Beoordelingen Auto Jorg

9,1
105 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 105 beoordelingen

P.S.M. uit Mariaheide

09-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top ! Aanrader !


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Gennep

08-02-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mercedes 220 CDI 2008.
Jong en dynamisch team met goede service!


Ja, ik beveel dit aan

M.M.J. uit TILBURG

24-01-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ervaring tot nu toe prima. Fantastische service. Twee dagen na aanschaf is de auto is deze weer bij mij thuis opgehaald ivm probleem met de stuurpomp. Dit, inclusief reparatie, geheel kostenloos.
Klein mini puntje.. Ik had ook gevraagd een lampje achter een kachel draaiknop op het daahboard te vervangen. Dit is niet gebeurd, zo ondervond ik thuis. Maar het eerder genoemde punt maakt dit ruimschoots goed, het is ook niet de moeite weer voor naar Veghel te rijden (en terug etc).
Personeel is uitermate vriendelijk. Ik zou er terug komen.


Ja, ik beveel dit aan

A.M.P. uit VEGHEL

18-01-2017
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Omdat ik dicht bij de de jongen Hendriks sta ,
In alle opzichte.


Ja, ik beveel dit aan

Frans uit Berkel-Enschot

16-01-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede ervaring zeer nette ontvangst en goede afwikkeling van aankoop auto


Ja, ik beveel dit aan

Bart uit Sint-Oedenrode

05-01-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een tijdje terug een onderhoudsbeurt laten uitvoeren bij AutoJorg. Zeer tevreden over de manier hoe ik geholpen ben door het vriendelijke personeel. Er werd mij netjes van te voren verteld wat er moest gebeuren en wat de kosten in totaal zouden zijn. Toen ik de auto op kwam halen was hij ook nog gewassen! Top service van een top bedrijf, ik blijf zeker terugkomen!


Ja, ik beveel dit aan

joey uit EINDHOVEN

05-01-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Omdat ik eens iets anders wilde dan mijn Polo uit 2008 ging ik opzoek naar een jonger model Polo, daarop kwam ik uit bij een uiterst scherp geprijsde Volkswagen Polo Highline uit 2014 met maar (14.000km!) gereden.

Bij aankomst zag de auto er keurig verzorgd uit. Meteen toen ik binnen kwam werd ik aangesproken door een verkoper en begeleid met een kopje koffie naar de Volkswagen Polo. precies zoals geadverteerd, niets op aan te merken. Alle specificaties, de opties, de kilometerstand en onderhoudsgegevens waren allemaal precies zoals geadverteerd.

De onderhandeling over de inruil van de Volkswagen Polo uit 2008 werd snel, zakelijk en op een uiterst prettige manier uitgevoerd. de uiteindelijke levering van de Polo uit 2014, het inruilen en de bijhorende transacties zijn op top niveau verlopen!

Mijn ervaring bij Autojorg, ontrekt al mijn kopzorg.

Ik raad dit jong en dynamisch bedrijf zeker aan!


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Rucphen

03-01-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vlot en persoonlijk geen poeha.
Overschrijven ter plaatse ook ideaal.

Geen gemekker over een bijbetaling voor extra service


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Breda

03-01-2017
7,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Mijn ervaring is positief. Goed geholpen en geïnformeerd.


Ja, ik beveel dit aan

Anny uit Veghel

03-01-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Klant is Koning!


Ja, ik beveel dit aan