Beoordelingen Auto- en Motorrijschool Senda

8,5
279 beoordelingen
  • Service 8,5
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 279 beoordelingen

Janneke uit Roosendaal

16-03-2019
9,3
Ja, ik beveel dit aan

Daniel uit Roosendaal

14-03-2019
8,3

Ervaring: Goede begeleiding, toppie.


Ja, ik beveel dit aan

Bram uit Roosendaal

18-01-2019
9,0

Ervaring: erg goede rijschool, vriendelijke instructeurs, goede instructie tijdens de lessen


Ja, ik beveel dit aan

Twan uit Roosendaal

17-01-2019
7,7

Ervaring: Een zeer prettige ervaring gehad met rijschool Senda. Het zijn aardige en deskundige mensen die je echt verder wil helpen.


Ja, ik beveel dit aan

Luna uit Roosendaal

17-01-2019
8,3

Ervaring: 39 lessen gehad, in 1 keer geslaagd.
Lessen waren erg leerzaam en altijd een goede sfeer in de auto.
Contact leggen om bijvoorbeeld een examen in te plannen is lastig. (bellen op bepaalde tijden)



Ja, ik beveel dit aan

Vivian uit Roosendaal

19-12-2018
9,0

Ervaring: Goede rijlessen, goede instructeurs, veel mogelijke tijdstippen waarop je kan rijlessen. Wordt altijd gezegd wat beter kan om je te helpen.

Goede rijschool


Ja, ik beveel dit aan

Marijke uit Kruisland

30-11-2018
7,7

Ervaring: Rijlessen waren qua deskundigheid en aandacht gedurende het rijden wisselend van wie de instructeur was. Algemene ervaring was goed. Zelf inplannen van de lessen is prettig ieder heeft toch een voorkeur van rijinstructeur, hier kun je dan zelf je planning op aanpassen.


Ja, ik beveel dit aan

Andrea uit Roosendaal

30-11-2018
7,7

Ervaring: Vriendelijke instructeurs die je zo snel mogelijk willen laten slagen.


Ja, ik beveel dit aan

Sharinda uit Roosendaal

26-11-2018
10

Ervaring: Leuke instructeurs, stellen je gerust, bereiden je goed voor en hanteren een goede prijs. Heb super lessen gehad!


Ja, ik beveel dit aan

Ivo

26-11-2018
9,0

Ervaring: Goede rijschool! Binnen 26 lessen mijn tussentijdse toets en rijexamen gehaald. Gezellig in de auto met goede instructies en feedback tijdens het rijden.


Ja, ik beveel dit aan