Beoordelingen Auto Fischer Enschede

8,6
383 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,1
1 t/m 10 van 383 beoordelingen

Anoniem

24-04-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

emmy uit Oldenzaal

24-04-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Els uit Enschede

24-04-2018
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

J uit Eibergen

24-04-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

jan uit Enschede

23-04-2018
8,7

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Amstelveen

17-04-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer professionele behandeling,zowel bij de benadering van de klant en bij de werkzaamheden.


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Borne

17-04-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer tevreden over het onderhoud en de klantgerichtheid van dit bedrijf en met name van Raymond Wolthuis, Service Manager. Mijn camper is al 10 jaar naar volle tevredenheid bij auto Fischer onderhouden en ik word goed en tijdig geïnformeerd over bijzondere zaken. Mijn camper wordt zelfs thuis opgehaald en weer teruggebracht voor de jaarlijkse onderhoudsbeurt, maar dat zal niet voor iedereen weggelegd zijn; ik heb nu eenmaal het geluk om tegenover een medewerker van dit bedrijf te wonen, maar dan nog...


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

16-04-2018
8,5

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima geholpen! Deskundigheid kan ik niet beoordelen..


Ja, ik beveel dit aan

Dennis uit Enschede

10-04-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goed, hele prettige en duidelijke uitleg van de medewerkers. Fijn dat er gewoon leenfietsen staan. Geen verrassingen achteraf doordat er gebeld wordt voordat eventuele extra kosten moeten worden gemaakt.


Ja, ik beveel dit aan

M.E. uit Enschede

10-04-2018
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: 1 wieldop van mijn auto is kapot. Ik vroeg of ze er misschien nog 1 hadden liggen. " Nee, verkopen we alleen per 4".
Het zou geweldig zijn als er toch eentje voor mij uitgehaald zou worden. Dat zou pas een goede service zijn. Ik ben al jaren klant bij Fisscher en ben ook wel van plan dat te blijven. Tevens zullen er toch wel meer klanten zijn die maar 1 wieldop nodig hebben.
Verder wel tevreden hoor.


Ja, ik beveel dit aan