Beoordelingen Auto- en Motorrijschool P. & M. Schipper

9,5
37 beoordelingen
  • Service 9,6
  • Deskundigheid 9,7
  • Prijs/kwaliteit 9,4
1 t/m 10 van 37 beoordelingen

Sherif uit Hoorn

11-07-2018
10

Ervaring: Top tijd gehad bij pé schipper! Goede instructeur raad iedereen Pé schipper aan als rijschool!


Ja, ik beveel dit aan

John uit Hensbroek

25-06-2018
10

Ervaring: Ik beschrijf de ervaring als, zeer vriendelijk, zeer goede kwaliteit van lesgeven en altijd goed onderhouden en nieuw/bijna nieuwe voertuigen. Dus als ze mij vragen " zou je gaan lessen bij P&M Schipper zeg ik volmondig. "Ja! Meteen doen"


Ja, ik beveel dit aan

Ingeborg uit Wognum

31-05-2018
9,0

Ervaring: Ik heb superleuke rijlessen gehad van Pé en Marieke! Superlieve mensen! Altijd enthousiast, in voor een praatje en geven goede tips en zeker ook tops! Heel belangrijk! Zeker een aanrader😊


Ja, ik beveel dit aan

Eline Sophie uit Wognum

09-04-2018
10

Ervaring: Hele leuke maar vooral leerzame rijlessen. Super lieve mensen zowel Pé als Marieke. Heel veel geleerd. Top ervaring!


Ja, ik beveel dit aan

Tyren uit Wognum

24-03-2018
10

Ervaring: Wat een top rijschool! De lessen zijn altijd erg relaxed, en ik voelde dat er écht naar me geluisterd werd. De lessen worden constant net iets uitdagender gemaakt waardoor je continu alert blijft, zonder dat je iets moet doen wat je echt niet kan. Bedankt voor de geweldige lessen Pé en Marieke!


Ja, ik beveel dit aan

Tom uit Blokker

27-11-2017
10

Ervaring: P is een top instructeur! Blijft altijd rustig en kan precies uitleggen wat je goed en fout doet.


Ja, ik beveel dit aan

Koen uit Nibbixwoud

07-11-2017
10

Ervaring: Ik heb motorrijles gehad van Pé, een ontzettend goede instructeur die weet waar hij over praat en hij kan het goed en leuk overbrengen.
Daarbij is het een kleine rijschool met een prettige persoonlijke benadering. Aanrader dus!


Ja, ik beveel dit aan

Anil uit Hoorn

01-11-2017
10

Ervaring: Hele fijne rijschool om te lessen!
Heb mijn motorrijlessen bij Pé gevolgd. Het gaat hem niet puur om het slagen voor je examen maar vooral om het leren van veilig motor rijden.
Het geld voor de lessen die ik heb overgehouden in mijn pakket heb ik netjes terug gekregen.

Zeker een aanrader!!


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Wognum

24-10-2017
9,7

Ervaring: Mijn A2 rijbewijs gehaald en omdat ik erg tevreden was hier ook mijn A rijbewijs gehaald. Zelf was ik niet super flexibel qua tijden maar toch werd ik perfect ingepland. Ook aan deskundigheid/vriendelijkheid niks op aan te merken!


Ja, ik beveel dit aan

Dennis uit Zwaag

23-10-2017
9,0

Ervaring: Een super goede en leerzame rijschool


Ja, ik beveel dit aan