Beoordelingen Auto Fischer Enschede

8,6
492 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,1
1 t/m 10 van 492 beoordelingen

Andre uit Enschede

18-10-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Uitstekend, goede service


Ja, ik beveel dit aan

Gerhard Johan uit Enschede

16-10-2018
7,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Na een verblijf van een paar dagen in het westen van het land, wil ik nog even terugkomen op de factuur van afgelopen Woensdag 10 oktober j.l. , welke nog al erg tegenviel en ik toen van verbouwereerdheid niet direct op gereageerd heb. Ik vraag me af of er mogelijk een misverstand is geweest. Ik zie op de factuur n.l. o.a. een lamp ad 163,68 euro, terwijl slechts het glas stuk was zoals ik dhr. Wolthuis had laten zien. Het betr. achterlicht deed het wel, zoals ik voor de tijd thuis had uitgeprobeerd. Graag hoor ik dan ook van U heer Albers, of er mogelijk een vergissing is gebeurt bij de berekening van het factuurbedrag.


Ja, ik beveel dit aan

klaas uit enschede

15-10-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ben zeer tevreden over Auto Fischer dat geld zeker voor de balie medewerkers die altijd klaar staan om je te helpen. En dit gebeurd altijd met een vriendelijk gezicht.
Alle lof voor de heren.
Ook de grote beurt is prima uitgevoerd de auto was zelfs van binnen en buiten schoon gemaakt.
Ik heb al vele garage gehad maar Auto Fisher spant de kroon. Zal het bedrijf bij iedereen aanbevelen.
Als ik Olaf Fischer spreek zal ik hem vertellen dat het bedrijf van zijn vader in goede handen is.


Ja, ik beveel dit aan

W.H. uit Enschede

15-10-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Borne

15-10-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prettig contact met de receptie/werkplaats. De punten die ik had genoemd om tijdens de onderhoudsbeurt na te kijken zijn netjes uitgevoerd. Goede terugkoppeling hierop gehad.
Bijzonder om filmpje te ontvangen waarop de monteur e.e.a. toelicht en de vervangen onderdelen zichtbaar zijn.


Ja, ik beveel dit aan

Grietje uit Enschedeniks

12-10-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Geweldig,daar ben je nog een klant en hebben al tijd om uit te leggen wat er gebeuren moet aan de auto.


Ja, ik beveel dit aan

J.G. uit Enschede.

11-10-2018
8,3

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: De ervaring was goed.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

09-10-2018
7,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: goed


Ja, ik beveel dit aan

Petrus uit Enschede

09-10-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ben tevreden over het onderhoud aan mijn auto bij de werkzaamheden werd ik er op gewezen dat ik bezoek heb gehad van een steenmarter die een gelukkig niet te dure leiding heeft doorgebeten daarop kreeg ik het advies een verjager in te laten bouwen die deze beesten door middel van een toon weg jaagt en dat vond ik een passende oplossing.


Ja, ik beveel dit aan

janwillem uit enschede

08-10-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: heb al heel wat auto gekocht hier


Ja, ik beveel dit aan