Beoordelingen Auto Fischer Enschede

8,6
332 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,1
1 t/m 10 van 332 beoordelingen

Martijn uit Nijverdal

12-02-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Frans uit Enschede

12-02-2018
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

GJM uit Enschede

12-02-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ben al jaren klant bij deze firma en ben nog steeds zeer tevreden over de gehele behandeling.


Ja, ik beveel dit aan

M.A. uit Enschede

09-02-2018
7,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Positief


Ja, ik beveel dit aan

Ben uit Enschede

09-02-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Cornelis uit Enschede

09-02-2018
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Keurig geholpen zeer goede uitleg voor en na beurt.
Tijdens onderhoud kapotte remklauw geconstateerd netjes telefonisch overleg


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Enschede

09-02-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goed geadviseerd en goed rekening gehouden met mijn wensen. Uitstekend geanticipeerd op mijn vraag voor vervangende vervoer op de dag van de reparatie.


Ja, ik beveel dit aan

jo uit Enschede

08-02-2018
n.v.t.

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: ik heb de auto nog niet opgehaald ivm werkzaamheden in westen, vanaf donderdag kan gehaald worden, was ook bekend, dus beetje te vroeg om te oordelen.


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Hengelo

05-02-2018
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Afspraken worden goed nagekomen en werkzaamheden goed uitgevoerd. Kosten blijven helaas altijd een tegenvaller, maar auto’s zijn nu eenmaal duur.


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Hengelo

05-02-2018
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Afspraken worden goed nagekomen en werkzaamheden goed uitgevoerd. Kosten blijven helaas altijd een tegenvaller, maar auto’s zijn nu eenmaal duur.


Ja, ik beveel dit aan