Beoordelingen Auto Huitink B.V.

8,2
141 beoordelingen
  • Service 8,4
  • Deskundigheid 8,2
  • Prijs/kwaliteit 8
1 t/m 10 van 141 beoordelingen

Anny uit Groenlo

17-02-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: goede ervaring.


Ja, ik beveel dit aan

Femke uit Groenlo

01-02-2018
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: je word goed geholpen ze zijn heel vriendelijke.


Ja, ik beveel dit aan

Frans uit Lochem

29-01-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer vriendelijke ontvangst voor maken van een proefrit. Auto zag er keurig uit. Gesprek na afloop was zeer prettig en inruilwaarde oude auto idem.
Follow-up was professioneel en wederom plezierig.


Ja, ik beveel dit aan

Ed uit AALTEN

17-01-2018
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik kon mijn opel astra 1.6t uit 2010 niet inruilen op een bmw. De auto is ingevoerd uit Duitsland. De Astra heeft aantoon onderhoud. De eigenaar kwam met een vaag verhaal over lage invoerbelasting. Waarschijnlijk had meneer geen interesse in de Opel Astra. Genoeg klanten?? Ik kom hier dus niet meer terug. Vervolgens heb ik de auto bij een dealer prima in kunnen ruilen.


Hans uit Rekken

11-01-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Aankoop en onderhoud van auto


Ja, ik beveel dit aan

Brethouwer uit Aalten

08-01-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Harrie uit Stegers

04-01-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goed en klant vriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

k uit emmen

31-12-2017
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Pas op:verleden jaar omstreeks deze tijd een naar ik dacht goede auto gekocht een Renault captur 0.9 dynamic 2016 en een proefrit gemaakt, leek goed ,toen nog nog sensoren in de achter bumper besteld en kon de auto ongeveer na een week ophalen.
Welnu we moesten nog 120km rijden maar na zo'n 35km begon de auto een raar geluid te maken, bonkend klokkend ratelend had met schakelen en koppeling te maken leek het.
De auto is nog een keertje terug geweest voor het euvel maar zij hoorden niets,wij zaten dus met een auto met een gigantische ergernis waar niets aan gedaan werdt, het hoorde waarschijnlijk bij de auto.
Maar het werdt nog erger de dopjes van de sensoren vielen er ook half uit.
Toen nog op vakantie geweest met de Renault captur ondertussen vielen bij Lion allerlei dingen uit zoals airconditioning met 42 graden, ratelende de auto en de sensoren werkten niet meer.
Wij hebben geen plezier aan de auto beleefd, en hebben de auto bij een dealer ingeruild uit onze woonplaats.
Ik kan ook niet geloven dat alle Renault captur s slecht zijn maar de service van de Renault dealer s
ook in onze woonplaats was waardeloos.
Tot slot ben ik nog teleurgesteld en boos dat wij nergens goed zíjn geholpen.


Ton uit Groenlo

31-12-2017
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Goed


Ja, ik beveel dit aan

Nico uit Haaksbergen

28-12-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan