Beoordelingen Auto Jorg

9,1
391 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,9
361 t/m 370 van 391 beoordelingen

Robert uit Mariahout

29-01-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eerlijk, competent en vriendelijk personeel. Snelle email respons, ook op zondag. Ik ben blij met mijn 'nieuwe' auto en raad dit bedrijf zeker aan.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

28-01-2016
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben er ook geweest wilde er een auto inruilen maar mijn auto werd tot de grond toe afgekraakt terwijl het een zeer mooie en goede auto was maar daar werd geen woord overgezegd alleen de auto die ik wilde kopen die was goud waard.Ik kom er nooit meer bij die afkrakers!!


Gert-Jan uit Tilburg

27-01-2016
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer goed geholpen, eerlijke diagnose en snelle service.


Ja, ik beveel dit aan

john uit Velserbroek

19-01-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Open en eerlijk geholpen door Robby en Mark,doen wat ze zeggen.


Ja, ik beveel dit aan

Joey uit Eindhoven

18-01-2016
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

18-01-2016
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Autojorg is een leuk en verzorgend bedrijf, het team bestaat uit 3 verkopers die allemaal jong en enthousiast je te woord staan. Ik zelf vind het een top bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

Suzanne uit Veghel

16-01-2016
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wat een prachtig bedrijf, niet alleen de gastvrijheid maar ook de manier van zaken doen hebben wij als super prettig ervaren. Volgende aankoop wordt zeker via autojorg


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit SON EN BREUGEL

15-01-2016
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

David uit Leerdam

14-01-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top bedrijf.. Vriendelijke mensen en gastvrij!!


Ja, ik beveel dit aan

Tom uit Eindhoven

12-01-2016
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eind december 2015 een gebruikte auto gekocht bij Auto Jorg, inclusief de eerlijke '50/50' garantie afspraak. De auto is keurig in orde gemaakt voor aflevering. De historie en NAP-certificaat van de auto werden keurig verteld en gedeeld.

Naar mijn mening een prima adres om (wederom) een auto aan te schaffen!


Ja, ik beveel dit aan