Beoordelingen Auto Huitink B.V.

8,1
86 beoordelingen
  • Service 8,2
  • Deskundigheid 8,1
  • Prijs/kwaliteit 8
1 t/m 10 van 86 beoordelingen

Geert uit Winterswijk

24-07-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Op alle punten scoren jullie meer dan goed! Als jullie zo door gaan blijf ik nog heel lang vaste klant


Ja, ik beveel dit aan

B.A.J. uit Groenlo.

18-07-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Goede ontvangst en goed geholpen met aandacht voor het probleem


Ja, ik beveel dit aan

Ronald uit Groenlo

10-07-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

26-06-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Sander uit Delden

23-06-2017
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Vervangen van de voorruit; stipt op tijd geholpen; zonder reservering stond er een leenauto klaar; voorruit binnen 2,5 uur vervangen; karwei perfect uitgevoerd.
Bedrijf is aan te bevelen, in ieder geval voor dit soort werkzaamheden.

Sander Jongerling


Ja, ik beveel dit aan

bhm uit haaksbergen

21-06-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Wijnand uit Beltrumm

21-06-2017
7,5

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Voorruit vervangen


Ja, ik beveel dit aan

Jose uit Groenlo

19-06-2017
7,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Marco uit Winterswijk

15-06-2017
3,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Mijn ervaringen met Auto Huitink zijn niet positief. Ruitreparatie is niet helemaal goed gegaan.

Voorruit diende 2 maanden later toch vervangen te worden. Aanname van auto en sleutel werd eventjes snel gedaan en geen uitleg aan de klant wat er ging gebeuren tijdens de vervanging van de ruit. Afhandeling na het vervangen van de ruit was binnen 2 minuten gebeurd. Geen uitleg over hoe het gaat met de kit van de ruit en Airbags ed. En accessoires die van mij de klant waren lagen opeens in een glascontainer met de oude voorruit.

Persoonlijk zeg ik : jammer Auto Huitink maar dit is geen klantenbinding. En over het vervangen van autoruiten en contact met klanten heb ik zelf ong. 6 jaar ervaring dus ik weet waat ik over praat.

Jammer dat ik moest van de verzekering maar volgende keer zoek ik toch een andere uit.


jan uit Groenlo

30-05-2017
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: aanschaf en onderhoud auto sinds jaren !


Ja, ik beveel dit aan