Beoordelingen Auto First

6,0
13 beoordelingen
  • Service 6,1
  • Deskundigheid 6
  • Prijs/kwaliteit 6
1 t/m 10 van 13 beoordelingen

Cecile uit Amsterdam

10-07-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer behulpbaardig. Nooit is iets teveel. Ik kom er graag voor naar Haelen vanuit Amsterdam!


Ja, ik beveel dit aan

o uit Haelen

20-05-2017
1,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Dit schrijft autofirst voor hun autofirst leden voor

AutoFirst werkt alleen met A-kwaliteit onderdelen. Deze OEM (Original Equipment Manufacturer) onderdelen zijn dezelfde merken als oorspronkelijk door de fabriek op uw auto zijn gemonteerd. Denkt u bijvoorbeeld aan Bosch, Brembo, Valeo, VDO, Vredestein, Monroe, Gates, NGK en SKF. Deze onderdelen zijn allemaal afkomstig van officiële OEM-leveranciers.

Bij mijn auto zijn de remschijven en blokken vervangen door goedkope b-merk onderdelen
Dit bij garage t Heukske in Haelen die dus geen boodschap heeft aan de richtlijnen van de Autofirst organisatie
En zodoende zich uiteraard heel riant zelf verrijkt


o uit Haelen

20-05-2017
1,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: garage t Heukske in Haelen

Voer onderstaande link in je browser in
Voor kopie inzage gekregen en betaalde maffia rekening

https://drive.google.com/file/d/0B_mnu3v4qReTclB4VENsQ0NXNVE/view?usp=sharing


o uit Haelen

20-05-2017
1,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: mooi om review over garage van
Joep en Annelies van autofirst Kerkrade. te horen
Super garage en duidelijk oprechte mensen

Maar autofirst garage van Mark Maes te Haelen is een een grote schande voor de autofirst organisatie

Hier betaald voor remschijven en blokken voor kant auto € 437
In AD garage in Roggel hadden ze het voor rond de
€ 220 gedaan

BVoor je eigen veiligheid blijf weg Bij garage t Heukske in Haelen


o uit Haelen

20-05-2017
1,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zwaar opgelicht
Bij autofirst garage t Heukske in Haelen
WINDMOLENBOSWEG 4A
6081PE Haelen

Even niet opletten of knipperen met je ogen bij
maffia Garage t Heukste in Haelen en de eigenaars naaien je waar je bijstaat en met een vuile grijns op hun gezichten

Wil je kopie betaalde rekening zien laat het ons weten


o uit Haelen

20-05-2017
1,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: ben zwaar opgelicht door Garage t heukske in haelen
WINDMOLENBOSWEG 4A
6081PE Haelen

0475 59 16 99
06 21 83 37 30
autofitheukske@gmail.com

bij hun telt niet Auto first maar bij hun is het GELD EERST

Voor APK € 46.60 betaald, normale tarieven elders
€ 19,95 tot € 30 all in tarieven

Remschijven en blokken voor € 287 betaald voor B-merk onderdelen Zelf in te kopen bij misterauto.nl voor een vierde van de prijs dus voor rond € 70

werkplaatstarief voor 45 minuten betaald € 150 en dat is een uurtarief van € 200
Elders gehanteerde uurtarieven van rond de 60 €

Zonder toestemming brandstofreiniger toegevoegd
€ 30
Elders topmerken voor rond de € 20 en b -merken van rond de € 10

Totale rekening die ik heb betaald was € 513,98

het is toch duidelijk dat mijn gezin is opgelicht door deze smerige parasieten en die je ook nog eens aankijken met een glimlach

Wij mij niet geloofd mag bij ons de rekening opvragen


Dhr./mevr.

18-12-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onze oude Nissan Micra was kapot gegaan:(. We hadden een andere auto nodig, het liefst weer een Nissan, maar dan een automaatje. We zagen er bij toeval eentje staan bij Joep en Annelies van autofirst Kerkrade. Heel vriendelijke en warme mensen, goede ontvangst, verstand van zaken m.b.t. auto's en hele duidelijke uitleg. De nieuwe auto is helemaal geresiveerd en schoongemaakt. Tevens zorgden ze ervoor dat ons oude autootje werd weggesleept en gevrijwaard. De nieuwe auto is, na ruim 2000 kilometer gereden te hebben in 3 weken fantastisch, zit fantastisch en maakt heel weinig geluid, (Dat was bij die andere auto wel flink anders). Wij zijn ontzettend blij met het autootje en vinden het een geruststellend idee dat we de auto daar hebben gekocht. De voorkoplamp ging kapot, kan gebeuren, Frans de monteur heeft deze gratis vervangen. En dat tot 2 keer aan toe. Geweldige service!.


Ja, ik beveel dit aan

Janine uit Kerkrade

12-03-2012
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Renault Twingo gekocht


Ja, ik beveel dit aan

johnny uit landgraaf

20-04-2011
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: zeer kundig bedrijf koffie is altijd klaar en een goede service


Ja, ik beveel dit aan

johnny uit landgraaf

11-04-2011
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan