Beoordelingen Auto Jorg

9,0
212 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 212 beoordelingen

Anoniem

21-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Mariaheide

20-02-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Perfect


Ja, ik beveel dit aan

R. uit GB

09-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: De eerste indruk is altijd de beste indruk als je een pand binnenstapt. Zo stapte ik een half jaar geleden binnen bij Auto Jorg. Ontvangst was keurig en ik kwam voor een gebruikte Mercedes. Zonder een proefrit te maken ben ik huiswaarts gekeerd en ben verder gaan "praten" via email. Zo kwamen we tot een overeenkomst en een week later kon in mijn auto omruilen voor de Mercedes. Onderweg naar huis (ik woon op bijna 2 uur van Veghel) begonnen er allemaal alarmbellen te rinkelen van zaken die niet in orde waren. Omdat de auto een beurt moest hebben heb ik gekozen om de auto naar een Mercedes dealer te brengen. Tevens als second opinion. Daar zijn wat zaken naar voren gekomen (wat heel normaal is bij een gebruikte auto) en dat heb ik gecommuniceerd met Auto Jorg. Normaal zou je naar de verkoper terug gaan/moeten om het te laten repareren (want je hebt immers garantie) maar er moesten dingen direct gerepareerd worden. Samen met Auto Jorg ben ik tot een prima oplossing gekomen. Geen gezanik. Gewoon professioneel opgelost. Intussen rijd ik ruim een half jaar met zeer veel plezier in deze auto.

Reviews? Ik ben er niet van want daar geloof ik niet in. Toch maak ik een uitzondering op mijn regel. Auto Jorg verdient een goede review omdat ik gewoon zeer te spreken ben over hun werkwijze en afhandeling van zaken.
Over het algemeen zijn de reviews over Auto Jorg erg positief. Fijn voor Auto Jorg maar het vergaren van alleen maar positieve reviews is een peulenschilletje. Er zijn ook mensen die een vervelende ervaring hebben met Auto Jorg. Dat kan want je kan niet 100% goed zijn. Heel vervelend voor de mensen die het overkomt maar ik vind het jammer dat je het halve verhaal leest. Je moet het hele verhaal horen. Van beide partijen. Het lijkt mij sterk, mede door mijn eigen ervaring, dat Auto Jorg er niet alles aan doet/heeft gedaan om het geschil op te lossen.

Zou ik iemand naar Auto Jorg sturen om eens te kijken voor een auto? Ik denk dat je mijn antwoord wel haalt uit bovenstaand.


Ja, ik beveel dit aan

Hanneke uit Veghel

08-02-2018
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: snelle en goede service


Ja, ik beveel dit aan

jan Willem uit Breda

01-02-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Perfect,
Afspraken worden nagekomen een aanrader!!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

31-01-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: klantvriendelijk


Ja, ik beveel dit aan

Thijs uit Zeeland

28-01-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

24-01-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Joop uit Veghel

21-01-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Uitstekend personeel communiceert gevraagd of ongevraagd met klant maar vooral ook met elkaar. Met als gevolg dat je vlot en goed geholpen wordt.


Ja, ik beveel dit aan

Mayke uit Veghel

20-01-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooie fiat 500 gekocht bij Jorg. Ben perfect en professioneel geholpen. MAYKE PUIJN


Ja, ik beveel dit aan