Beoordelingen Auto- en Motorrijschool HIPPE Amstelveen

8,6
244 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 244 beoordelingen

Gwendy uit Amstelveen

23-01-2019
8,7

Ervaring: Vriendelijk, behulpzaam, doen veel moeite om lessen in te kunnen plannen, doen er alles aan om je te helpen.


Ja, ik beveel dit aan

Daan uit Amstelveen

17-01-2019
8,7

Ervaring: Vriendelijke mensen met een goede service, tevens is het heel georganiseerd en is er goed contact tussen leraar en leerling.


Ja, ik beveel dit aan

Lisa uit Amstelveen

15-01-2019
7,0

Ervaring: Fijn, persoonlijk contact, vriendelijk personeel.


Ja, ik beveel dit aan

Tessa uit Amstelveen

11-01-2019
7,3

Ervaring: Het was fijn werken met jullie, er werd goed gecommuniseert en de planning was altijd in orde. Ook was ik erg tevreden met de manier van lesgeven.


Ja, ik beveel dit aan

Bianca uit Amstelveen

07-01-2019
9,0

Ervaring: Goed! Veel persoonlijke aandacht en begeleiding. Daarnaast ook veel plezier met Nik in de auto gehad! Bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Tess uit Amstelveen

05-01-2019
8,7

Ervaring: Vriendelijke mensen, goede klantenservice en zeer goede rijinstucteurs


Ja, ik beveel dit aan

Daniel uit Fluweelboomlaan 24

20-12-2018
8,0

Ervaring: Top bedrijf.
Altijd vriendelijk en ze helpen je graag.


Ja, ik beveel dit aan

Hannah uit Amstelveen

14-12-2018
9,3

Ervaring: Hele mooie en goede rijschool. Alles is lekker overzichtelijk en goede instructeurs. Door Jamal Lamsli in één keer geslaagd! De lessen waren ook erg fijn en leuk! Hele fijne instructeur super erg bedankt rijschool Hippe en Jamal!!!


Ja, ik beveel dit aan

Mika uit Amstelveen

03-12-2018
8,3

Ervaring: Heel goed


Ja, ik beveel dit aan

Mats uit Amstelveen

01-12-2018
9,3

Ervaring: Super fijne rijschool


Ja, ik beveel dit aan