Beoordelingen Auto Jawes Ede B.V.

9,0
259 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 259 beoordelingen

Huib uit Veenendaal

18-04-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ervaring is prima; altijd uitstekend geholpen door vriendelijk personeel.


Ja, ik beveel dit aan

H.P. uit Ede

23-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag 23/3 een fraaie 2015 Citigo opgehaald.
Daar maken ze een heel feestje van, koffie erbij, foto's van klant met auto, en een strik(je) er over heen.
De hele gang rond de aankoop/inruil is erg plezierig verlopen. We zijn nu -13- jaar klant, en dat zal nog lang zo blijven.


Ja, ik beveel dit aan

Michel uit Oosterbeek

22-03-2018
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Eén keer geweest voor software update en één keer voor een probleem met de EGR klep. Keurig geholpen en verholpen met uitstekende service. Oplossingsgericht wordt er nagedacht en dat onder het genot van een lekker kopje koffie.


Ja, ik beveel dit aan

Perry uit Ede

21-03-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: zoals altijd perfekt geholpen


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

21-03-2018
7,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: je wordt hier altijd netjes geholpen.
er worden duidelijke afspraken gemaakt


Ja, ik beveel dit aan

JL uit Ede

12-03-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: goed adviespreventief onderhoud


Ja, ik beveel dit aan

M uit Ede

19-02-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

albert uit EDE GLD

16-02-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: goede service.duidelijk.en de auto keurig netjes afgeleverd


Ja, ik beveel dit aan

Wijnand uit Ede

12-02-2018
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: prima


Ja, ik beveel dit aan

Vincent uit Eindhoven

12-02-2018
1,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring:
Eens maar nooit weer!
9 december jl mijn nieuwe auto aangeschaft. Op het eerste oog een nette zaak met eerlijke mensen.
De auto waar ik voor kwam stond netjes klaar in de showroom, na een rondje te hebben gelopen rondom de auto een proefrit gemaakt.

Bij het afrijden van een drempel hoorde ik en mijn bijrijder een bijgeluid. De rest van de proefrit niets meer gehoord, ook niet op andere drempels.

Bij terugkomst dit aangegeven bij de verkopende partij, de eigenaar verzekerde ons dat er niets mis mee was, hun hadden de auto namelijk nagekeken en klaar gemaakt voor de verkoop.

Eenmaal thuis in de straat aangekomen(klinkerweg welke niet volledig egaal is) werd hetzelfde geluid geconstateerd als het geluid dat wij een keer tijdens de proefrit hebben gehoord.

Ik heb meteen naar Auto Jawes gebeld, zij gaven aan dat ik de week erop (18 december jl) langs kon komen en dan werd het netjes gemaakt, eigenaar gaf aan dat er dan waarschijnlijk een rubber van de stabilisator stang versleten was.

Vervolgens werd er door Auto Jawes 18 december geconstateerd dat niet een versleten rubber de oorzaak was van dat geluid maar dat het stuurhuis kapot is.
Kosten nieuw stuurhuis: 1409 euro excl. montage. Er werd meteen duidelijk gemaakt door de eigenaar dat zij niet deze kosten wilden vergoeden omdat ik de auto zonder garantie gekocht heb.

Bij een bestaand defect mag je ervan uitgaan dat zij dit uit coulance vervangen. Dit is helaas niet gebeurd. (stel de radiateur gaat bijvoorbeeld nu kapot, dan snap ik ook wel dat dit voor mijn kosten komt dat risico heb ik dan genomen).
Afgesproken met de eigenaar dat zij mij terug bellen om naar een zo goedkoop mogelijke oplossing toe te werken, omdat ze het toch wel vervelend vonden.
Tot op de dag van vandaag NIETS gehoord.