Beoordelingen Auto Jansingh

9,4
15 beoordelingen
  • Service 9,6
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,3
1 t/m 10 van 15 beoordelingen

Roelf uit Scheemda

07-02-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een bedrijf die alles uit de kast trekt om je reparatie zo goed mogelijk te laten verlopen van service tot mobiliteit, eerlijke prijzen zoals van te voren afgesproken


Ja, ik beveel dit aan

B uit Varsseveld

05-01-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op autotrack een leuke auto gezien, maar in Winschoten, vanuit de achterhoek toch wel een eind weg. Na het telefonische contact wat goed voelde toch gaan kijken. We werden vriendelijk ontvangen en kregen een goede inruilprijs voor onze oude auto. De auto werd keurig afgeleverd en het was geen probleem dat we hem op 24 december net voor kerst kwamen ophalen. We zijn erg tevreden over dit bedrijf . Zeer klantvriendelijk. Top.


Ja, ik beveel dit aan

henk uit winschoten

03-04-2015
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

g uit winschoten

08-02-2015
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Dit is gewoon een super goeie bedrijf eerlijk en betrouwbaar en een goeie service en hij is zeker niet duur ik ga altijd naar deze garage toe hij is gewoon de beste en winschoten


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Rha

24-01-2015
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Tweede hands auto gezien op Marktplaats bij garage Jansingh.
Vanuit De Achterhoek een hele reis, maar na een e-mail en een telefoontje hadden we het gevoel dat het de moeite waard was.
Onderweg daalde de temperatuur naar -4,5.
Bij de garage werden we warm ontvangen, goede koffie, de auto stond ontdooid klaar voor de proefrit.
Een klein mankementje werd snel en vakkundig gerepareerd in de up to date werkplaats.
We kregen prima inruilprijs voor onze oude auto en de zeer vriendelijke eigenaar had alle tijd voor ons, ondanks de drukte en zijn lage winstmarge.
Blij met de nieuwe auto reden we terug.
Een heel verhaal.
Drie woorden waren ook genoeg geweest voor garage Jansingh:
Vakkundig, betrouwbaar, vriendelijk.




Ja, ik beveel dit aan

Jack uit Winschoten

18-10-2014
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

jacob r uit Scheemda

01-05-2014
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: zeer goede ervaring staat naast de klant en legt reparatie of iets anders goed uit dit naar alle tevredenheid krijgt van mij dan ook een hoge score.


Ja, ik beveel dit aan

John uit Scheemda

10-04-2014
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Jan Jacob uit Winschoten

10-04-2014
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Oude Pekela

10-04-2014
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan