Beoordelingen Auto- en Motorrijschool Senda

8,5
264 beoordelingen
  • Service 8,5
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 264 beoordelingen

Rick uit Roosendaal

11-09-2018
9,3

Ervaring: Fijne rijschool. Goede instructeur gehad waar ik veel aan gehad heb om een betere chauffeur te worden!


Ja, ik beveel dit aan

Emiel uit Roosendaal

30-08-2018
7,0

Ervaring: Een erg fijn bedrijf. Goede uitleg bij mijn rijlessen en komt altijd zijn/haar afspraken na.
Rijlessen inplannen ook top geregeld.


Ja, ik beveel dit aan

A uit Oud gastel

29-08-2018
9,0

Ervaring: Super !! Binnen 7 weken mijn rijbewijs.


Ja, ik beveel dit aan

Tom uit Oud Gastel

19-08-2018
8,7
Ja, ik beveel dit aan

Teun uit Roosendaal

14-08-2018
7,7

Ervaring: Leuk en leerzaam leerbedrijf, erg leuk dat het niet een super groot bedrijf is, zodat de rij instructeurs makkelijk een band hebben met elkaar. En met jou.


Ja, ik beveel dit aan

Annika uit Wouw

03-08-2018
8,7

Ervaring: Door jullie alles in een keer gehaald , dit komt door de goeie theorielessen die je herhalend mag volgen van Jan en de duidelijk praktijklessen van Edwin, hun hebben er voor gezorgd dat ik alles begrijp en goed toe pas! Nogmaals Senda-team bedankt , nu begint mijn eigen avontuur.


Ja, ik beveel dit aan

Joilja uit Roosendaal

22-07-2018
8,3

Ervaring: Hele leuke lessen gehad van Mariƫlle en Jan! In 1 keer geslaagd! Goede rijschool.


Ja, ik beveel dit aan

Femke uit Zegge

19-07-2018
8,7

Ervaring: Erg fijne rijschool, instructeurs hebben veel geduld en stellen je op je gemak. Mijn meeste lessen gehad bij Edwin en dit is me erg goed bevallen.


Ja, ik beveel dit aan

Marinka uit Roosendaal

19-07-2018
9,3

Ervaring: Ik heb bij deze rijschool meer geleerd in 8 lessen dan in 30 lessen bij een andere rijschool! Super dus!


Ja, ik beveel dit aan

Kanokkarn uit Roosendaal

13-07-2018
9,7

Ervaring: Overgestapt naar Senda, Senda ervaren als een rijschool met vriendelijke instructeurs die goed uitleggen en mij een vertrouwd gevoel gaven.

1e keer geslaagd, niet slecht voor een 50 jarige.

Jan en Edwin nog bedankt.


Ja, ik beveel dit aan