Beoordelingen Auto Europa Italie

9,3
94 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 94 beoordelingen

Bianca uit Almere

02-03-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Hoorn

30-10-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer deskundige aanpak van mijn Lancia Thema Turbo 16V uit 1991; geweldige service bij aflevering Lancia Ypsilon 2011


Ja, ik beveel dit aan

Willem uit Leusden

12-10-2016
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Deskundige monteurs. Aandacht voor de details. Prima service. Je rijdt weer met even glimlach naar huis!


Ja, ik beveel dit aan

Bart uit Bovenkarspel

22-09-2016
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Vanaf het moment dat de Fiatgarage in Hoorn de deuren sloot, was ik genoodzaakt om op zoek te gaan naar een nieuw garagebedrijf met verstand van een Stilo Abarth. Bij Auto Europa Italie vond ik de juiste expertise, een snelle dienstverlening en een eerlijke prijs/kwaliteitsverhouding. Voor zowel reparatie als APK staan deze vakmensen altijd voor je klaar. Ik beoordeel graag met een dikke 10 want die verdienen ze dik!


Ja, ik beveel dit aan

Sjaak

09-09-2016
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Spider gebracht voor APK en vernieuwen achterruit.
Prima meegedacht om ook enkele andere punten te doen en weer van de auto te kunnen genieten


Ja, ik beveel dit aan

Patrick uit hoorn

19-08-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We hebben een Alfa 156sw gekocht auto stond al een tijdje stil daarom is de auto van top tot teen nagekeken en een aantal punten vernieuwd.
Dit allemaal is gedaan door Roy!!
We zijn erg blij met de auto en rijd echt als nieuw.
Bij deze erg bedankt voor de super service jullie zijn echt TOP!!!

Groetjes Patrick en Petra.


Ja, ik beveel dit aan

Sjaak uit Diemen

20-05-2016
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Na jaren minimale zorg voor de auto bij universele garages deze keer een APK en reparatie uitlaat laten doen bij de specialist.
Vanwege het geringe gebruik (laatste jaar nog geen 800 km) was er ook enig werk aan de remmen nodig en is er een, bij de specialist bekend euvel (carterpan), behandeld.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

15-01-2016
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Iedereen verdient een 2e kans! Na mijn eerste mindere ervaring met dit bedrijf ben ik nu zeer goed geholpen n.a.v. een kostbare reparatie. Ze hebben mij vooraf goed voorgelicht over de kosten en ook kosten bespaard door slimmer te zijn.


Ja, ik beveel dit aan

Dirk uit Hem

16-12-2015
7,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Femmy uit Hoorn

15-12-2015
8,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Een bedrijf waar service en persoonlijke benadering hoog in het vaandel staat.


Ja, ik beveel dit aan