Beoordelingen Auto Jorg

9,0
412 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,9
371 t/m 380 van 412 beoordelingen

Alexander uit Gouda

15-02-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Kleine aanpassing op mijn beoordeling de ophaaldatum klopte natuurlijk niet deze was 13-02-16


Ja, ik beveel dit aan

Alexander uit Gouda

15-02-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een zeer mooie auto gekocht bij Autojorg. Op 08-02-16 ben ik wezen kijken nadat ik eerst mail contact had met Jorg waarbij hij bovendien snel antwoord op gaf. Het ontvangst was dik in orde en en ook een proefrit was geen probleem. De auto beviel me zo goed, dat ik daarom besloten had om de auto over te nemen voor een geweldige prijs. We hebben alles rustig doorgenomen en Jorg nam echt de tijd voor je en gaf indien nodig vakkundig advies. Omdat de voorbanden al enig versleten waren kreeg ik bij het afleverpakket ook nog eens 2 nieuwe banden erop. Afgelopen zaterdag (15-02-16) heb ik de auto opgehaald en werd ik nog op de foto gezet als trotse eigenaar van mijn allereerste auto. Voor mij is Autojorg een jong team die zijn uiterste best doen om hun klanten een zo goed mogelijke service te geven.


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Wolfheze

15-02-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Net een gebruikte auto aangeschaft. We werden vriendelijk ontvangen en hebben na een proefrit de auto gekocht.
Vakkundige mensen die snappen wat klanten op prijs stellen.


Ja, ik beveel dit aan

Stefanie uit Veldhoven

08-02-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Erg prettig bedrijf, erg vriendelijk en bekwaam geholpen door alle medewerkers. Een echte aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Denise uit Veghel

06-02-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Inmiddels twee auto's gekocht bij auto jorg. Zeer tevreden over de goede service en zeer nette aflevering.
Ook voor onderhoud van de auto komen wij hier graag.
Het auto jorg team is eerlijk, zeer professioneel en staat altijd voor je klaar. Absoluut een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

05-02-2016
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: ik had een auto gekocht bij auto Jorg, en heb een geldende koopovereenkomst gesloten. Toen ik na het sluiten van de ‘deal’ belde om een afhaal afspraak, had auto Jorg de auto snel aan iemand anders verkocht (die meer wou geven) dit zegt natuurlijk iets over de eerlijkheid van het bedrijf.

Auto Jorg beloofde deze recensie site (de belofte is verwijderd) het aankoop bedrag in tweevoud terug te betalen, een goed gebaar, maar hij deed dit niet.
Toen ik telefonisch contact met hem zocht, zei die dat hij het druk had en mij niet kende.

Toen ik de Bovag inschakelde , omdat het auto Jorg het Bovag logo op zijn site heeft staan, bleek dat auto Jorg misbruikt maakt van het Bovag logo, auto Jorg is geen Bovag lid. De Bovag zal acties ondernemen tegen het onrechtmatig gebruik.

Al met al zou ik dit bedrijf niet adviseren, maar een iedereen staat vrij zijn eigen keuzen te maken.


Mjm uit Rosmalen

04-02-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eergisteren een Peugeot gekocht bij Autojorg, waar ik zeer tevreden over ben.
Na een proefrit gelijk verkocht
Samen tot een goede deal gekomen,zeer vriendelijk personeel.
Ik hoop met deze auto vele km te mogen maken.


Ja, ik beveel dit aan

Dick uit Eindhoven

04-02-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima service en vooral aardige mensen

Ik heb in november een suzuki swift gekocht en mijn auto daarop ingeruild. Na twee maanden voelde ik een trilling in de 5de versnelling. Ik heb het de mannen van AutoJorg gemeld. Ik kon direct een afspraak maken. Resultaat. binnen een paar dagen was de trilling verholpen (revisie versnellingsbak) en stond mijn rode Suzuki, na een gratis wasbeurt, weer buiten te blinken.
kortom: betrouwbaar bedrijf, met prima service en ze doen wat ze zeggen en beloven!


Ja, ik beveel dit aan

Sjoerd uit Veghel

04-02-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Naast enkele aankopen hebben we hier meerdere auto's in onderhoud lopen. Zowel over de after sales service als het jaarlijkse onderhoud zijn wij zeer te spreken.
Autojorg is naar mijn mening uitgegroeid tot een zeer professioneel en kundig autobedrijf. Afspraken worden netjes nagekomen en eventuele onvolkomenheden worden altijd in samenspraak goed opgelost.

Top bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

N.D.M. uit Ospel

30-01-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zelden zo'n persoonlijke en goede service meegemaakt.
Zeer attent personeel dat ook daadwerkelijk meedenkt en niet alleen probeert je iets aan te smeren.
Ik heb er mijn auto ingeruild en kreeg er een hele goede prijs voor terug. Ze hebben bovendien samen met mij bekeken wat in mijn situatie de beste keus zou zijn.
Er werkt competent, betrouwbaar en attent personeel. Uitstekende kwaliteit, niet bang om je net een beetje extra te geven waarvoor dank. Ik ben zeer content en hoop met deze auto een net zo betrouwbare keus te hebben gemaakt!


Ja, ik beveel dit aan