Beoordelingen Auto- en Schadebedrijf Oostpolder

9,2
9 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 9 van 9 beoordelingen

arno uit helmond

22-05-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: erg goede service en erg vriendelijk en rustig geholpen. niet van dat haastige verkoop gedoe. echt een aanrader


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Sluiskil

20-05-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Topservice, klantvriendelijk, kennis van zaken, Betrouwbaar, respect voor de klant, eerlijk, ongedwongen houding...Een voorbeeld voor vele andere garages!

Pas een prachtige Beetle gekocht bij dit autobedrijf! Kosteloos onderdeel vervangen en kosteloos leenauto mogen gebruiken. Wat een service!!!!


Ja, ik beveel dit aan

A uit Koudekerk a/d Rijn

28-12-2016
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Klantvriendelijk met uitstekende service.
Wij zijn erg tevreden over dit bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

wim uit terneuzen

26-09-2016
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 4maand terug een vw polo gekocht en nu terug voor een Volvo xc60 top mensen die niet opdringerig zijn en zeker een uitgebreide kennis en kunde hebben van auto s


Ja, ik beveel dit aan

P. uit Purmerend

10-03-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

23-02-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb goede ervaringen met autobedrijf Oostpolder tijdens het aanschaffen van een gebruikte auto. De voorlichting is goed en er was ruime keuze, de kennis en kunde van medewerkers is ruimschoots voldoende en er wordt goed meegedacht met de klant. Echt een aanbevelingswaardig bedrijf waar ik zeker in de toekomst terug kom.


Ja, ik beveel dit aan

André uit Waarde

28-10-2015
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Cees uit Baarn

07-09-2015
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Het zijn daar in Krabbendijke nette mensen. Ik kocht er voor minder dan € 2.000,-- een auto waarvoor mijn eigen garage, na inspectie, niets dan lof had. Ook de administratieve afwikkeling was bijzonder correct. Kortom: het was de rit vanuit Utrecht meer dan waard.


Ja, ik beveel dit aan

Martin uit Rotterdam

25-12-2014
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hier mijn Citroen C1 gekocht, gebruikt. Prettige garage om je auto te kopen, geen verkoper die opdringerig is maar een rustig iemand die goed luistert, no nonsens, Zeeuwse mentaliteit. Netjes wat bij de verkoop is afgesproken is uitgevoerd en netjes op tijd snel afgeleverd. Een aanrader deze garage!


Ja, ik beveel dit aan