Beoordelingen Auto Jorg

8,9
160 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 160 beoordelingen

Jeroen uit Uden

19-10-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Je wordt altijd uiterst vriendelijk ontvangen, losse sfeer, kopje goede koffie, praatje maken. Werkplaats mensen denken goed mee, geven vooraf advies over reparaties of aankomende reparaties. Factuur ziet er goed en geloofwaardig uit.


Ja, ik beveel dit aan

Anja uit Waalre

17-10-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Snel, vakkundig en persoonlijk! En handig een leenauto inclusief, dus geen lastige leenprocedures. Fijne service!


Ja, ik beveel dit aan

B. uit Veghel

03-10-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

J.P.M. uit BALGOY

26-09-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

B

21-09-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hele mooie CLK 320 Cabriolet aangeschaft bij dit bedrijf voor een zeer nette marktconforme prijs. Tevens een leuk team jonge verkopers en een zeer prettige sfeer. Absoluut een aanrader voor een gebruikte auto!


Ja, ik beveel dit aan

W.J.A. uit DEN DUNGEN

14-09-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: alles prima


Ja, ik beveel dit aan

H.G. uit OSS

12-09-2017
7,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Marcel uit assendelft

08-09-2017
7,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Prima, goed gevoel


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

08-09-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goed bedrijf met jong enthousiast personeel, dat altijd vriendelijk en klantgericht is.


Ja, ik beveel dit aan

Rens uit Veghel

07-09-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een erg prettige ervaring bij de aanschaf van onze nieuwe auto. Een snelle en nette aflevering.


Ja, ik beveel dit aan