Beoordelingen Auto- en Motorrijschool P. & M. Schipper

9,6
17 beoordelingen
  • Service 9,6
  • Deskundigheid 9,8
  • Prijs/kwaliteit 9,5
1 t/m 10 van 17 beoordelingen

Jolien uit Wognum

17-02-2017
10

Ervaring: Top rijschool! Zeer goede lessen.


Ja, ik beveel dit aan

Leon uit Nibbixwoud

15-02-2017
9,7

Ervaring: Erg gezellige lessen met twee leuke instructeurs. Goede organisatie en fijn en makkelijk contact via bijvoorbeeld Whatsapp. In een keer geslaagd!


Ja, ik beveel dit aan

Jesse uit Hoorn

23-11-2016
10

Ervaring: Zeer vriendelijke, toegankelijke en gepassioneerde instructeur(s)! Erg soepel en gemakkelijk voor het afspreken van lessen. Duidelijke en helder uitleg/demo's.


Ja, ik beveel dit aan

aziz uit hoorn

08-11-2016
10

Ervaring: Goede uitleg zodat je de oefeningen goed leert vriendelijke instructeurs nette voertuigen betaalbare prijs kan niets anders zeggen dan een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Conny uit Abbekerk

31-10-2016
10

Ervaring: Zeer goed begeleid en op fijne wijze motor leren rijden.


Ja, ik beveel dit aan

Vanessa uit Zwaag

22-10-2016
8,3

Ervaring: Zowel Pé als Marieke zijn erg prettig in de omgang met de leerlingen. Een heerlijke Westfriese, no-nonsense aanpak. Prettige tijd gehad en kan ze iedereen adviseren!


Ja, ik beveel dit aan

Mike uit Wognum

12-10-2016
9,0

Ervaring: Ik ben erg tevreden over deze rijschool,goede rustige instructeur .
Ik heb de lessen als zeer prettig ervaren


Ja, ik beveel dit aan

Mirell uit Zwaag

06-10-2016
9,0

Ervaring: Leuke instructeur , met veel geduld voor een duitse meid zoals ik :P


Ja, ik beveel dit aan

Corné uit Wognum

03-10-2016
9,7

Ervaring: gemoedelijk, persoon gericht, sfeer vol, to the point gerichte bedrijf die van snel handelen houd.


Ja, ik beveel dit aan

Yorick uit Spanbroek

29-09-2016
10

Ervaring: Zeer goede en ervaren rijschool. Een rijschool die mij binnen 15 lesuren heeft kunnen laten slagen voor mijn motorrijbewijs. Zeer professioneel en geduldig.


Ja, ik beveel dit aan