Beoordelingen Auto- en Motorrijschool Senda

8,5
201 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 201 beoordelingen

celine uit noordhoek

21-02-2017
9,0

Ervaring: snel, vlot vooruit kijkend, prima rijschool


Ja, ik beveel dit aan

Sieb uit Roosendaal

21-02-2017
10

Ervaring: Rijschool Senda was voor mij de perfecte combinatie. Gezellige lessen met tegelijkertijd ook alles wat je moest weten.


Ja, ik beveel dit aan

Queenly

20-02-2017
8,0

Ervaring: Gezellige lessen gehad en veel kunnen leren van alle instructeurs. Zijn allemaal eerlijke mensen en laten je op je gemak voelen, al bij je eerste rijles.


Ja, ik beveel dit aan

Andries uit ROOSENDAAL

12-01-2017
9,0

Ervaring: SENDA
Goed persoonlijk contact met rijinstructeur. Je kunt steeds bij dezelfde terecht, als je wilt. Een leuke manier van lesgeven . Goede voorbereiding op rijexamen.
Als je iets fout doet, benaderen ze dat op n rustige manier, zodat je ervan leert. Ik beveel t iedereen aan om bij Senda te gaan lessen.


Ja, ik beveel dit aan

Haziz uit Den Haag

13-12-2016
8,0

Ervaring: Na 3x gezakt te zijn voor mijn AVD bij het CBR in Rijswijk.
In 1x geslaagd, na 3 rijlessen bij Senda.

Bedankt Jan!!


Ja, ik beveel dit aan

Gijs uit Roosendaal

12-12-2016
8,0
Ja, ik beveel dit aan

Richard uit Roosendaal

09-12-2016
8,3

Ervaring: Prima rijschool ze nemen de tijd voor je en je kan je eigen lessen makkelijk plannen!


Ja, ik beveel dit aan

Youssef uit Roosendaal

07-12-2016
9,3

Ervaring: Goede prijs kwaliteit verhouding. Zeer kundige en vooral ervaren/professionele instructeurs.

De lessen zijn duidelijk en effectief, met relatief weinig lessen zonder problemen voor al de examens in 1 keer kunnen slagen.

Een echte aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Eyerusalem uit Roosendaal

28-10-2016
n.v.t.

Ervaring: Ik wil graag een auto les hebben.


Ja, ik beveel dit aan

Kristof uit Roosendaal

11-10-2016
8,0

Ervaring: Zeer goede ervaring, met top lesgevers en instructeurs.


Ja, ik beveel dit aan