Beoordelingen Auto- en Motorrijschool P. & M. Schipper

9,5
32 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,7
  • Prijs/kwaliteit 9,3
1 t/m 10 van 32 beoordelingen

Tom uit Blokker

27-11-2017
10

Ervaring: P is een top instructeur! Blijft altijd rustig en kan precies uitleggen wat je goed en fout doet.


Ja, ik beveel dit aan

Koen uit Nibbixwoud

07-11-2017
10

Ervaring: Ik heb motorrijles gehad van Pé, een ontzettend goede instructeur die weet waar hij over praat en hij kan het goed en leuk overbrengen.
Daarbij is het een kleine rijschool met een prettige persoonlijke benadering. Aanrader dus!


Ja, ik beveel dit aan

Anil uit Hoorn

01-11-2017
10

Ervaring: Hele fijne rijschool om te lessen!
Heb mijn motorrijlessen bij Pé gevolgd. Het gaat hem niet puur om het slagen voor je examen maar vooral om het leren van veilig motor rijden.
Het geld voor de lessen die ik heb overgehouden in mijn pakket heb ik netjes terug gekregen.

Zeker een aanrader!!


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Wognum

24-10-2017
9,7

Ervaring: Mijn A2 rijbewijs gehaald en omdat ik erg tevreden was hier ook mijn A rijbewijs gehaald. Zelf was ik niet super flexibel qua tijden maar toch werd ik perfect ingepland. Ook aan deskundigheid/vriendelijkheid niks op aan te merken!


Ja, ik beveel dit aan

Dennis uit Zwaag

23-10-2017
9,0

Ervaring: Een super goede en leerzame rijschool


Ja, ik beveel dit aan

Lotte uit Spanbroek

18-10-2017
9,7

Ervaring: Een zeer goede rijschool! Ben erg tevreden over de lessen die ik heb gehad. Hele persoonlijke begeleiding!


Ja, ik beveel dit aan

Rosanne uit Medemblik

12-10-2017
10

Ervaring: Bedankt voor de leuke en leerzame tijd!


Ja, ik beveel dit aan

Michelle uit Zwaag

04-10-2017
10

Ervaring: Pé & Marieke zijn vakkundig en weten waar ze het over hebben. Het is een kleine rijschool wat het absoluut persoonlijker en toegankelijker maakt. Iedere les wordt op eigen niveau gegeven. De voertuigheersing lessen worden niet op eigen terrein gegeven, waardoor je direct op de motor stapt en een stukje naar de locatie moet rijden, echt een pluspunt! Hierdoor leer direct al op de weg te rijden. Ik vind het persoonlijk dan ook jammer dat ik mijn autorijbewijs niet bij Pé & Marieke heb gehaald!


Ja, ik beveel dit aan

Pim uit Hoorn

02-10-2017
10

Ervaring: Bij Pe uitgekomen voor lessen op de motor. Pe is in tekst en uitleg nuchter en direct, wat mij zeer aan staat. Dit betekent echter niet dat hij ongeduldig is; lukt het een lesje (of 2 of 3 lesjes) niet helemaal dat sleept hij je er wel doorheen. De passie van Pe speelt hier denk ik en grote rol, dit werkt zelfs aanstekelijk. Ik heb zeer genoten van Pe en van de lessen, en dat beide praktijk examens in 1x gehaald zijn is een mooie bijkomstigheid ;)


Ja, ik beveel dit aan

Luziano uit Alkmaar

26-09-2017
10

Ervaring: Terecht gekomen bij Schipper voor mijn motor rijbewijs door mond op mond reclame van enkele oud leerlingen. Pé is een nuchtere instructeur met Westfriese no-nonsens mentaliteit en (érg) veel geduld voor eigenwijze leerlingen ;-). In één keer geslaagd voor mijn bijzondere verrichtingen en praktijk examen.


Ja, ik beveel dit aan