Beoordelingen Auto Jawes Ede B.V.

9,0
252 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 252 beoordelingen

albert uit EDE GLD

16-02-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: goede service.duidelijk.en de auto keurig netjes afgeleverd


Ja, ik beveel dit aan

Wijnand uit Ede

12-02-2018
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: prima


Ja, ik beveel dit aan

Vincent uit Eindhoven

12-02-2018
1,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring:
Eens maar nooit weer!
9 december jl mijn nieuwe auto aangeschaft. Op het eerste oog een nette zaak met eerlijke mensen.
De auto waar ik voor kwam stond netjes klaar in de showroom, na een rondje te hebben gelopen rondom de auto een proefrit gemaakt.

Bij het afrijden van een drempel hoorde ik en mijn bijrijder een bijgeluid. De rest van de proefrit niets meer gehoord, ook niet op andere drempels.

Bij terugkomst dit aangegeven bij de verkopende partij, de eigenaar verzekerde ons dat er niets mis mee was, hun hadden de auto namelijk nagekeken en klaar gemaakt voor de verkoop.

Eenmaal thuis in de straat aangekomen(klinkerweg welke niet volledig egaal is) werd hetzelfde geluid geconstateerd als het geluid dat wij een keer tijdens de proefrit hebben gehoord.

Ik heb meteen naar Auto Jawes gebeld, zij gaven aan dat ik de week erop (18 december jl) langs kon komen en dan werd het netjes gemaakt, eigenaar gaf aan dat er dan waarschijnlijk een rubber van de stabilisator stang versleten was.

Vervolgens werd er door Auto Jawes 18 december geconstateerd dat niet een versleten rubber de oorzaak was van dat geluid maar dat het stuurhuis kapot is.
Kosten nieuw stuurhuis: 1409 euro excl. montage. Er werd meteen duidelijk gemaakt door de eigenaar dat zij niet deze kosten wilden vergoeden omdat ik de auto zonder garantie gekocht heb.

Bij een bestaand defect mag je ervan uitgaan dat zij dit uit coulance vervangen. Dit is helaas niet gebeurd. (stel de radiateur gaat bijvoorbeeld nu kapot, dan snap ik ook wel dat dit voor mijn kosten komt dat risico heb ik dan genomen).
Afgesproken met de eigenaar dat zij mij terug bellen om naar een zo goedkoop mogelijke oplossing toe te werken, omdat ze het toch wel vervelend vonden.
Tot op de dag van vandaag NIETS gehoord.


Alex uit Ede

11-02-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Automotor bleef draaien zonder sleutel. Bij Jawes was het oplossen van dit mankement geen probleem. Zeer snel gemaakt tegen lage kosten.
Hartelijk dank!


Ja, ik beveel dit aan

Marian uit Veenendaal

11-02-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Al bijna 16 jaar een tevreden klant. Dinsdag een goede ocasion gekocht, vrijdag opgehaald. Dit is de 3 de auto hier vandaan. Dat zegt genoeg!


Ja, ik beveel dit aan

hilda uit wageningen

06-02-2018
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: we hebben lang moeten wachten op een onderdeel( kon het bedrijf Jawes niet veel aan doen) , maar toen onderdeel er was is het prima opgelost.


Ja, ik beveel dit aan

Mieke uit Ede

29-01-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Auto heengebracht voor de APK keuring. Ook voor een grote schoonmaakbeurt en op het laatste moment nog een klein sterretje in de voorruit. In overleg is er heel veel mogelijk!


Ja, ik beveel dit aan

gerrit uit duiven

29-01-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Herman uit Wageningen

23-01-2018
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Jaren geleden vaste klant. Door omstandigheden even weg geweest blij weer terug te zijn in een fantastisch mooi bedrijf die een stormachtige ontwikkeling heeft door gemaakt. Helemaal top.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

15-01-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan