Beoordelingen Auto- en Motorrijschool HIPPE Amstelveen

8,6
224 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 224 beoordelingen

Lindsey uit Amstelveen

20-09-2018
8,3

Ervaring: Mijn tijd bij de rijschool heb ik ervaren als positief. Ik heb hier veel geleerd en ik stapte altijd met goede moed de auto in. De sfeer in de auto was gezellig, en ik kreeg goede tips mee om mijn rijstijl te verbeteren.


Ja, ik beveel dit aan

Marianna uit Amstelveen

08-09-2018
9,7
Ja, ik beveel dit aan

Melissa uit AMSTELVEEN

06-09-2018
8,0

Ervaring: Ik heb een goede ervaring bij Hippe. Alles word goed uitgelegd en de instructeu neemt uitgebreid de tijd om iets uit te leggen als je iets niet snapt


Ja, ik beveel dit aan

Kilian uit Amstelveen

28-08-2018
10

Ervaring: Ik ben erg blij met de begeleiding van Gerard. Ik ben bezig met me motorrijbewijs en hij helpt je er goed door heen. Niet te gehaast maar als hij ziet dat je het door hebt zal hij ook meteen je examens inplannen.


Ja, ik beveel dit aan

Jill uit Amsterdam

24-08-2018
9,0

Ervaring: Prima! Leuk familiebedrijfgevoel met persoonlijke begeleiding. Erg tevreden over mijn rij-instructeur!


Ja, ik beveel dit aan

Marian uit Amstelveen

20-08-2018
7,3
Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

01-08-2018
7,0

Ervaring: Goed, maar ik denk dat als ik de rijschool vergelijk met andere rijscholen, er op verschillende punten nog verbeterd kan worden. Dit gaat dan metname om het inplannen van de examens


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

01-08-2018
9,0

Ervaring: Fijne, goede en ervaren instructeur. Administratieve werk werd keurig gedaan, naar voorkeuren ook nog!


Ja, ik beveel dit aan

Vera uit Amstelveen

30-07-2018
10
Ja, ik beveel dit aan

Jeremy uit Uithoorn

17-07-2018
9,7

Ervaring: Super lessen van gerard!


Ja, ik beveel dit aan