Beoordelingen Auto Jansingh

8,7
25 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 25 beoordelingen

Jitze uit Cuijk

15-11-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vanwege BOVAG garantie twee keer terug vanuit Cuijk ( NBR.) naar Winschoten ( 236 Km) gereden. Laatste keer werd de LPG tank volledig gevuld, als dank voor bezoek aan hun.


Ja, ik beveel dit aan

marcel uit drachten

04-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Afgelopen juni een megane gekocht bij Auto Jansingh
De verkoper is zeer vriendelijk en de auto werd keurig afgeleverd. Tevens werd er 6 Maand Bovag garantie op mijn auto gegeven


In november terug geweest ivm een beurt en een garantie kwestie.
Dit is keurig en zelfs met extra service opgelost.
De eigenaar van jansingh heeft ons prima geholpen en een zeer goede en ver bovengemiddelde service verleend

Ik beveel zeker auto Jansingh aan en koop zeker mijn volgende auto weer bij Auto jansingh.
Ook al moet ik er een stuk voor rijden!!!!

Top bedrijf zeker een aanrader!!!


Ja, ik beveel dit aan

Charles uit Blauwestad

28-05-2018
1,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring:

Zie hieronder een e-mail betreffende een klacht aan de firma Jansingh waarop ik geen reactie mocht ontvangen.

Vanochtend heb ik de nieuw geplaatste balljoint nog eens goed bekeken die jullie er gisteren hebben “ingeperst”. Het valt mij op dat de balljoint behoorlijk is beschadigd waarschijnlijk door het inhameren van de balljoint in de houder terwijl ik duidelijk had verzocht de balljoint erin te persen. Omdat de balljoint ook niet tot het einde in de houder zit, moet ik concluderen dat het onderdeel er niet is ingeperst maar met brute kracht erin is geslagen. (zie de geslepen randen en putten in het metaal rondom de joint)
Indien de nieuwe balljoint er niet met brute kracht is ingeslagen vraag ik mij af waarom het onderdeel zo beschadigd is en waarom hij niet tot het einde erin is geperst.
In het totaal duurt het eruit en erin persen zeker geen uur. Ik hoop dat in de toekomst hier iets mee gaat doen.
De manier van werken van de garage vind ik zeer teleurstellend, vooral omdat mijn verzoek was de oude balljoint eruit en de nieuwe erin te persen. Indien je niet in staat bent de gevraagde werkzaamheden uit te voeren heb ik liever dat je stopt en het mij eerlijk zegt. Dan kan ik altijd nog zelf beslissen hoe we verder gaan. Het eruit en erin slaan had ik in principe ook zelf kunnen doen.
Omdat ik geen vertrouwen heb in de door jullie uitgevoerde werkzaamheden en er bovendien ook nog eens gelogen wordt over de manier waarop het werk is uitgevoerd, zijn jullie mij als klant kwijt.


Simon uit WINSCHOTEN

09-12-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Ronald

31-10-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Roos

31-08-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Eerlijke en betrouwbaar wat wil je nog meer


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Rha

21-06-2017
n.v.t.

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: 2 1/2 jaar geleden tweedehands Opel gekocht bij Jansingh( zie recensie Gerard uit Rha, 2015) en rijd daar nog probleemloos mee rond. Er was toen geen reservesleutel meer bij. Na een paar maand kreeg ik die toch nog toegestuurd.
Een week geleden sleutelbos verloren met Fiat autosleutel van mijn vrouw aan hanger van Jansingh. Vinder neemt contact op met Jansingh. Die deinst niet terug voor extra werk en duikt in de archieven. Gezien de 215 km. verder gelegen vindplaats rijst het vermoeden dat de sleutels van mij zouden kunnen zijn. Extra moeilijkheid: Fiat sleutel maar Opel gekocht.
Jansingh belt me op, brengt me in contact met vinder en de sleutels zijn weer in mijn bezit!
Er wordt in Nederland nogal geklaagd over de zorg, maar bij Jansingh bent u van optimale zorg verzekerd!


Ja, ik beveel dit aan

Martin uit Winschoten

13-04-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Gewoon een top bedrijf, eerlijke mensen die weten waar ze over praten, leenauto reed perfect en zeer zuinig en dat ook nog gratis. Zeer tevreden over dit bedrijf kom hier zeker weer !!!!


Ja, ik beveel dit aan

peter uit NIEUWESCHANS

12-04-2017
1,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Slecht prijsafspraak gemaakt 132,50 euro wil afrekenen krijg ik 166 euro te horen . dus ik zeg nee er was 132,50 afgesproken hij geloofd me niet belt degene op met wie ik gebelt heb en die bevestigd dit dus krijg ik te horen nee we kunnen daarvoor de banden niet leveren ik wil naar 149,50 gaan lager niet anders haal ik de banden er weer onderweg en zet ik de oude er weer om . ronduit grof ga hier nooit weer heen . bij mij is prijsafspraak gewoon vast ik kan er niets aan doen dat iemand een fout daar maakt . hoop voor ze dat ze nog eens gaan nadenken en dat ze het verschil terugbetalen . dan zal ik dit ook netjes melden . maar ik verwacht het niet .


Martijn uit Den Bosch

25-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik zag een leuke occasion van Auto Jansingh op Marktplaats. Via mail contact gezocht met Bernie, de eigenaar. Alle vragen werden netjes beantwoord. Vervolgens helemaal vanuit Den Bosch naar Winschoten afgereisd. Het was de moeite meer dan waard. Bernie neemt de tijd voor je, laat alles zien wat er aan de auto te zien valt en is erg netjes in de afhandeling van de verkoop. Een voorbeeld voor wat een autobedrijf kan zijn. Van harte aanbevolen.


Ja, ik beveel dit aan