed


Ja, ik beveel dit aan

Danny uit Amstelveen

24-01-2019
9,0

Ervaring: Vriendelijk, vakkundig en flexibel personeel. Ik heb met veel plezier gereden bij Claudia!!


Ja, ik beveel dit aan

Gwendy uit Amstelveen

23-01-2019
8,7

Ervaring: Vriendelijk, behulpzaam, doen veel moeite om lessen in te kunnen plannen, doen er alles aan om je te helpen.


Ja, ik beveel dit aan

Daan uit Amstelveen

17-01-2019
8,7

Ervaring: Vriendelijke mensen met een goede service, tevens is het heel georganiseerd en is er goed contact tussen leraar en leerling.


Ja, ik beveel dit aan

Lisa uit Amstelveen

15-01-2019
7,0

Ervaring: Fijn, persoonlijk contact, vriendelijk personeel.


Ja, ik beveel dit aan