Beoordelingen Auto Jawes Ede B.V.

8,9
297 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 297 beoordelingen

Alinde

18-05-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Klantvriendelijk bedrijf: verkopers nemen de tijd voor je, en hebben een persoonlijke benadering. Ook via mail krijg je snel reactie terug.


Ja, ik beveel dit aan

J uit E

14-05-2019
1,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Weinig vertrouwen blijkt juist te zijn

Diverse onderdelen waardoor de auto niet door de keuring zou mogen komen zijn inmiddels door een onafhankelijk garage bedrijf vervangen.

Ook een aantal onderdelen van de uitlaat vervangen er vielen gewoon gaten in de uitlaat van de roest en dit zou moeten gebeurd zijn in nog geen half jaar tijd

ONBETROUWBAAR EN RESPECTLOOS TEGENOVER DE KLANT IS DIT


Henni uit Ede

27-04-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Wij worden altijd correct en naar tevredenheid geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

G.W. uit Ede

22-03-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Nieuwe klant. Prettige onvangst. Mooie zaak om auto's te bekijken en ziet er erg schoon uit. 4 weken geleden een subaru forester occasion aangeschaft. Voldoet geweldig. Service prima. Enkele kleine dingen gelijk hersteld. Kortom dit automobielbedrijf geeft echt vertrouwen.


Ja, ik beveel dit aan

Gerrit uit Renkum

11-03-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Ederveen

10-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima, auto was snel klaargemaakt voor ons. Ook nog even uitleg gehad m.b.t. technische snufjes. Hartelijk dan voor goede service.


Ja, ik beveel dit aan

Jos

05-03-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Tweedehands Skoda Fabia aangeschaft.


Ja, ik beveel dit aan

Gerry uit Ede

23-01-2019
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ventilator was stuk, vlot gerepareerd, en de leenwagen stond klaar.


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit Ede

22-01-2019
8,7

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ja, ik beveel dit aan

Arnold uit Ede

22-01-2019
9,3

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Ben door de vriendelijke heer Koch geholpen en verdere medewerker om de ruitenwisser te vervangen.
Het was zo geregeld en gemonteerd.


Ja, ik beveel dit aan