Beoordelingen Auto Europa Italie

9,3
99 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 99 beoordelingen

Ben uit Gendringen ( Achterhoek)

07-10-2017
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Het team heeft de elektronica storingen in mijn Lancia Thesis, tot op heden , goed verholpen door de centrale
steker aansluiting te vervangen door soldeer verbindingen
Tevens hebben ze kapotte onderdelen vervangen door
goede gebruikte onderdelen. Als onderdeel van hun service heb ik en week een leenauto mogen gebruiken
met alleen de vergoeding van de gebruikte brandstof.
Ik vind het een goed en deskundig bedrijf met een goede service.


Ja, ik beveel dit aan

Mike uit Westwoud

02-09-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Startproblemen met mijn auto. Woensdagochtend gebeld kon gelijk komen en mocht ik startproblemen hebben werd er iemand gestuurd. Dit laatste was het geval. Op weg geholpen naar garage. Bleek dat accu defect was en besteld moest worden. Kon starthulp meenemen voor het geval dat hij de volgende dag niet startte. Volgende dag accu vervangen en tevens waterafvoer aangesloten. Ben zeer tevreden over de dame en heren van dit bedrijf. Als ik weer iets heb aan de auto kom ik zeker terug


Ja, ik beveel dit aan

Ru uit Amsterdam

25-08-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Oudere Lancia Y 1.2 16v hier gevonden met lage KM stand. Ontvangst, info en aflevering waren zeer correct en prettig.
Dit lijkt mij een bedrijf wat te vertrouwen is, geen poespas en gelikte showrooms, maar passie voor en kennis van Italiaanse auto's. Na 3500 Km moet ik zeggen dat ik onder de indruk ben van de hoge kwaliteit van aflevering en grondige grote beurt. Werkelijk alles werkt perfect en er zijn geen onvolkomenheden te vinden. Top! Zeker ook complimenten voor poetsbeurt en reiniging van deze oudere gebruikte auto. (2006 - als nieuw!) Na wat meer Km's en verder contact met deze garage zal ik mijn bevindingen met de Y 1.2 16v vermelden.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Enkhuizen

05-07-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Nadat bij een onafhankelijk keuringsstation in Zwaag een lekkende schokbreker moest worden vervangen kwam ik bij dit bedrijf terecht de vakkundige monteur die bij de montage zag dat mijn voor remschijven en remblokken totaal versleten waren die werden zonder arbeidsloon tegelijk gemonteerd de monteur merkte ook op dat mijn linker achter schokdemper een verrot rubber had en is ook vervangen omdat ik een rem verschil achter volgens het onafhankelijke keuringsstation had bleek dat links achter de remcilinder kapot was dus die is ook vervangen en de remschoenen helemaal nagekeken de monteur is er met dit alles bijna 4 uur met mijn auto bezig geweest met als doel weer veilig op de weg te zijn voor dit alles werden buiten het materiaal maar ander half uur arbeidskosten gerekend.
Ik ben heel blij dat ik deze garage met een geweldig vakkundig team heb ontdekt een garage die veiligheid voorop stelt en niet de portemonnee op de voorgrond zet.

Het is jammer dat ik niet meer dan en 10 kan geven.

Kortom Bedankt Mannen en vrouw van het team van Auto Europa Italiƫ jullie zijn klantvriendelijk zeer vakkundig (speciale dank gaat uit naar de monteur die deze reparatie in alle rust en geduld vakkundig heeft uitgevoerd) ik kom zeker terug.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

19-05-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: al ruim 20 jaar zeer tevreden


Ja, ik beveel dit aan

Bianca uit Almere

02-03-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Hoorn

30-10-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer deskundige aanpak van mijn Lancia Thema Turbo 16V uit 1991; geweldige service bij aflevering Lancia Ypsilon 2011


Ja, ik beveel dit aan

Willem uit Leusden

12-10-2016
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Deskundige monteurs. Aandacht voor de details. Prima service. Je rijdt weer met even glimlach naar huis!


Ja, ik beveel dit aan

Bart uit Bovenkarspel

22-09-2016
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Vanaf het moment dat de Fiatgarage in Hoorn de deuren sloot, was ik genoodzaakt om op zoek te gaan naar een nieuw garagebedrijf met verstand van een Stilo Abarth. Bij Auto Europa Italie vond ik de juiste expertise, een snelle dienstverlening en een eerlijke prijs/kwaliteitsverhouding. Voor zowel reparatie als APK staan deze vakmensen altijd voor je klaar. Ik beoordeel graag met een dikke 10 want die verdienen ze dik!


Ja, ik beveel dit aan

Sjaak

09-09-2016
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Spider gebracht voor APK en vernieuwen achterruit.
Prima meegedacht om ook enkele andere punten te doen en weer van de auto te kunnen genieten


Ja, ik beveel dit aan