Beoordelingen Auto- en Motorrijschool HIPPE Amstelveen

8,7
258 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 258 beoordelingen

Wouter uit Amstelveen

18-05-2019
8,0

Ervaring: Was erg fijn om met hun te rijden, erg flexibel


Ja, ik beveel dit aan

Quinten uit Amstelveen

07-05-2019
9,7

Ervaring: Heel fijn en vertrouwd bedrijf met duidelijke adviezen en afspraken


Ja, ik beveel dit aan

Camiel uit Amstelveen

03-05-2019
9,3

Ervaring: Heel erg goed!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

25-04-2019
9,0
Ja, ik beveel dit aan

Eileen uit Amstelveen

13-04-2019
9,0

Ervaring: 9! Vriendelijk personeel, persoonlijke benadering van klanten, flexibel bij goed vertrouwen, goede rij-instructeur. Maatwerk.


Ja, ik beveel dit aan

Max uit Amstelveen

01-04-2019
8,3

Ervaring: Hele vriendelijke mensen. Top rij instructeur die ook in is voor grapjes, levelt zich aan de leerling. Top bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

Julie uit Amstelveen

22-03-2019
7,7

Ervaring: Ik heb heel lang gereden voordat ik mijn praktijk examen heb gedaan, daardoor heb ik wel in één keer mijn praktijk gehaald, maar kostte het ook wel wat


Ja, ik beveel dit aan

Maartje uit Amstelveen

07-03-2019
10

Ervaring: Zeer vriendelijk en mee denkend wat planning lessen betreft, maar ook wat voor instructeur er goed bij de cklang zou passen. Communicatie loopt perfect via mail en telefoon.


Ja, ik beveel dit aan

Victor uit Amsterdam

24-02-2019
8,7

Ervaring: Mooie 6 maanden achter de rug. Veel gelachen en vooral veel geleerd. Het zegt al genoeg dat ik mijn rijbewijs in één keer heb gehaald! Top rijschool!

Ps. Shout-out naar Nik en alle Hippe-Dames!! Grazie!!! Xx


Ja, ik beveel dit aan

Stan uit Aalsmeer

30-01-2019
9,3

Ervaring: Ben goed geholpen en goed ondersteund onderweg naar mijn examen


Ja, ik beveel dit aan