Beoordelingen Auto Huitink B.V.

8,0
64 beoordelingen
  • Service 8,2
  • Deskundigheid 7,9
  • Prijs/kwaliteit 7,9
1 t/m 10 van 64 beoordelingen

Bennie uit Ulft

06-01-2017
2,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: mijn ervaring met dit bedrijf is zeer slecht koop nooit meer een auto hier,binnen twee maanden de auto stuk wellen ze dat ik de reparatie zelf betaald ben bij verschillende auto bedrijven geweest deze vonden dat hun verplicht waren om het te maken,Bovag onwaardig


Vincent uit Arnhem

24-12-2016
7,5

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik had belangstelling voor een import Polo uit 2015. Het geadverteerde multifunctionele stuurwiel was niet aanwezig. Auto en prijs verder goed. Geboden inruilprijs was erg laag, zeker in vergelijk met de aangeboden occasions. Geen onderhandelingsruimte. Wel werd er druk gezet op de deal door te zeggen dat er een andere klant kwam die naar verwachting zou kopen. Na ruim en week staat de auto echter nog steed te koop. Al met al nogal star en erg overtuigd van eigen gelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Clemens uit Beek gem. Berg en Dal

07-11-2016
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Voor mij als oud-Achterhoeker een bedrijf dat vertrouwen geeft. Geen mooi-praat. Bieden geweldige service als er een probleem is.


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit BORCULO

09-06-2016
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik wil een groot compliment geven! We hadden pech en met alles vrienedelijkheid door personeel geholpen en opgelost!
Als ik het heb over klantvriendelijk zijn moet je echt bij Huitink zijn. Top Eric, een groot compliment. Gr. Rob


Ja, ik beveel dit aan

René uit Made

07-06-2016
7,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ruim assortiment voertuigen, in elk prijsklasse iets, i.i.g. keuze genoeg.
Verkopers nemen de tijd voor je, de uitleg is prima


Ja, ik beveel dit aan

Pascal uit Lichtenvoorde

25-01-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Hier breng ik mijn auto gerust naar toe. Zeer kundige mensen. Ook erg eerlijk over wat wel of niet gebeuren moet. Als er iets kleins is kun je vaak zo even langskomen, dan doen het tussendoor en krijg je ondertussen een lekkere kop koffie aangeboden.
Kortom een fijn bedrijf waar ik nog jaren zal komen.


Ja, ik beveel dit aan

Rene uit Enschede

12-12-2015
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Rene uit Enschede
Gisteren mijn tweede auto gekocht bij Autobedrijf Huitink. Nadat mijn eerste auto van dit bedrijf zo goed was bevallen had ik geen enkele reden naar een ander autobedrijf te gaan. Het bedrijf straalt deskundigheid, klantvriendelijkheid en gemoedelijkheid uit.


Ja, ik beveel dit aan

Martin uit Zoetermeer

11-12-2015
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb bij Auto Hutink een Mazda 626 gekocht.
Na 3 maanden begaf de airco het. Het bleek dat de condensor lekte. Auto Hutink heeft dit zonder problemen onder garantie gerepareerd. Ik kreeg zelfs kosteloos een leenauto mee.


Ja, ik beveel dit aan

Marnix uit Ettenleur

30-10-2015
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb bij Auto Huitink een Volkswagen Polo gekocht. Ben heel tevreden over de service. De accu ging na 3 maanden stuk, ik mocht op hun kosten bij de Volkswagen dealer een nieuwe laten monteren. Top !


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Neede

29-10-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik was ontevreden over mijn vorige garage, kennissen van mij zijn al jaren zeer tevreden over Auto Huitink en op hun aanraden ben ik hier naar toe gegaan. Het is me erg goed bevallen, vooral het meedenken heb ik zeer op prijs gesteld. Receptionist Wilfried neemt rustig de tijd om alles goed te bespreken en welk onderhoud we nu doen en wat nog later kan. Zo kunnen we de kosten een beetje verdelen en dat komt ons goed uit.


Ja, ik beveel dit aan