Beoordelingen Auto- en Motorrijschool P. & M. Schipper

9,5
40 beoordelingen
  • Service 9,6
  • Deskundigheid 9,7
  • Prijs/kwaliteit 9,4
1 t/m 10 van 40 beoordelingen

nick uit Wognum

07-03-2019
8,7

Ervaring: Heel aardige mensen en goede kennis van het autorijden waardoor je het heel snel leert!


Ja, ik beveel dit aan

Ingrid uit Zwaag

25-10-2018
10

Ervaring: Super! Door de goeie instructies tijdens en na de lessen in 1x geslaagd voor voertuigbeheersing en verkeersdeelname motor! Zal de rijschool zeker aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Melanie uit Zwaag

25-10-2018
10

Ervaring: Vandaag, 25-10-2018, heb ik dankzij Pé mijn motorrijbewijs behaald.


Ja, ik beveel dit aan

Sherif uit Hoorn

11-07-2018
10

Ervaring: Top tijd gehad bij pé schipper! Goede instructeur raad iedereen Pé schipper aan als rijschool!


Ja, ik beveel dit aan

John uit Hensbroek

25-06-2018
10

Ervaring: Ik beschrijf de ervaring als, zeer vriendelijk, zeer goede kwaliteit van lesgeven en altijd goed onderhouden en nieuw/bijna nieuwe voertuigen. Dus als ze mij vragen " zou je gaan lessen bij P&M Schipper zeg ik volmondig. "Ja! Meteen doen"


Ja, ik beveel dit aan

Ingeborg uit Wognum

31-05-2018
9,0

Ervaring: Ik heb superleuke rijlessen gehad van Pé en Marieke! Superlieve mensen! Altijd enthousiast, in voor een praatje en geven goede tips en zeker ook tops! Heel belangrijk! Zeker een aanrader😊


Ja, ik beveel dit aan

Eline Sophie uit Wognum

09-04-2018
10

Ervaring: Hele leuke maar vooral leerzame rijlessen. Super lieve mensen zowel Pé als Marieke. Heel veel geleerd. Top ervaring!


Ja, ik beveel dit aan

Tyren uit Wognum

24-03-2018
10

Ervaring: Wat een top rijschool! De lessen zijn altijd erg relaxed, en ik voelde dat er écht naar me geluisterd werd. De lessen worden constant net iets uitdagender gemaakt waardoor je continu alert blijft, zonder dat je iets moet doen wat je echt niet kan. Bedankt voor de geweldige lessen Pé en Marieke!


Ja, ik beveel dit aan

Tom uit Blokker

27-11-2017
10

Ervaring: P is een top instructeur! Blijft altijd rustig en kan precies uitleggen wat je goed en fout doet.


Ja, ik beveel dit aan

Koen uit Nibbixwoud

07-11-2017
10

Ervaring: Ik heb motorrijles gehad van Pé, een ontzettend goede instructeur die weet waar hij over praat en hij kan het goed en leuk overbrengen.
Daarbij is het een kleine rijschool met een prettige persoonlijke benadering. Aanrader dus!


Ja, ik beveel dit aan