Beoordelingen Auto Europa Italie

9,4
103 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 103 beoordelingen

H.B. uit Medemblik

18-08-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik kom al jaren bij Ted Compas en Auto Europa Italie en kan niets anders zeggen dat de kwaliteit en de service op een eenzaam hoog pijl staan bij deze garage.


Ja, ik beveel dit aan

Bernd uit Braunschweig

23-07-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: mir wurde spontan und unbürokratisch geholfen, als ich aufgrund eines Motorproblems an meinem Wohnmobil vom Camping Enkhuizen aus angerufen hatte.
Eine Soforthilfe, die man in Deutschland nicht so schnell findet. Vielen Dank.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Enkhuizen

23-03-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Een geweldig bedrijf!
Mijn Fiat Punto diesel gebracht voor een nieuwe distributieketting en na de reparatie zeer tevreden.
Door reparatie-adviseur Henk fantastisch geïnformeerd over de hele operatie. Henk legt alles perfect uit en laat door middel van foto’s zien hoe het in elkaar zit. Van te voren een keurige prijsopgave, zodat ik wist waar ik aan toe was.
Ook de monteur heeft naar zeer grote tevredenheid alles nog eens goed uitgelegt. Bij het ophalen liet hij zien wat hij allemaal vervangen had en waarom. Mijn auto loopt werkelijk weer als nieuw! Ik ben enorm tevreden over de geweldige service van dit bedrijf. Gratis leenauto en ze doen wat ze beloven.
Nogmaals heel hartelijk dank!


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Hilversum

28-11-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: In een wereld waarin bedrijven steeds grootschaliger worden en je niet meer meetelt als je geen communicatietraining hebt gevolgd, is het een ware verademing om nog een écht familiebedrijf te ontdekken dat met beide benen in de (Westfriese) klei staat en niet zo nodig groter hoeft te groeien. Geen poeha of loze beloftes, maar gewoon eerlijk zaken doen en een uitstekende service bieden. Dingen niet mooier maken dan ze zijn, maar een klant perfect helpen met een uiterst ervaren team dat van de hoed en de rand weet. En dat alles tegen redelijke tarieven, want er gaat euro verloren aan overbodige overheadkosten. Onderdelen die nog bruikbaar zijn, gaan niet in de afvalbak maar naar het magazijn, want “je weet maar nooit of je er een keer een klant mee kunt helpen”. Geen wonder dat de klantenkring zich niet tot West-Friesland beperkt, maar tot ver in de Randstad en daarbuiten reikt. Ik kan Auto Europa-Italië van harte aanbevelen als betrouwbare specialist in Fiat, Lancia, Alfa Romeo en tegenwoordig ook Jeep en Maserati of Ferrari.


Ja, ik beveel dit aan

Ben uit Gendringen ( Achterhoek)

07-10-2017
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Het team heeft de elektronica storingen in mijn Lancia Thesis, tot op heden , goed verholpen door de centrale
steker aansluiting te vervangen door soldeer verbindingen
Tevens hebben ze kapotte onderdelen vervangen door
goede gebruikte onderdelen. Als onderdeel van hun service heb ik en week een leenauto mogen gebruiken
met alleen de vergoeding van de gebruikte brandstof.
Ik vind het een goed en deskundig bedrijf met een goede service.


Ja, ik beveel dit aan

Mike uit Westwoud

02-09-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Startproblemen met mijn auto. Woensdagochtend gebeld kon gelijk komen en mocht ik startproblemen hebben werd er iemand gestuurd. Dit laatste was het geval. Op weg geholpen naar garage. Bleek dat accu defect was en besteld moest worden. Kon starthulp meenemen voor het geval dat hij de volgende dag niet startte. Volgende dag accu vervangen en tevens waterafvoer aangesloten. Ben zeer tevreden over de dame en heren van dit bedrijf. Als ik weer iets heb aan de auto kom ik zeker terug


Ja, ik beveel dit aan

Ru uit Amsterdam

25-08-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Oudere Lancia Y 1.2 16v hier gevonden met lage KM stand. Ontvangst, info en aflevering waren zeer correct en prettig.
Dit lijkt mij een bedrijf wat te vertrouwen is, geen poespas en gelikte showrooms, maar passie voor en kennis van Italiaanse auto's. Na 3500 Km moet ik zeggen dat ik onder de indruk ben van de hoge kwaliteit van aflevering en grondige grote beurt. Werkelijk alles werkt perfect en er zijn geen onvolkomenheden te vinden. Top! Zeker ook complimenten voor poetsbeurt en reiniging van deze oudere gebruikte auto. (2006 - als nieuw!) Na wat meer Km's en verder contact met deze garage zal ik mijn bevindingen met de Y 1.2 16v vermelden.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Enkhuizen

05-07-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Nadat bij een onafhankelijk keuringsstation in Zwaag een lekkende schokbreker moest worden vervangen kwam ik bij dit bedrijf terecht de vakkundige monteur die bij de montage zag dat mijn voor remschijven en remblokken totaal versleten waren die werden zonder arbeidsloon tegelijk gemonteerd de monteur merkte ook op dat mijn linker achter schokdemper een verrot rubber had en is ook vervangen omdat ik een rem verschil achter volgens het onafhankelijke keuringsstation had bleek dat links achter de remcilinder kapot was dus die is ook vervangen en de remschoenen helemaal nagekeken de monteur is er met dit alles bijna 4 uur met mijn auto bezig geweest met als doel weer veilig op de weg te zijn voor dit alles werden buiten het materiaal maar ander half uur arbeidskosten gerekend.
Ik ben heel blij dat ik deze garage met een geweldig vakkundig team heb ontdekt een garage die veiligheid voorop stelt en niet de portemonnee op de voorgrond zet.

Het is jammer dat ik niet meer dan en 10 kan geven.

Kortom Bedankt Mannen en vrouw van het team van Auto Europa Italië jullie zijn klantvriendelijk zeer vakkundig (speciale dank gaat uit naar de monteur die deze reparatie in alle rust en geduld vakkundig heeft uitgevoerd) ik kom zeker terug.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

19-05-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: al ruim 20 jaar zeer tevreden


Ja, ik beveel dit aan

Bianca uit Almere

02-03-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan