Beoordelingen Auto Jawes Ede B.V.

9,0
290 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,8
261 t/m 270 van 290 beoordelingen

bert uit ewijk

18-10-2014
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ervaren Forester gekocht met 187.000 km op de teller, dit met 6 maanden bovag garantie. Auto voldoet prima echter na 8.000 km (2,5 mnd) maakte koppelingspedaal een schavend geluid, en motormanagementlampje gaf weleens een storing, waardoor o.a. de cruise control niet meer werkte. Grondig geanalyseerd en keurig opgelost, koppelingslager vervangen en nieuwe lambdasonde geplaatst. Onder garantie en met leenauto. Zo hoort service te zijn. Ook voor ervaren ocassions.


Ja, ik beveel dit aan

Kees uit Ede

03-10-2014
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima bedrijf met vriendelijk personeel.


Ja, ik beveel dit aan

Tim uit Ede

17-07-2014
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Klein bedrijf. (wordt als positief ervaren)
Zeer klantvriendelijk
Meedenkend
Perfecte service (bij aflevering)


Ja, ik beveel dit aan

Thymo uit Ede (Gld)

19-05-2014
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Al jaren lang kom ik hier met plezier. We worden altijd keurig geholpen door Jack of Jeroen. Zelfs als we alleen maar komen om een lampje te vervangen.
Het proces rondom de aanschaf van onze nieuwe Skoda verliep ook zeer goed. Jeroen was altijd bereid om even mee te denken of iets uit te zoeken.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

01-05-2014
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Uitstekende service, goede offerte.
Zeker een bedrijf om verder zaken mee te doen.


Ja, ik beveel dit aan

Barry uit Ede

09-04-2014
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Interesse voor een nieuw model bij Jawes kenbaar gemaakt en daarna snel een interessante aanbieding van ze ontvangen waarbij een inruil van mijn vorige auto in verhouding nog een mooi bedrag opleverde. Hierna werden onze wensen netjes afgestemd en uitgevoerd, waarna de verkoop snel tot stand is gekomen. Bij de aflevering kregen we ook nog even een korte uitleg van de verkoper bij onze nieuwe auto en na een paar weken belde hij netjes op om te vragen hoe de nieuwe auto beviel.


Ja, ik beveel dit aan

fred uit kootwijkerbroek

02-04-2014
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: PRIMA!!!


Ja, ik beveel dit aan

Perry uit Ede

01-04-2014
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik kom denk ik al 20 jaar bij Jawes, een prima bedrijf kent zijn klanten en een super service. Ga zo door


Ja, ik beveel dit aan

Leo uit Wijchen

27-03-2014
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Bij binnenkomst hadden Leo en ik al een goed gevoel over jullie.En dat was geheel terecht,wij zijn heel vriendelijk en netjes behandeld,en de auto is geweldig...!!Heel hartelijk bedankt.


Ja, ik beveel dit aan

JL uit Ede

26-03-2014
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan