Beoordelingen Auto Esgee B.V.

8,3
52 beoordelingen
  • Service 8,3
  • Deskundigheid 8,3
  • Prijs/kwaliteit 8,2
1 t/m 10 van 52 beoordelingen

Anoniem

27-02-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Aardige mensen, goed aanbod en redelijke prijzen


Ja, ik beveel dit aan

Cees uit Harlingen

16-12-2016
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Staan altijd voor je klaar. Alles wordt goed geregeld en de auto werd zelfs thuisgebracht, wat een service! Een hele goede persoonlijke benadering. Dat kom je tegenwoordig niet meer zo snel tegen.


Ja, ik beveel dit aan

Ingrid uit Callantsoog

14-12-2016
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Maandag een mooie Citroen C3 gekocht. Een professionele garage waar ik vertrouwen in heb. Een prettig idee dat je een eerlijke prijs betaald, dat er naar je geluisterd wordt en waar men de tijd voor je neemt.


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit Marum

23-08-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer positief, top service zowel in de showroom als telefonisch, moesten er een uur voor rijden, maar dat heeft ons niet tegengehouden.


Ja, ik beveel dit aan

petra uit Utrecht

26-07-2016
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijke jongen ,
goede uitleg over de auto
en alles bij een lekker bakkie koffie .
Heel blij met me auto...SUPER!!


Ja, ik beveel dit aan

Arjen uit Oudkerk

18-07-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Netjes en correct autobedrijf geen onzin praatjes en daad bij het woord. Ga zo door.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Kimswerd

30-06-2016
4,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer negatief mercedes gekocht voor 14000 euro met half jaar garantie de verkoper verteld me dat alles wat er de eerste twee maanden aan is is voor mij
Na twee maanden dan vraag ik een deel vergoeding als het niet binnen de garantie valt
Na 3 dagen viel me op dat de aandrijving wel heel veel herrie maakte ,ik bellen verkoper zegt regel het maar met de monteur
Aandrijfas gereviseerd zonder gezeur garantie
Maar toen ik wegreed zat het probleem er nog steeds monteur zei kijk het maar even aan je hebt een half jaar garantie
Toen het erger werd ben ik terug gegaan is er weer naar gekeken conclusie vliegwiel ,1 probleempje valt niet onder de garantie
Of ik zelf maar even de helft wou aftikken ,
Naar de verkoper gegaan om het te bespreken om dat ik vond dat ik meer rechten heb ,het mankement was tenslotte bij aankoop al aanwezig
De verkoper werd steeds onbeschofter en schermde maar met slijtage delen die vallen niet onder de garantie en dat vechten we dan juridisch wel uit en daar is het gat van de deur fijne ervaring en ook nog een bovag garage


Ronald uit Stedum

28-06-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben erg tevreden over de afhandeling van de aanschaf van mijn tweedehands auto bij hun. Het contactslot haperde tijdens de proefrit, ze hebben een nieuwe sleutel laten maken maar na een week de auto in bezit te hebben werkte het nog niet soepel. Na overleg met Esgee hebben we besloten dat er een nieuwe in moest, dit heb ik laten doen bij de merkdealer bij mij in de buurt en conform afspraak hebben ze mij de rekening netjes en snel voldaan. Ik ben erg tevreden met mijn bedrijfsauto.


Ja, ik beveel dit aan

J.R. uit Scherpenzeel

10-06-2016
4,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Vriendelijke verkopers.

Maar na het kopen van de auto is het een stuk minder geworden en denk nu had ik die auto maar nooit gekocht bij hun.

Het begon met het weg rijden, he ik mis de APK rapport.
Dit zou volgens hun niet meer nodig zijn politie kan kijken in het RDW systeem.
Toch aangedrongen hem te krijgen.

Vervolgens werdt het oude rapport toegezonden van de vorige keuring.

Er weer achteraan bellen kreeg ik eindelijk de nieuwe binnen.

De banden waren wat versleten dus dacht kom op jonge je hebt je vakantiegeld binnen dus gelijk nieuwe banden erop laten zetten bij een bandenbedrijf.
Die melde dat de remblokken af waren.
Vervolgens banden laten uitlijnen elders.
Weer de zelfde melding.
Vervolgens maar nieuwe blokken er onder laten zetten.
Hierna nog steeds problemen bleken de remklauwen te zijn.

Auto is 17 mei 2016 APK gekeurd.
Alles laten doen rond 27 mei 2016.

Het lijkt me dan ook vreemd dat de auto nog door de APK is gekomen.

Maar nu kun je weinig meer doen want hun beleid is de auto zo meenemen.
Hoewel ik wel een nieuwe APK geeist heb.

Dus een keer een auto hier gekocht en nooit meer.


john uit LEEUWARDEN

07-04-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: een uitstekende garage en hele vriendelijke mensen en vooral heel duidelijk in hun uitleg over wat er allemaal mogenlijk is wat mij betreft zeker een aanrader om hier uw nieuwe of gebruikte auto te gaan kopen shapo


Ja, ik beveel dit aan