Beoordelingen Auto Jansingh

9,1
19 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 19 beoordelingen

Gerard uit Rha

21-06-2017
n.v.t.

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: 2 1/2 jaar geleden tweedehands Opel gekocht bij Jansingh( zie recensie Gerard uit Rha, 2015) en rijd daar nog probleemloos mee rond. Er was toen geen reservesleutel meer bij. Na een paar maand kreeg ik die toch nog toegestuurd.
Een week geleden sleutelbos verloren met Fiat autosleutel van mijn vrouw aan hanger van Jansingh. Vinder neemt contact op met Jansingh. Die deinst niet terug voor extra werk en duikt in de archieven. Gezien de 215 km. verder gelegen vindplaats rijst het vermoeden dat de sleutels van mij zouden kunnen zijn. Extra moeilijkheid: Fiat sleutel maar Opel gekocht.
Jansingh belt me op, brengt me in contact met vinder en de sleutels zijn weer in mijn bezit!
Er wordt in Nederland nogal geklaagd over de zorg, maar bij Jansingh bent u van optimale zorg verzekerd!


Ja, ik beveel dit aan

Martin uit Winschoten

13-04-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Gewoon een top bedrijf, eerlijke mensen die weten waar ze over praten, leenauto reed perfect en zeer zuinig en dat ook nog gratis. Zeer tevreden over dit bedrijf kom hier zeker weer !!!!


Ja, ik beveel dit aan

peter uit NIEUWESCHANS

12-04-2017
1,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Slecht prijsafspraak gemaakt 132,50 euro wil afrekenen krijg ik 166 euro te horen . dus ik zeg nee er was 132,50 afgesproken hij geloofd me niet belt degene op met wie ik gebelt heb en die bevestigd dit dus krijg ik te horen nee we kunnen daarvoor de banden niet leveren ik wil naar 149,50 gaan lager niet anders haal ik de banden er weer onderweg en zet ik de oude er weer om . ronduit grof ga hier nooit weer heen . bij mij is prijsafspraak gewoon vast ik kan er niets aan doen dat iemand een fout daar maakt . hoop voor ze dat ze nog eens gaan nadenken en dat ze het verschil terugbetalen . dan zal ik dit ook netjes melden . maar ik verwacht het niet .


Martijn uit Den Bosch

25-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik zag een leuke occasion van Auto Jansingh op Marktplaats. Via mail contact gezocht met Bernie, de eigenaar. Alle vragen werden netjes beantwoord. Vervolgens helemaal vanuit Den Bosch naar Winschoten afgereisd. Het was de moeite meer dan waard. Bernie neemt de tijd voor je, laat alles zien wat er aan de auto te zien valt en is erg netjes in de afhandeling van de verkoop. Een voorbeeld voor wat een autobedrijf kan zijn. Van harte aanbevolen.


Ja, ik beveel dit aan

Roelf uit Scheemda

07-02-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een bedrijf die alles uit de kast trekt om je reparatie zo goed mogelijk te laten verlopen van service tot mobiliteit, eerlijke prijzen zoals van te voren afgesproken


Ja, ik beveel dit aan

B uit Varsseveld

05-01-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op autotrack een leuke auto gezien, maar in Winschoten, vanuit de achterhoek toch wel een eind weg. Na het telefonische contact wat goed voelde toch gaan kijken. We werden vriendelijk ontvangen en kregen een goede inruilprijs voor onze oude auto. De auto werd keurig afgeleverd en het was geen probleem dat we hem op 24 december net voor kerst kwamen ophalen. We zijn erg tevreden over dit bedrijf . Zeer klantvriendelijk. Top.


Ja, ik beveel dit aan

henk uit winschoten

03-04-2015
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

g uit winschoten

08-02-2015
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Dit is gewoon een super goeie bedrijf eerlijk en betrouwbaar en een goeie service en hij is zeker niet duur ik ga altijd naar deze garage toe hij is gewoon de beste en winschoten


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Rha

24-01-2015
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Tweede hands auto gezien op Marktplaats bij garage Jansingh.
Vanuit De Achterhoek een hele reis, maar na een e-mail en een telefoontje hadden we het gevoel dat het de moeite waard was.
Onderweg daalde de temperatuur naar -4,5.
Bij de garage werden we warm ontvangen, goede koffie, de auto stond ontdooid klaar voor de proefrit.
Een klein mankementje werd snel en vakkundig gerepareerd in de up to date werkplaats.
We kregen prima inruilprijs voor onze oude auto en de zeer vriendelijke eigenaar had alle tijd voor ons, ondanks de drukte en zijn lage winstmarge.
Blij met de nieuwe auto reden we terug.
Een heel verhaal.
Drie woorden waren ook genoeg geweest voor garage Jansingh:
Vakkundig, betrouwbaar, vriendelijk.




Ja, ik beveel dit aan

Jack uit Winschoten

18-10-2014
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan