Beoordelingen Auto- en Motorrijschool HIPPE Amstelveen

8,6
202 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 202 beoordelingen

Teun uit Amstelveen

27-03-2018
7,7

Ervaring: Ik heb een prettige tijd gehad bij Hippe


Ja, ik beveel dit aan

Yanick uit Amstelveen

23-03-2018
7,7
Ja, ik beveel dit aan

P uit Amstelveen

09-03-2018
9,0

Ervaring: Begin november ben ik begonnen met een rijopleiding voor de motor. Zelfs tijdens de winterperiode heb ik mijn rijlessen, van instructeur Gerard, als erg prettig ervaren.
Dit vanwege de prettige sfeer en de jarenlange ervaring als motorrijder van de Gerard.
De examens werden pas aangevraagd als de instructeur vond dat ik er klaar voor was, wat dankzij de goede lessen erg vlot ging. Mede hierdoor heb ik beide examens in een keer gehaald.
Nogmaals bedankt, rijschool Hippe in Amstelveen.


Ja, ik beveel dit aan

Linda uit Amstelveen

27-02-2018
9,3

Ervaring: Er is een degelijke en veilige opleiding gegeven. Ben hierdoor een stuk bewuster deel gaan nemen aan het verkeer (ook op de fiets en als voetganger).
Complimenten voor het geduld en jullie vertrouwen in mij. Fijn dat ik behalve met Lenie ook met andere instructeurs mocht rijden. Heb van jullie allemaal heel veel geleerd. Bedankt!!!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

26-02-2018
9,0

Ervaring: Helemaal top! Altijd flexibel en duidelijk, geweldige instructeur!


Ja, ik beveel dit aan

Daisy uit Amstelveen

25-02-2018
8,0
Ja, ik beveel dit aan

Stan uit Amstelveen

12-01-2018
8,0

Ervaring: Prima goeie instructeuren en goed geregeld goed bereikbaar.


Ja, ik beveel dit aan

Nino uit Amstelveen

22-12-2017
8,0

Ervaring: Geweldig!


Ja, ik beveel dit aan

Rosa uit Amstelveen

12-12-2017
10

Ervaring: Zeer goede ervaring


Ja, ik beveel dit aan

yannick uit Amstelveen

07-12-2017
8,7

Ervaring: Het was erg prettig, heb veel geleerd en kon het enorm goed vinden met mijn rij-instructeur. De rijschool doet er alles aan om het je zo goed en makkelijk mogelijk te maken.


Ja, ik beveel dit aan