Beoordelingen Auto Goedhart Stedendriehoek B.V.

8,9
24 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 24 beoordelingen

Bart uit AMSTELVEEN

10-09-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na een paar slechte ervaringen op onze ''occassion zoektocht'' kwamen we uiteindelijk terecht bij Auto Goedhart. Wat een verademing! Zij hadden niet alleen de Seat Ibiza staan die we zochten, maar bij dit autobedrijf voelde we ons meteen op ons gemak.
In relaxte sfeer werden we geholpen door Tim van Binsbergen. Geen opdringerige toestanden hier maar je word gewoon professioneel geholpen.
Er waren een paar kleine beschadigingen in de lak.
Maar voordat die ons opvielen bood Tim al aan om die te herstellen. Bovendien, en terwijl dat niet echt nodig was, kregen we ook nieuwe banden. En dan ook nog een eerlijke inruilprijs voor onze oude Seat.
Een week later de auto opgehaald. Keurig bijgewerkt en opgepoetst. De Seat is nog mooier
geworden dan gehoopt. We kunnen weer jaren voort. Geweldig bedankt Tim!


Ja, ik beveel dit aan

A. uit Deventer

18-05-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Heb dit jaar mijn 5de nieuwe seat gekocht ateca fr met als optie een vaste trekhaak maar kon niet geplaatst worden i.v.m software aanpasing alleen een wegklapbare trekhaak verschil ongeveer 500 euro dat wordt vergoed door seat nederland door de goede inzet van Wesley dus nu heb ik een wegklapbare trekhaak voor de prijs van een vaste trekhaak super. pluim voor Wesley en natuurlijk Auto Goedhart.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

30-07-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit Deventer

30-05-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Joost uit Deventer

16-03-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ca 10 jaar klant bij Goedhart. Zeer vriendelijk, deskundig en uiterst flexibel bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

31-01-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

M. uit Enschede

15-11-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben in Oktober een Fiat 500 gekocht bij Goedhart.
Op de terugweg vanuit Amsterdam naar Enschede zijn we bij Goedhart terecht gekomen.
1 uur later hadden we onze Fiat 500 gekocht.
Wat een fijne mensen en wat een services. bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Jw uit Wijchen

03-05-2016
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: 2e hands Seat Altea XL gekocht bij Auto Goedhart. Fantastische auto,
Een stukje rijden uit wijchen
Netjes geholpen


Ja, ik beveel dit aan

Miranda uit Zwolle

23-04-2016
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Recent een occasion gekocht bij Goedhart en daarbij geholpen door Tim van Binsbergen. Vanwege specifieke kenmerken (7-zitter) is internet een goede plek om te zoeken, maar niet alle bedrijven zijn even betrouwbaar. Dit bedrijf stond goed aangeschreven en dat heb ik zeker meegenomen in mijn overwegingen. Ook ik ben zeer tevreden. Scherpe prijs voor de occasion, maar desondanks ook een goede prijs gekregen voor de inruilauto. De auto zat er niet mooi uit, was net ingeruild, maar is op kosten van Goedhart uitgebreid professioneel gereinigd en zag er daarna keurig uit. Je krijgt alle tijd en ruimte om te kijken en te overleggen, proefrit geen punt en ook inzage in de historie van de auto. Allemaal heel transparant. Ik ben tevreden!


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Zwolle

01-03-2016
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Occasion gekocht bij Auto Goedhart in Deventer. Goede service, duidelijke uitleg en vriendelijk personeel (in dit geval Tim). Uitgebreide proefrit was geen probleem. Auto stond keurig klaar.

Afhandeling van de koop was erg netjes. Vragen werden goed en serieus opgepakt en beantwoord.
Auto stond bij aflevering netjes gewassen klaar voor het pand. Alle aandachtspunten waren opgelost.


Ja, ik beveel dit aan